تاریخ انتشار: یکشنبه 1398/10/15 - 19:24
کد خبر: 341104

شارژ بی‌سیم تلفن همراه با کمک امواج رادیویی

یک استارتاپ آمریکایی، روشی کم‌هزینه برای شارژ بی‌سیم تلفن همراه ارائه داده که در آن از امواج رادیویی استفاده می‌شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ورج، یک استارتاپ آمریکایی قصد دارد روشی ساده، کم‌هزینه و کارآمد برای شارژ تلفن‌های همراه ارائه دهد. این استارتاپ موسوم به "گورو"(Guru) که از دل "موسسه فناوری کالیفرنیا"(CalTech) سر برآورده، نوعی سیستم شارژ بی‌سیم ابداع کرده است که الکتریسیته را با کمک امواج رادیویی فرکانس بالا انتقال می‌دهد.

"گورو" در نظر دارد تا در نمایشگاه ۲۰۲۰ از سه نمونه نخست محصولات خود رونمایی کند و به گسترش همکاری خود با سازندگان تجهیزات الکترونیکی بپردازد. سه نمونه محصولی که برای نمایشگاه آماده شده‌اند، یک سیستم شارژ رومیزی را شامل می‌شوند که می‌تواند هر نوع گجتی را به صورت بی‌سیم شارژ کند، یک نمونه در اندازه کاشی که دامنه گسترده‌ای دارد و یک ربات چرخشی که برای حرکت کردن در اطراف یک فضای بزرگ و شارژ کردن گجت‌های کوچک است.

"فلوریان بون"(Florian Bohn)، بنیانگذار و مدیرعامل استارتاپ گورو گفت: ایده انتقال نیروی الکتریسیته به مسافت‌های دور، ایده جدیدی نیست. "نیکولا تسلا"(Nikola Tesla)، مخترع آمریکایی نیز یک شرکت تجهیزات تلفن همراه موسوم به "آکسیوم سمیکونداکتور"(Axiom Semiconductor) را بنیان‌ گذاشت و با موسسه فناوری کالیفرنیا نیز همکاری کرد تا نیروی خورشیدی را تحت کنترل درآورد و آن را با استفاده از ریزموج‌ها به زمین انتقال دهد.

وی افزود: تفاوت ما با تسلا در این است که از فناوری بسیار پیشرفته‌ای استفاده می‌کنیم که امکان انتقال نیرو را به صورت کنترل شده، ایمن و کارآمد برای ما فراهم می‌کند.

نکته‌ای که بون مطرح کرد، از اهمیت بالایی برخوردار است. انتقال بی‌سیم نیرو در جایگاه یک مفهوم، بیش از یک قرن قدمت دارد و دانشمندان کارآیی آن را با آزمایش‌هایی که طی این سالها انجام شده ثابت کرده‌اند.

استارتاپ‌های بسیاری برای این که به این ایده، جامه عمل بپوشانند، تلاش کرده و شکست خورده‌اند. از میان این استارتاپ‌ها می‌توان به استارتاپ "یوبیم"(uBeam) اشاره کرد که سعی داشته از امواج مافوق صوت برای انتقال بی‌سیم نیرو استفاده کند. "اپل" نیز اخیرا حق ثبت اختراعی را برای این فناوری به دست آورد و بسیاری از استارتاپ‌ها نیز در نمایشگاه‌ CES سال‌های گذشته، محصولاتی را ارائه دادند که گویای تلاش آنها در زمینه تحقق بخشیدن به این فناوری است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فیلم | آتش زدن پرچم اسرائیل و آمریکا توسط دانشجویان شریف
فیلم | بازگشت شاه قاتل؛ زهی خیال باطل
عزادارنماها دیروز در دانشگاه تهران چه کردند؟/ از پرتاب سنگ تا استقبال از حمله نظامی دشمن!
آدم‌ربایی با هدف اخاذی یک میلیون دلاری در تهران خنثی شد
ثبت نام ارزاق صبحانه دانشجویی برای ساکنان خوابگاه‌های دانشگاه علامه
سامانه بارشی از امروز وارد تهران می‌شود
گمانه‌زنی‌ها درباره توافق موقت را تایید نمی‌کنیم
واکنش دانشگاه علم و صنعت در پی درگذشت یک دانشجو
تعویق یک‌هفته‌ای هجدهمین آزمون بسندگی زبان انگلیسی دانشگاه شهید بهشتی
اوسمار نزدیک به پایان همکاری با پرسپولیس
دولت‌های اصلاحات و دنده‌عقب مسکن!
رد صلاحیت نامزدی که عضو هیأت مرکزی نظارت است!
ترامپ از تسلیم‌ناپذیری ایران کلافه است
به بهانه فحاشی ها در دانشگاه شریف و تهران
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
تکذیب حضور یگان ویژه در دانشگاه‌ها
چگونه در ماه رمضان دچار اضافه‌وزن نشویم
شرایط نامساعد اسیران فلسطینی در ماه رمضان
عراقچی: احتمالا پنجشنبه آینده با ویتکاف دیدار کنم
عبور استقلال از قعرنشین لیگ برای رسیدن به صدر
نوری المالکی: برای همکاری منطقه‌ای و بین‌المللی آمادگی داریم
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top