تاریخ انتشار: چهارشنبه 1398/10/18 - 09:06
کد خبر: 341405

سقوط یک فروند بوئینگ ۷۳۷ حادثه ساز شد

بوئینگ 737 یک بار دیگر به علت بروز مشکل در طراحی و نقص فنی، حادثه داد و اینبار مسافران پرواز تهران-کیف شرکت هواپیمایی اوکراینی، قربانی مشکلات طراحی در شرکت هواپیمایی بوئینگ شدند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، صبح امروز یک فروند هواپیمای بوئینگ 737 اوکراینی پس از بلند شدن از فرودگاه امام خمینی (ره) در حوالی پرند و شهریار در استان تهران، سقوط کرد.

این هواپیما ‌بوئینگ 8-737 متعلق به ایرلاین اوکراینی(UIA) با ریجستر UR-PSR بوده است ‌که ‌42 ماه پیش ‌تولید شده بود.

این هواپیما با 170 مسافر و حدود 10 کرو پروازی، از فرودگاه امام خمینی (ره) به مقصد کیف پرواز می‌کرد که بین پرند و شهریار دچار سانحه شد و سقوط کرد.

بنابراین گزارش پیش بینی می‌شود به علت سابقه زیاد بروز نقص فنی در هواپیماهای بوئینگ 737، این حادثه نیز به علت ‌نقص فنی رخ داده است.

بوئینگ‌های 737 یک بار دیگر به علت بروز مشکل در طراحی و نقص فنی، حادثه داد و اینبار مسافران پرواز تهران-کیف شرکت هواپیمایی اوکراینی، قربانی شرکت هواپیمایی بوئینگ شدند.

امروز شرکت بوئینگ پس از وقوع‌ سانحه هواپیمای اوکراینی، در توئیت خود اعلام کرد: در حال بررسی مدارک و شواهد درباره علت وقوع این سانحه هستیم.

پیش از این نیز رویترز، اعلام کرده بود: شرکت هواپیمایی آمریکن ایرلاینز، که یکی از سه شرکت بزرگ هواپیمایی در آمریکا به شمار می رود، اعلام کرد که برای دریافت غرامت به دلیل زمین گیر ماندن بوئینگ‌های 737 مکس با شرکت سازنده به توافق رسیده است.

امریکن ایرلاینز می‌گوید این توافق محرمانه است و قرار است بوئینگ این غرامت را طی چند سال به شرکت بپردازد.

بنا به اعلام شرکت هواپیمایی، قرار است در قدم اول 30 میلیون دلار از محل این غرامت برای تقسیم سود بین کارکنان شرکت برای سال 2019 اختصاص یابد.

انجمن خدمه پرواز حرفه‌ای آمریکا که نماینده 28 هزار نفر خدمه پرواز امریکن ایرلانیز است اعلام کرد که از این توافق استقبال می‌کند.

بوئینگ می‌گوید درباره جزئیات مذاکرات با شرکت‌های هواپیمایی اطلاع رسانی نخواهد کرد.

پیش‌تر نیز این شرکت هواپیماساز آمریکایی اعلام کرده بود که به خاطر زمین گیر ماندن بوئینگ‌های 737 به ترکیه هم غرامت می‌دهد.

ارتقاء مدل هم از نحسی بوئینگ 737 کم نکرد
بنابراین گزارش سابقه تولید هواپیماهای بوئینگ 737 به سال 1968 مربوط می‌شود و از آن زمان تا همین چند ماه پیش، 140 سانحه از این نوع هواپیماها با 4512 نفر کشته را در جهان شاهد هستیم.

آمارها نشان می‌دهد بوئینگ 737 تاکنون بیشترین حادثه را در جهان داشته و بیشترین کشته را نیز به خود اختصاص داده است و در واقع خطرناک‌ترین هواپیمای حال حاضر جهان محسوب می‌شود.

یکی از اصلی‌ترین شاخص‌های تعیین میزان ریسک هواپیماها نسبت ساعت پرواز کل هواپیماهای از یک نوع موجود در جهان به تعداد سوانحی است که برای آنها اتفاق افتاده است.

به گزارش بلومبرگ بوئینگ 737 از بدو تولد در سال 1968 تاکنون حدود 140 سانحه را تجربه کرده است.

