تاریخ انتشار: یکشنبه 1398/12/25 - 18:00
کد خبر: 349017

درآمد پرسپولیس از غیبت استوکس

طبق ادعای مدیران پرسپولیس شاید این باشگاه بتواند از غیبت و بی انضباطی مهاجم ایرلندی خود به یکی از منابع مالی بزرگ خود در تاریخ دست یابد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ورزش سه، پرسپولیس برای تقویت خط حمله خود در نقل و انتقالات زمستانی تصمیم به جذب آنتونی استوکس، مهاجم نامدار ایرلندی گرفت و بعد از کش و قوس فراوان و چندین جلسه در دبی او را راضی به حضور در تهران کرد.

استوکس که بعد از حضور در تهران با مشکل بدنی و ناآمادگی مواجه بود، در نهایت در برخی دیدارهای به میدان رفت و توانست از حیث فنی رضایت کادرفنی و حتی هواداران را به خود جلب کند. مهاجم ایرلندی اما با حضور پرسپولیس در امارات برای دیدار هفته دوم لیگ قهرمانان مقابل الشارجه بهترین فرصت را برای ثبت بی انضباطی خود در این باشگاه به دست آورد و بعد از اینکه مرخصی ۴۸ ساعته‌ای را برای ملاقات با خانواده‌اش دریافت کرد، با انتشار تصاویری از خوشگذرانی و تفریح نشان داد که از نظر حرفه‌ای روی اصول پایبند نیست. او البته در پایان مهلت مرخصی نیز به تهران بازنگشت و همچنان با انتشار استوری و پست‌هایی به سرگرمی خود ادامه داد.

نکته جالب توجه اینکه مدیران پرسپولیس در پاسخ به اعتراض هواداران و اصحاب رسانه در خصوص بی توجهی باشگاه به این موضوع، یک ادعای جالب را مطرح کردند؛ محمدحسن انصاری‌فرد، مدیرعامل سابق باشگاه مدعی شده بود که در عقد قرارداد با این مهاجم ایرلندی با توجه به سابقه‌ای که از وی در ذهن داشتند، موارد جالبی را در نظر گرفته‌اند که می‌تواند به سود این تیم شود.

در این زمینه گفته می‌شود برای هر جلسه غیبت در تمرینات مبلغ ۳۰۰۰دلار و برای غیبت در دیدارهای این تیم نیز مبلغ ۵۰هزار دلار جریمه برای این بازیکن در نظر گرفته شده است.

با این شرایط استوکس اکنون در دو دیدار این تیم غیبت داشته است و ۲۴ جلسه تمرینی را تاکنون بدون حضور آنتونی استوکس پشت سر گذاشته‌اند که تا به اینجا می‌تواند مبلغ جرایم او را به ۷۲۰۰۰هزار دلار برای تمرینات و ۱۰۰ هزار دلار برای غیبت در دو دیدار برساند. نکته اینکه استوکس به عنوان بازیکن ۴۰۰هزار دلاری این تیم برای نیم فصل، ۱۵۰هزار دلار پیش پرداخت داشته است.

هرچند دیدارهای این فصل لیگ تا به اینجا به تعویق افتاده و زمان شروع مجدد آن در ابهام قرار دارد، اما با توجه به جرایم این بازیکن که به عدد ۱۷۲هزار دلار رسیده و ۱۵۰هزار دلار دریافتی‌اش، او تا به امروز تنها ۷۸ هزار دلار دیگر طلب دارد. با این حال بعید به نظر می‌رسد او قصد بازگشت به تهران را داشته باشد که در این صورت با احتساب ۹ دیدار باقیمانده در لیگ برتر، ۲ دیدار احتمالی در جام حذفی و ۴ بازی باقیمانده در لیگ قهرمانان آسیا و میانگین برگزاری ۴ جلسه تمرینی برای هر بازی (۱۵ بازی باقیمانده)، او ۱۵ بازی را از دست خواهد داد و در ۶۰ جلسه تمرینی نیز غایب خواهد بود. اتفاقی که باعث می‌شود جمع جرایم او به ۷۵۰هزار دلار برای بازی‌ها و ۱۸۰هزار دلار برای تمرینات برسد و به طور کلی او را با جریمه‌ای یک میلیون دلاری مقابل پرسپولیس مواجه کند.

