تاریخ انتشار: شنبه 1398/10/21 - 12:30
کد خبر: 341768

مراجعه ۱۳۰ نفر از بستگان حادثه سقوط هواپیما به مراکز پزشکی قانونی

مدیرکل پزشکی قانونی استان تهران گفت: از مجموع ۱۴۷ مسافر ایرانی جانباخته هواپیمای اوکراینی، بستگان ۱۳۰ جان باخته برای نمونه برداری به مراکز پزشکی قانونی مراجعه کرده اند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از پزشکی قانونی کل کشور، مهدی فروزش در این باره گفت: از ابتدای اعلام حادثه سقوط هواپیمای بوئینگ ۷۳۷ در شهرستان شهریار، همکاران ما در قالب گروه مدیریت بحران در محل حادثه حضور داشتند و بر نحوه جمع آوری اجساد نظارت کردند و همه اجساد در کاور قرار گرفت و برای نمونه برداری به مرکز تشخیصی و آزمایشگاهی پزشکی قانونی استان تهران واقع در کهریزک منتقل شد.

وی با بیان اینکه روز گذشته نمونه برداری از بقایای اجساد به پایان رسید، گفت: هم اکنون نمونه گیری از بستگان متوفیان در حال انجام است و از ۱۴۷ مسافر ایرانی، تاکنون ۱۳۰ نفر از بستگان جان باختگان مراجعه کردند و ما از بقیه بستگان درخواست می‌کنیم در اسرع وقت به ادارات کل پزشکی قانونی استان محل سکونت جان باختگان مراجعه کنند تا در تطبیق نهایی و تحویل اجساد به بستگان با تاخیر مواجه نشویم.

فروزش اضافه کرد: البته در این هواپیما ۱۷۶ مسافر و خدمه جان باختند که ۲۹ نفر از این مسافران اتباع خارجی هستند که به بستگان آن‌ها دسترسی نداریم و در مذاکره با پلیس اینترپل مقرر شد نمونه‌های دی ان‌ای بستگان آن‌ها به ما ارسال شود تا تطبیق نهایی انجام شود.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه کار تطبیق چه زمانی آغاز می‌شود؟ گفت: قاعدتا بر اساس اصول فنی باید همه نمونه‌های بستگان احصاء شود تا از طریق نمونه‌های اجساد بتوانیم تطبیق را انجام دهیم و همه هدف ما این است که تحویل اجساد کامل باشد تا اشکالات بعدی در تعیین هویت ایجاد نشود.

فروزش افزود: ما در خصوص ۲۹ تبعه خارجی این پرواز دچار مشکل شده ایم و کار ما را به تعویق انداخته است که امیدواریم با ارسال نمونه‌های دی ان‌ای بستگان این افراد، هر چه سریع تر کار تطبیق، انجام شود.

مدیرکل پزشکی قانونی استان تهران گفت: اگر بستگان این جان باختگان اطلاعات بیشتری خواستند با شماره ۹ - ۵۶۵۲۴۸۰۱ که شماره مرکز تشخیصی و آزمایشگاهی پزشکی قانونی استان تهران است تماس حاصل کنند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تماس‌های وزیر خارجه مصر با همتایان ایرانی و عمانی و «ویتکاف»
مسکو: روسیه با وجود تهمت‌های غرب از کوبا و ایران حمایت می‌کند
پزشکیان: اقدامات ایالات متحده را از نزدیک زیر نظر داریم
تجمع دانشجویان در دانشگاه فردوسی مشهد
بخشی از نارضایتی مردم ناشی از عملکرد دستگاه‌ها است
تداوم آموزش حضوری در دانشگاه شریف
نتایج نهایی پذیرش بدون آزمون نوبت بهمن ۱۴۰۴ دانشگاه‌ها اعلام شد
هشدار زرد هواشناسی برای تهران
کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۵ در هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص بحث و بررسی شد
پرتاب سنگ و چاقو توسط ساختارشکنان در دانشگاه شریف
بدون لکنت، مرگ بر آمریکا
عکس | ترامپ و ناوهایش، خامنه‌ای و بسیجی‌هایش
فیلم | خونریزی چشم یکی از دانشجویان، در ناآرامی‌های امروز دانشگاه تهران
فیلم | پرتاب سنگ به طرف دانشجویان امیرکبیر
فیلم | پرتاب سنگ به سمت دانشجویان دانشگاه شریف
دشمن دانشگاه مجازی می‌خواهد؛ ما نمی‌گذاریم
بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه شریف پیرامون اتفاقات روز گذشته
هشدار کمیته انضباطی دانشگاه علم و صنعت به دانشجویان درباره هنجارشکنی
نتایج پذیرش بدون آزمون دانشگاه آزاد در دو مقطع تحصیلی منتشر شد
رشد آرام قیمت طلا و سکه در بازار تهران
دبیران کارگروه‌های تخصصی کمیسیون بررسی علمی اعتراضات منصوب شدند
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top