تاریخ انتشار: دوشنبه 1398/10/09 - 21:40
کد خبر: 340304

آمریکا حمله کرد، آلمان ایران را متهم کرد

وزارت خارجه آلمان در بیانیه‌ای که بعد از حمله آمریکا به مواضع نیروهای مسلح عراق انجام شده، ایران را به ایجاد بی‌ثباتی در عراق و منطقه متهم کرده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، وزارت خارجه آلمان روز دوشنبه در بیانیه‌ای که ساعاتی بعد از حمله آمریکا به مواضع نیروهای مسلح عراق منتشر شده، ایران را به بی‌ثبات‌سازی منطقه متهم کرده است.

در این بیانیه آمده است: «حمله به نیروهای ائتلاف در عراق را که به کشته شدن یک شهروند ایالات متحده و مجروحیت چند نظامی آمریکایی و عراقی منجر شد، محکوم می‌کنیم. همبستگی و همدردی خود با شرکایمان در ائتلاف را ابراز می‌کنیم.»

این بیانیه می‌افزاید: «حملات فزاینده شبه نظامیان غیر دولتی، تهدیدی برای ثبات عراق است. ایران باید به سیاست بی‌ثبات‌سازی منطقه پایان دهد.»

این موضع‌گیری دولت آلمان در حالی صورت می‌گیرد که ارتش آمریکا شب گذشته با متهم کردن «حشد الشعبی» به حمله به پایگاه‌های نظامی آمریکا، چند مقر الحشد الشعبی را که زیرمجموعه نیروهای مسلح عراق قرار دارد، بمباران کرد.

در جریان این اقدام که با محکومیت گسترده جریان‌های عراقی روبرو شده، نزدیک به ۳۰ نفر شهید و تعداد زیادی نیز زخمی شده‌اند. دولت عراق با محکوم کردن این اقدام واشنگتن، بمباران مواضع نیروهای عراقی را ناقض توافقنامه‌های دوجانبه میان بغداد و واشنگتن توصیف کرده است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عیادت نمایندگان رهبر انقلاب از آیت‌الله نوری همدانی
پزشکیان فردا به ترکمنستان می‌رود
بهترین محل نصب دوربین مداربسته در ساختمان کجاست؟
فعلاً برنامه‌ای برای نشست سه‌جانبه روسیه، آمریکا و اوکراین نداریم
گفتگوی تلفنی پزشکیان و پوتین
تویوتای آماده؛ خنک، ایمن و نرم در هر مسیر
پرسپولیس نگران بازگشت مدافع مصدوم برای بازی با صنعت نفت
۵ فیلم ایرانی حال خوب کن
مقایسه‌ رفتار فروشگاه‌ها در برابر تراکنش ناموفق جم فری فایر
پرخوابی با خطر بروز دوقطبی یا روان‌پریشی مرتبط شد: پژوهش تازه روی ۲۵۰ جوان
پرخوابی با خطر بروز دوقطبی یا روان‌پریشی مرتبط شد: پژوهش تازه روی ۲۵۰ جوان
نمایندگی اشنایدر در لاله‌زار؛ راهنمای خرید تجهیزات برق صنعتی
سرور ابری چیست و چه کاربردی دارد؟
اعتراضات دانش‌آموزی فرانسه و سرکوبگری پلیس از نگاه دوربین ها
اطلاعیه ثبت‌نام آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی منتشر شد+ جزئیات
فردا آخرین مهلت انتخاب رشته
اطلاعیه کالابرگ مهر ۱۴۰۵؛ مبلغ جدید اضافه نشد
قیمت رسمی ارز امروز ۱۵ مهر
کالابرگ گروه اول شارژ شد
آیت الله سیدمجتبی خامنه‌ای ادامه‌دهنده راه رهبر شهید است
معیشت، اشتغال و تولید در رأس برنامه‌های دولت قرار گیرد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top