تاریخ انتشار: دوشنبه 1398/10/09 - 11:42
کد خبر: 340224

ترامپ درحمایت از یهودیان جهان فراخوان داد

:دونالد ترامپ حمله اخیر به پنج یهودی در نیویورک را محکوم کرد و این حادثه را "هولناک" توصیف کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسنا،  دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکا در حساب توییتر خود در این خصوص نوشت: حمله یهودی‌ستیزانه در منطقه مانسی در نیویورک در هفتمین شب عید حانوکا هولناک است. همه ما باید برای مبارزه، مقابله و ریشه‌کن کردن "بلای اهریمنی یهودی ستیزی" با هم متحد شویم.

به گزارش پایگاه خبری هیل، وی افزود: من و ملانیا آرزوی بهبودی سریع و کامل برای قربانیان این حادثه داریم.

فردی که گفته می‌شود عامل این حمله بوده پیش از حمله به این پنج یهودی که در حال روشن کردن شمع بودند، وارد خانه این خاخام شد. قربانیان این حمله به یک بیمارستان محلی منتقل شدند.

شاهدان عینی گفتند که مهاجم به این خانه که حاضران در آن مشغول برگزاری جشن مذهبی حانوکا بودند یورش برد، چاقوی بزرگی را بیرون کشید و به آنها حمله کرد.

گزارش می‌شود که مهمانان با انداختن میز و صندلی به سوی مهاجم از خود دفاع کردند. مهاجم سپس به کنیسه‌ای در کنار این خانه رفت و بعد با اتومبیل از صحنه گریخت.

پلیس او را بعد از ورود به شهر نیویورک بازداشت کرد.

پلیس از مهاجم به عنوان گرفتون توماس، ۳۷ ساله، اهل "گرینوود لیک" در نیویورک نام برده است. او به پنج فقره تلاش برای قتل و یک فقره دزدی متهم شده است.

اندرو کومو، فرماندار نیویورک این حمله را "تروریسم داخلی" توصیف کرد. او در کنفرانسی خبری در روز یکشنبه گفت که نفرت براساس نژاد، رنگ پوست و عقاید "مثل یک سرطان در حال نفوذ به کل جامعه آمریکاست."

او این حمله را "تکان‌دهنده" توصیف کرد اما گفت این یک حادثه انفرادی نیست. او افزود که این گونه حملات با انگیزه‌های نژادی، مذهبی یا علیه مهاجران درحال گسترش است.

او این حملات را "تروریسم داخلی" خواند و گفت: "فقط به این دلیل که این مهاجمان از کشور دیگری نمی‌آیند نمی‌شود گفت که تروریست نیستند. باید به عنوان تروریست داخلی محاکمه شوند." "ما اجازه نخواهیم داد این سم منتشر شود. هیچ کس قادر به شکست این کشور نیست، اما این کشور می تواند خود را شکست دهد."

در اسرائیل روون ریولین، رئیس اسرائیل "شوک و انزجار" خود را بیان کرد.

او در بیانیه‌ای گفت: "بالا گرفتن یهودستیزی فقط مشکل یهودیان و مسلما فقط مشکل اسرائیل نیست و ما باید برای مقابله با این شر متحد شویم، شری که دوباره درحال سر بلند کردن است و یک تهدید واقعی در اطراف جهان است."

این حمله در پی یک رشته تهدیدها و حملات یهودستیزانه در نیویورک و اطراف آن روی می‌دهد.

به همین دلیل پلیس نیویورک گفته بود درحال افزایش ماموریت‌های گشتی در محلات یهودی نشین است.

حانوکا مراسمی برای بزرگداشت پیروزی جوداس ماکابئوس بر یونانیان سوریه در قرن دوم پیش از میلاد و بازپس گیری بیت المقدس (اورشلیم) است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
سرمایه‌سالاریِ خودرویی و طبقاتی شدن مرگ / وقتی انحصار، ایمنی را قربانیِ سودِ مافیا می‌کند
زنان عرشه تایتانیک
گواهینامه موتورسیکلت بانوان در پیچ اما و اگرهای قانونی تک چرخ میزند
سلامت هم «گران» شد!
آمریکا بداند که دوران «پاسخ‌های متناسب» به پایان رسیده است
جای خالی ملاحظات امنیتی در مصوبه بازگشت دولت به پیام‌رسان‌های خارجی
دشمن «تفاهم» نمی‌خواهد، «تسلیم» می‌خواهد/ بر سر ایران قوی وحدت کنید، نه کاغذپاره ترامپ
«نشان‌دار کردن مالیات» فرصتی برای هدایت مالیات مردم به پروژه‌های اولویت‌دار منطقه است
زمینه تکمیل ۴۶ پروژه با نشان‌دار کردن مالیات در استان فراهم شد
رقابت ۷۰ برگزیده در مرحله نهایی نخستین هکاتون کوانتومی کشور
مهریه در آستانه یک تغییر مهم
آغاز ثبت نام بیستمین آزمون سراسری قرآن و عترت
قاسم الاعرجی: آمریکا تجهیزات نظامی خود را از اقلیم کردستان خارج می‌کند
هانتر بایدن از احتمال نامزدی در انتخابات ۲۰۲۸ خبر داد
اگر کودکتان تا ۳ سالگی این جملات را نمی‌گوید، نگران شوید
تلاش می‌کنیم قطعی برق متوقف شود/آماده‌سازی نیروگاه‌ها برای زمستان
حرف قانونی و منطقی دغدغه‌مندان حجاب فراموش نشود
نخستین پلاک ملی برای خودروی منطقه آزاد اروند صادر شد
انتخاب رشته آزمون دستیاری پزشکی از امروز
موافقت با میهمانی دانشجویان علوم پزشکی در دانشگاه پیام‌نور برای گذراندن دروس عمومی
ظرفیت ۶ هزارنفری دستیاری پزشکی ۱۴۰۵
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top