تاریخ انتشار: چهارشنبه 1398/12/14 - 23:53
کد خبر: 347839

خراسان رضوی تعطیل شد

براساس مصوبه ستاد ویژه پیشگیری و مقابله با کرونا، ادارات و دستگاه‌های اجرایی خراسان‌ رضوی روزهای پنجشنبه ۱۵ و شنبه ۱۷ اسفند ماه تعطیل خواهند بود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، ستاد ویژه پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا، در راستای اقدامات پیشگیرانه به منظور حفظ سلامت کارمندان و کاهش ترددهای درون شهری، ادارات و دستگاه‌های اجرایی این استان به استثنای مراکز ارائه دهنده خدمات درمانی، بهداشتی و امدادی را روزهای پنجشنبه ۱۵ و شنبه ۱۷ اسفندماه تعطیل اعلام کرد.

براساس این گزارش این تصمیم به پیشنهاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد به عنوان متولی حوزه بهداشت و سلامت استان و با تایید استاندار خراسان رضوی اتخاذ شده است.

در این گزارش به هم‌استانی‌ها توصیه شده از ترددهای غیرضروری در سطح شهر و مسافرت خودداری و برای حفظ سلامتی خود در منزل استراحت کنند.

محمد رضا کلایی شهردار مشهد نیز طی نامه‌ای از استاندار خراسان رضوی خواسته بود با توجه به لزوم عملیات گسترده ضدعفونی در روزهای آتی به ویژه در محل‌های تجمع مسقف و فضای باز و صیانت بیش از پیش از شهروندان روزهای پنجشنبه ۱۵ و شنبه ۱۷ اسفند در شهر مشهد تعطیل عمومی اعلام شود.

از ۳۰ بهمن ماه امسال تاکنون ۳۵۹ بیمار مبتلا به عفونت‌های حاد تنفسی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بستری شده‌اند که ۲۰۰ نفر آنان  بهبود یافته و از بیمارستان مرخص شدند.

هم اکنون ۱۵۰ نفر در بیمارستان‌های امام رضا (ع)، شریعتی و قائم (عج) مشهد بستری و تحت مداوا هستند.

براساس گزارش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نتیجه آزمایش ۳۶ بیمار مشکوک به ابتلا به ویروس کرونا در استان خراسان رضوی مثبت اعلام شده است.

به گفته دکتر علی اصغر انجیدنی دبیر کمیته مراقبت و درمان بیماری کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد تاکنون هشت نفر در این استان به خاطر ابتلای به این ویروس جان باخته‌اند که ۶ نفر از این تعداد در حوزه زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد و دو نفر نیز در نیشابور بوده‌اند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نظارت والدین باید از کنترل‌گری فاصله داشته باشد
جدیدترین آمار تلفات حملات رژیم صهیونیستی به غزه
تصمیم جدید وزارت علوم درباره ساماندهی داده‌های دانشگاهی
۲۷ شهید و ۶۹ زخمی طی ۳ روز حمله رژیم صهیونیستی به لبنان
لغو خروج صیادان بازداشت شده هرمزگانی از امارات
آیا ارسال مبلمان از ایران به کانادا به صرفه است ؟
ناوهای آمریکایی در منطقه هیچ نقطه امنی نخواهند داشت
راهنمای آماده سازی پاورپوینت دفاع پایان نامه؛ از محتوا تا ارائه
قیمت طلا و سکه امروز ۱۶ شهریور ۱۴۰۵
پشت پرده طرح مقابله با نفوذ
وام فوری یک روزه بدون ضامن و بدون سفته در موسسه وام شاپ
آکادمی فارکس بروکر اینوسلو؛ آموزش رایگان ترید و سرمایه‌گذاری در بازارهای مالی جهانی
چگونه بعد از اسباب کشی بدون استرس جعبه ها را باز کنیم؟
وقتی فرش ها به شستشوی عمیق نیاز دارند
گوشی دست‌دوم بخریم یا نه؟ ۵ نکته مهم برای دانشجوها
قیمت ترمال بریک چقدر است؟ بررسی عوامل مؤثر بر هزینه درب و پنجره ترمال بریک
اصلاح ظرفیت رشته‌های تخصصی پزشکی در دفترچه دستیاری ۱۴۰۵
چشم‌انداز بازار تجهیزات پنوماتیک در ماه‌های آینده
بازاریابی در توییتر چیست و چگونه به رشد برند کمک می‌کند
امکان انتخاب محل هزینه‌کرد مالیات برای ۲۱ پروژه اولویت‌دار استان فراهم شد
۱۳۰ هزار متقاضی مسکن‌های حمایتی امسال صاحب‌خانه می‌شوند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top