تاریخ انتشار: دوشنبه 1398/11/07 - 16:10
کد خبر: 343836

واکنش مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه‌ها به ماجرای کتاب‌سوزی

روشی که این فرد تحت عنوان ترویج طب اسلامی درپیش گرفته است با منش بزرگان دینی در مواجهه و استفاده از علوم جدید فاصله دارد. دین اسلام در فراگیری علوم جدید به خصوص پزشکی که مواجه مستقیم با نجات جان آدم‌ها دارد، همواره نگاه تشویقی داشته است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع‌ رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، حجت الاسلام علیمحمد فرهادزاده مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی  با اشاره به کتاب سوزی توسط تبریزیان خاطر نشان کرد: اقدام نادرست این فرد در آتش زدن یکی از کتب مرجع پزشکی به هیچ عنوان قابل توجیه نبوده و محکوم است. علم پزشکی امروز توانسته بسیاری از بیماری‌های مردم را بر طرف کند و رو به پیشرفت است و جامعه پزشکان ایرانی در این مسیر باید مورد حمایت قرار بگیرند.

وی با توجه به روشی که این فرد تحت عنوان ترویج طب اسلامی درپیش گرفته است تصریح کرد: این روش با منش بزرگان دینی در مواجهه و استفاده از علوم جدید فاصله دارد. دین اسلام در فراگیری علوم جدید به خصوص پزشکی که مواجه مستقیم با نجات جان آدم‌ها دارد، همواره نگاه تشویقی داشته است. اگرچه در روایات مختلف توصیه‌هایی برای سالم ماندن و سالم زندگی کردن داریم اما این به معنی نفی سایر تحقیقات و یافته‌های علمی نیست؛ کما اینکه بزرگان دینی خود از این علوم برای درمان استفاده کرده و می‌کنند.

مسئول نهاد علوم پزشکی دانشگاه شهید بهشتی گفت: متاسفانه علیرغم اینکه وزارت بهداشت معاونت طب سنتی را راه‌اندازی کرده است اما همچنان برخی افراد، بدون هیچگونه نظارتی در حال فعالیت در مراکز مختلف هستند و با رفتارهای خاص خود موجب بدبینی مردم نسبت به دین شده‌اند؛ لازم است دستگاه‌های نظارتی واردعمل شوند و از فعالیت این افراد جلوگیری کنند. دستگاه‌های فرهنگی ودینی هم باید برای در اختیار قرار دادن تریبون‌ها و امکانات خود، دقت بیشتری به خرج دهند و فقط از افراد و منابع مورد تایید وزارت بهداشت استفاده کنند.

ایشان با اشاره به سواستفاده هایی که توسط برخی از فیلم منتشر شده  صورت گرفته است تاکید کرد: برخی هم به دنبال این بودند که با سواستفاده از این عمل اشتباه و فیلم منتشر شده، این عمل را به تمام طلاب تعمیم دهند و حوزویان و دین را در مقابل علم و دانشگاهیان تعریف کنند. اما کارنامه عملکرد علمی کشور در دوران پس از انقلاب نشان می‌دهد که توجه و تاکید به کسب علم برای قوی‌تر کردن کشور قابل قیاس با دوران پیش از انقلاب نیست که اتفاقا بخش پزشکی از نقاط قابل اتکا و قابل افتخار کشور است که حتی موجب شده تا از کشورهای مختلف، برای درمان به ایران مراجعه کنند.

وی اضافه کرد: جامعه پزشکی و محققان ایرانی، امروز در وضعیتی که کشور در تحریم به سر می‌برد، در کنار مردم ایستاده‌اند و شبانه روز در حال تلاش برای بی‌نیاز کردن کشور از واردات دارو وتامین نیاز درمانی مردم هستند و کسی حق ندارد با برچسب‌های ناروا به تضعیف آنها بپردازد.