در واقع می‌توان ادعا کرد که به ازای هر 500 هزار ساعت پرواز، هواپیماهای بوئینگ 737 در جهان شاهد یک سانحه بوده‌اند.

به گزارش ایرفلیت نخستین سانحه مربوط به هواپیماهای بوئینگ 737 به روز 19 جولای سال 1970 در فیلادلفیای آمریکا بازمی‌گردد که البته در این سانحه کسی کشته نشد. اما نخستین سانحه مرگبار آن در سال 1972 اتفاق افتاد که به کشته شدن 43 نفر در شیکاگوی آمریکا منجر شد.

هند،‌ مالزی، تایوان، آمریکا، برزیل، اکوادور، امارات، آنگولا، کامرون، انگلیس، مالتا، ایران، عربستان، شیلی، ترکیه، اتیوپی، چین، پاناما، کره جنوبی، ترکیه، پرو، کرواسی، اندونزی، آرژانتین، فیلیپین، تونس، الجزایر، سودان، مصر، افغانستان، یونان، نیجریه، قزاقستان، روسیه، جمهوری دموکراتیک کنگو، کانادا و پاکستان از جمله کشورهایی هستند که سوانح بوئینگ 737 در آنها اتفاق افتاده است و امروز هم یک فروند از این 737ها در ایران سقوط کرد.

تغییر اساسی در ساختار بدنه و موتور این هواپیما و معرفی مدل جدید آن با نام بوئینگ 737 مکس که جدیدترین هواپیمای ارائه شده از سوی هواپیماسازی بوئینگ آمریکا محسوب می‌شود نیز با توجه به دو سانحه روی داده در این نوع هواپیما طی 5 ماه گذشته، نتوانسته است 737 را از لقب خطرناک‌ترین هواپیمای جهان جدا کند.

تا پیش از این دو سانحه 4166 نفر در سوانح مربوط به بوئینگ‌های 737 در جهان کشته شده بودند که با اضافه کردن 189 قربانی هواپیمای بوئینگ 737 مکس خطوط هوایی لاین‌ایر اندونزی و 157 سرنشین بوئینگ 737 سقوط کرده در اتیوپی شمار کشته شده این هوایپمای منحوس به 4512 نفر رسیده است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
انتصاب و بازگشت "آزاد ارمکی" به مدیریت گروه رشته جامعه شناسی مصداق ارتجاع است!
فیلم | پرونده «ایرانول» و «ارابه گشت سبز» یک افتضاح تمام‌عیار است!
 مسیر حقوقی مقابله با محاصره هوایی
قیمت سوخت در آمریکا و اروپا می‌تازد
نهادینه و فراگیر شدن نماز، لازمه رسیدن به جامعه اسلامی
نظم دانشگاه، معیشت دانشجو و امنیت ملی؛ قربانی تصمیمات وزیر علوم
سید عمار حکیم در روز حاکمیت عراق: امنیت منطقه، امنیت ما است
تأکید پزشکیان بر تنوع‌بخشی به مسیرهای تأمین کالاهای اساسی
تأکید ایران و یونسکو بر حفاظت از میراث جهانی آسیب‌دیده
جدیدترین ادعای ضدایرانی نخست وزیر انگلیس
صالحی امیری: ریسباف به بزرگ‌ترین سازه فرهنگی ایران تبدیل می‌شود
بزرگداشت آیت‌الله شبیری زنجانی +عکس
گفتار درمانی ترامپ برای کنترل قیمت سوخت در آمریکا
فرمول اقتصادی جدید قالیباف در پاسخ به سخنان اخیر بسنت
نمایشگاه عکس جاذبه‌های جهانی ایران در ایستگاه‌های مترو برپا شد
مدنی‌زاده: رقم نهایی افزایش اعتبار کالابرگ به زودی مشخص می‌شود
هرگز سلاح را زمین نمی‌گذاریم
حریفان تکواندوکاران ایران مشخص شدند
امیر قلعه‌نویی: از مردم می خواهم فرصت بدهند تا تیم را بسازم
واکنش عراقچی به اتهام زنی‌های بی اساس نخست وزیر بریتانیا
گفت‌وگوی تلفنی نتانیاهو و بن‌زاید پس از حادثه پرواز فلای‌دبی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top