تاریخ انتشار: سه شنبه 1398/12/13 - 08:37
کد خبر: 347631

چگونگی حمله کرونا به بدن

همچنین ممکن است کروناویروس دیگر اندام‌های مهم بدن را تحت تاثیر قرار دهد. کروناویروس کلیه‌ها را نیز مورد حمله قرار می‌دهد. به گفته مارک فیلدر درصورتیکه کلیه‌ها عملکرد مناسب خود را نداشته باشند ممکن است به نارسایی اندام منجر شود.

خبرنامه دانشجویان ایران به نقل از ایسنا، شایع‌ترین نشانه‌ بیماری در فرد آلوده به کروناویروس بروز مشکلات تنفسی است چرا که بخشی از اولین تماس این ویروس با اندام‌های بدن در ریه‌ها اتفاق می‌افتد.

اگرچه مدت زمان طولانی از زمان شیوع کروناویروس نگذشته اما کارشناسان و متخصصان به تدریج اطلاعات بیشتری از بیماری کووید-۱۹ بدست آورده‌اند و به گفته پروفسور «مارک فیلدر» - میکروب شناس در دانشگاه کینگستون انگلیس، کروناویروس دو مجموعه سلول را در ریه‌ها مورد هدف قرار می‌دهد.

به گفته این میکروب شناس سلول‌های جامی (goblet cell) و سلول‌های مژکدار (ciliated cell) تحت تاثیر این ویروس قرار دارند.

«مارک فیلدر» افزود: سلول‌های جامی مخاط تولید می‌کنند که لایه نازک و مرطوبی را در مجرای تنفسی ایجاد می‌کند که برای کمک به حفظ رطوبت ریه‌ها حائز اهمیت است. همچنین سلول‌های مژکدار سلول‌هایی هستند که مژک‌های کوچکی دارند و این مژک‌ها حرکت موج‌دار به سمت بالا دارند و بنابراین هر ماده‌ نامطلوب و مهاجم همچون باکتری، ویروس یا ذرات غبار در مخاط گیر افتد به سمت گلو کشیده می‌شود.

وی تصریح کرد: هنگام سرفه، مخاط با سرفه بالا آمده و سپس بلعیده شده و روانه معده می‌شود. این فرآیندی است که به طور طبیعی رخ می‌دهد. اما به نظر کروناویروس ترجیحا این دو مجموعه از سلول‌ها را آلوده می‌کند که در مورد بیماری سارس هم مشاهده می‌شود.

این میکروب شناس با بیان اینکه مشکل از جایی آغاز می‌شود که ویروس این سلول‌ها را آلوده کرده و شروع به از بین بردن آن‌ها می‌کند، اظهار داشت: زمانیکه این سلول‌ها از بین می‌روند، بافت‌ها وارد ریه‌ها شده و ریه‌ها به تدریج دچار انسداد می‌شود. این انسداد به مفهوم این است که بیمار دچار ذات‌الریه شده است. همچنین مشکل دیگری وجود دارد به این صورت که سیستم ایمنی به دلیل اینکه تحت خطر قرار دارد واکنش نشان می‌دهد. در نهایت ممکن است این واکنش افراطی به از بین رفتن بافت‌های سالم نیز منجر شود.

به گفته این میکروب شناس، واکنش‌های بدن برای مقابله با ویروس می‌تواند موجب بروز التهاب در ریه‌ها شود که نفس کشیدن را سخت‌تر می‌سازد.

وی گفت: پس از آنکه ویروس در ریه‌ها به شکل ذات‌الریه ظاهر می‌شود می‌تواند مشکلاتی را در کیسه‌های هوا در رگ‌های خونی ریه‌ها ایجاد کند.

همچنین ممکن است کروناویروس دیگر اندام‌های مهم بدن را تحت تاثیر قرار دهد. کروناویروس کلیه‌ها را نیز مورد حمله قرار می‌دهد. به گفته مارک فیلدر درصورتیکه کلیه‌ها عملکرد مناسب خود را نداشته باشند ممکن است به نارسایی اندام منجر شود.

به گزارش اسکای نیوز، سازمان جهانی بهداشت (WHO) به افراد بالای ۶۰ سال و مبتلایان به بیماری‌های زمینه‌ای از قبیل بیماری قلبی عروقی توصیه کرده به منظور کاهش احتمال ابتلا به بیماری کووید-۱۹ از حضور در اجتماعات خودداری کنند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
مرگ سالانه ۳۰۰۰۰ نفر بر اثر آلودگی هوا در ایران
استقبال پزشکیان از روس‌ها در کریدور ریلی شمال-جنوب
کلید نهایی آزمون دکترای تخصصی وزارت بهداشت منتشر شد
یارانه دهک اول تا سوم واریز شد
۷۰ درصد پرستاران خشونت کلامی و فیزیکی را تجربه می‌کنند
چاره‌ای جز صرفه‌جویی در مصرف انرژی نداریم
خدمت سربازی وظیفه همه جوانان کشور است
نمی‌شود که فقط درباره تیم ملی به‌ به و چه چه کرد
آغاز بررسی و پرداخت خسارت‌های برقی
تفتیش بدنی علی لاریجانی و هیات ایرانی در فرودگاه بیروت صحت دارد؟!
آمار وحشتناک گرایش پایه هفتمی‌های مدارس به دخانیات
ورود خیرین برای انجام طرح‌های پژوهشی حوزه محیط زیست
تحصیل ۲.۵ میلیون دانش‌آموز در ۱۹هزار مدرسه غیردولتی
انتقاد تند علی پروین از تیم قلعه‌نویی !
دستیابی به زنجیره تولید «گاز طبیعی مایع» از مصادیق «علم نافع» مورد تاکید مقام معظم رهبری است
رشد ۳۵ درصدی کمک‌های مردمی به کمیته امداد در سال جاری
خبر خوب برای پردرآمد ها درباره حذف یارانه
شبیه‌سازی حمله ایران به ۱۹ نقطه بندر حیفا
قاتل پس از ارتکاب قتل، لباس مقتول را بیرون آورده و ...
زیباترین و بزرگترین کتابخانه دبی را ببنید
کیانوش سنجری ؛ رویای یک زندگی قهرمانانه با خودکشی !
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top