حجت الاسلام علیمحمد فرهادزاده در پایان گفت: معتقدم در مواجهه با موارد این چنینی است که اهمیت پیوند حوزه و دانشگاه بیشتر مشخص می‌شود. قطعا برایند ارتباط حوزویان و دانشگاهیان موجب خواهد شد تا افراد سودجو در هردو طیف نتوانند نه به وجهه علمی کشور آسیب بزنند و نه چهره دین را در ارتباط با علوم مختلف، خدشه دار کنند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
قیمت طلا و سکه در بازار؛ تداوم نوسان در انواع قطعات سکه
یمن دامنه محاصره عربستان سعودی را گسترش داد
طلای آنلاین را هیچ سازمانی گردن نمی‌گیرد
فراخوان چهلمین دوره جشنواره بین‌المللی خوارزمی
انتصابات جدید در قوه قضاییه اعلام شد
پشت پرده کودتای ۲۸ مرداد به روایت مطبوعات
تمسخر ادعای ترامپ درباره مالکیت تنگه هرمز توسط سی‌ان‌ان
تام باراک: در یک قدمی درگیری مستقیم اسرائیل و ترکیه قرار داشتیم
نشست مشترک وزرای خارجه مصر، پاکستان، عربستان و ترکیه
رونمایی از «گوگل‌بوک» زودتر از انتظار
پزشکیان: با تمام توان از نیروهای مسلح پشتیبانی می‌کنیم
جلسه قرارگاه مقابله با سرقت به ریاست دادستان تهران برگزار شد
آمریکا رادارهای آماده فرار می‌سازد
اجتماع "عید بیعت با امام زمان(عج) " برگزار می‌شود
مخالفت دولت با «طرح مقابله با نفوذ» به مجلس اعلام شد
ابزارهای دیجیتال برای فریلنسرها و کسب‌وکارهای نوپا
بانک شماره موبایل مشاغل بر اساس شهر و صنف مسیر کوتاه تا افزایش فروش
بهترین عطرهای مردانه بر حسب رایحه
جاکفشی چوبی؛ ترکیب زیبایی، نظم و کاربرد در دکوراسیون ورودی منزل
رکورد استقبال از «خانه‌ریز» در مردادماه؛ ۱۵ هزار خانه‌ریز در ۳ روز به فروش رسید
توسعه فرهنگی؛ ستون پنهان تاب‌آوری فردی و اجتماعی
دانشجویان از مهر ماه با ۳ کارنامه وارد بازار کار می‌شوند
رقابت یک میلیون نفر در کنکور ۱۴۰۵/ تلاش برای اعلام نتایج در آبان ماه
راهکار پژوهشگران دانشگاه تهران برای اندازه‌گیری آلاینده‌های خطرناک
مشکلات تأمین مالی حقوق اعضای هیئت علمی به‌زودی رفع می‌شود
کارنامه نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ منتشر شد
فرآیند انصراف، محرومیت از تحصیل و تسویه‌ دانشجویان علوم پزشکی اعلام شد
ساعت ۲۴ امروز آخرین فرصت دریافت کارت ورود به جلسه کنکور سال ۱۴۰۵
علی پیر: آیا مدرک دانشگاهی در عصر هوش مصنوعی کافی است؟
کارنامه علمی آزمون دستیاری منتشر شد
تقویم آزمون‌های تحصیلات تکمیلی سال ۱۴۰۶ اعلام شد
آغاز دریافت کارت ۵ آزمون علوم پزشکی از امروز/ نحوه شرکت در آزمون
جدیدترین تغییرات فراخوان جذب هیئت علمی علوم پزشکی/ ثبت نام تا ۷ شهریور
جزئیات ثبت نام آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی گروه علوم پزشکی سال ۱۴۰۵
نتایج نهایی آزمون دکتری تخصصی سال ۱۴۰۵ اعلام شد/ قبولی ۱۲ هزار نفر
دهمین همایش ملی نقد و نظریه ادبی در دانشگاه تربیت‌مدرس برگزار می‌شود
یک میلیون و ۷۵۰ هزار دانش آموز در آزمون نهایی شرکت کرده‌اند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top