تاریخ انتشار: یکشنبه 1398/12/11 - 00:26
کد خبر: 347340

چرا پرسپولیس در پرونده گابریل محکوم شد؟

مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس توضیحاتی را در مورد محکومیت این باشگاه از سوی فیفا در پرونده بازیکن برزیلی پیشین سرخپوشان، فرناندو گابریل ارائه کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم، حسین قدوسی در مورد محکومیت باشگاه پرسپولیس از سوی فیفا در پرونده فرناندو گابریل ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: برخی هواداران به درستی سؤال می‌کنند اگر  فیفا رأی به محکومیت 23 هزار دلاری پرسپولیس با مهلت پرداخت 45 روزه داده است پس توافق در دبی که خبر آن در حاشیه مذاکرات با استوکس اعلام شد، چه بوده است.

وی در ادامه افزود: در این باره باید بگوییم خودمان هم با مشاهده رأی تعجب کردیم، چرا که مصالحه و توافق اخیر با گابریل را به فیفا ارسال کرده بودیم و براساس این توافق باشگاه متعهد شده است بدهی را در مهلت مقرر که همین ایام بوده است، پرداخت کند. به همین علت امروز آقای امیر علی حسینی با گابریل تماس گرفت و به وی گفت فیفا رأی داده و ما حدس می‌زنیم احتمالاً شما توافق‌نامه اخیر را به فیفا ارسال نکردید و آنها بدون در نظر گرفتن آن رأی داده‌اند. گابریل هم گفته است از موضوع اطلاع ندارم و باید از وکیل خودم سؤال کنم.

مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس خاطر نشان کرد: در مجموع حسینی به خاطر حسن نیت‌هایی که گابریل داشته، نظر وی را جویا شده و به او گفته است، ما توافق‌نامه دبی را ملاک قرار دهیم یا رأی فیفا را و اگر بخواهیم براساس رأی فیفا جلو برویم می‌توانیم 45 روز بدهی را پرداخت نکنیم و تازه بعد از آن حق ارجاع پرونده به دادگاه CAS را داریم، اما نظر مدیرعامل باشگاه این است که مطالبات شما زودتر پرداخت شود و باشگاه هم لازم نباشد با اعتراض به رأی در دادگاه CAS حق داوری پرداخت کند.

قدوسی در خاتمه اظهار داشت: گابریل هم گفته است دنبال دردسر برای پرسپولیس نیستم و چند سال قبل در حالی که رأی قطعی فیفا را داشتم تخفیف هم دادم و مصالحه کردم تا باشگاه در دو قسط 50 و 43 هزار دلاری مجموعاً 93 هزار دلار دیگر به من پرداخت کند و به همین دلیل هم هست که چون پولم را نگرفته‌ام دوباره پرونده را چند ماه قبل به فیفا فرستادم تا رأی دهند و حالا رأی داده‌اند. در مجموع قرار است مطالبات گابریل به‌زودی پرداخت شود تا این پرونده بسته شود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
از انتشار پیام رهبر معظم انقلاب خطاب به دانشجویان تا آغاز ثبت نام آزمون دکتری
مطالبه ملی بازنگری هسته‌ای به محضر رهبر انقلاب ارا‌ئه می‌شود
تکذیب ادعای سنتکام درباره مین‌روبی در تنگه هرمز توسط سخنگوی سپاه
زنگ باران در کشور به صدا درآمد
هرمز رکورد قیمت گاز اروپا را جابه‌جا کرد
تعرفه گاز ۲ درصد از مشترکان به نرخ صادراتی رسید
شریعتی تصمیم جدید دولت درباره قیمت انرژی را خلاف قانون دانست
قطار صادراتی ایران به چین رفت
فیلم | ما نسلی هستیم که آمریکا را از منطقه اخراج می‌کنیم
فیلم | روایت کامل نامه‌ای پر مهر که پاسخ گرفت
فیلم | انتقادات یک دانشجو خطاب به وزیر علوم درباره پرونده‌های انضباطی
فیلم | مزیدی: خروج از ان پی تی و بازنگری در دکترین هسته‌ای می‌تواند برگ برنده ما باشد
مراسم عهد دانشجویی با رهبر انقلاب در مقابل سردر دانشگاه تهران برگزار شد
عارف دستور تشکیل کارگروه تدوین قوانین فضای دیجیتال را صادر کرد
عراقچی: برای فرصت به دیپلماسی، ارتباط با واسطه‌ها را ادامه می‌دهیم
حجت‌الاسلام رحمانی معاون جدید عتبات عالیات شد
وام ازدواج دانشجویی ۱۰ برابر شد
پیام فرمانده هوافضای سپاه به جوانان و نوجوانان جان‌فدای ایران
تا رسیدن به قله‌های پیشرفت هم‌ عهدیم
کوروش بزرگ و منشور حقوق بشر او
مهارت‌آموزی یا رزومه‌سازی؟
محوطه دانشگاه سلمان فارسی کازرون پس از یک سال پیگیری همچنان بلاتکلیف است
مهلت ثبت نام اسکان دانشجویان ارشد دانشگاه تهران امشب به پایان می‌رسد
پیگیری راه‌اندازی دوره‌های مشترک تحصیلات تکمیلی میان دانشگاه‌های ایران و دانشگاه کوت عراق
امروز آخرین مهلت انتخاب رشته آزمون دستیاری دندانپزشکی سال ۱۴۰۵
طراحی ۳۱ بازی فکری با مشارکت ۱۶۴ دانشجو در المپیک بازی‌های فکری ایران
درخشش دانشجویان دانشگاه امیرکبیر در مسابقات ریاضی دانشجویی کشور
قول مساعد وزیر علوم برای بازگشت سقف سنی جذب هیئت علمی به ۴۵ سال
دانشگاه‌های جامانده از جذب هیئت علمی ۱۴۰۴ از فراخوان بعدی جا می‌مانند
نتایج نهایی پذیرش کاردانی نظام جدید سال ۱۴۰۵ اعلام شد
المپیادهای ورزشی درون‌دانشگاهی محور توسعه مشارکت ورزشی دانشجویان
ممنوعیت‌های ثبت‌نام در آزمون دکتری سال ۱۴۰۶؛ امکان ثبت نام تا ۹ آبان
تأیید تخلف در سلف دانشگاه کاشان/ تعطیلی دو هفته‌ای و جریمه پیمانکار
دانشگاه تهران دختران محجبه آذربایجانی را می‌پذیرد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top