با این حال سوال اینجاست پرسپولیس به چه شکل قادر خواهد بود در شرایطی که تنها ۲۵۰هزار دلار به این بازیکن بدهکار بوده، این مبلغ جرایم را از او استرداد کند و این سوالی است که مدیران وقت و سابق باشگاه باید در خصوص ادعای خود درباره قرارداد محکم با این بازیکن پاسخ دهند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اسکورت نمایشی آمریکا در تنگه هرمز
بهای نفت با تشدید تنش میان ایران و آمریکا افزایش یافت
شماتت ایران به‌خاطر دفاع از خود در برابر تجاوز، غیرمسئولانه و نارواست
هیچ اقدامی علیه ایران نباید بدون پاسخ بماند
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت حملات به ایران
پرتابه‌های آمریکایی به چند شهر خوزستان اصابت کرد
آغاز بکار اجلاس وزیران زن سازمان همکاری اسلامی
علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد
حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد
وقوع انفجار در خارج از محدوده شهر خنداب
اصابت بیش از ۱۰ پرتابه به جزیره قشم
گزینه‌های زیادی داریم؛ در کنار ایران هستیم
۳ پاسگاه مرزی ما هدف قرار گرفت
شنیده شدن صدای انفجار در بوموسی
ادعای حمله به نیروگاه اتمی بوشهر صحت ندارد
شهادت دریادل خطه شهید پرور اکبرآباد کوار فارس
هرگونه ماجراجویی جدید از سوی عربستان تیر خلاص به آتش‌بس است
پیمان پاک: «واردات غلات آمریکایی در دولت شهید رئیسی» دروغ است
۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند
فیلم | خضریان: مسئولان دستگاه دیپلماسی ایران در دنیای موازی زندگی می‌کنند
حضور میلیونی در تشییع رهبر شهید، رفراندوم بزرگ وفاداری به انقلاب بود
پیام تبریک پزشکیان به تیم ملی المپیاد فیزیک
گزارش خدمات دانشگاه‌ها به زائران تشییع رهبر شهید بررسی شد
هشدار سازمان سنجش درباره فعالیت صفحات جعلی در شبکه‌های اجتماعی
آخرین مهلت دفاع و ثبت نمرات دانشجویان دانشگاه پیام‌نور اعلام شد
کارت آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۵ فردا منتشر می شود
الزام دانشجویان کاردانی دانشگاه آزاد به گذراندن ۷ واحد درسی معارف
تمدید مهلت ویرایش اطلاعات المپیاد علمی دانشجویان پزشکی
زمان ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد گروه علوم پزشکی سال ۱۴۰۵ مشخص شد
هشدار سازمان سنجش درباره فعالیت صفحات جعلی در شبکه‌های اجتماعی
گسترش همکاری‌های فناورانه برای بومی‌سازی مواد راهبردی
الزام دانشجویان کاردانی دانشگاه آزاد به گذراندن ۷ واحد درسی معارف
پیام تسلیت وزیر علوم در پی شهادت دانشجوی دانشگاه هرمزگان
دانشگاه تراز، پیشران حل مسائل کشور و توسعه فناوری است
درخشش تیم ملی المپیاد فیزیک ایران در کلمبیا؛ کسب ۳ مدال طلا و ۲ نقره در IPhO ۲۰۲۶
ارائه راهکار ساخت نسل جدید نانو مواد توسط پژوهشگران دانشگاه تهران
آغاز رقابت‌های جهانی المپیاد زیست‌شناسی ۲۰۲۶ در لیتوانی
اعضای شورای مرکزی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی منصوب شدند
کسب مقام نخست تیم ملی المپیاد ریاضی ظرفیت بالای جامعه علمی ایران را به نمایش گذاشت
برنامه سرویس‌های دانشجویی دانشگاه شهیدبهشتی در ایام فرجه امتحانات
ضرورت ساماندهی جذب دانشجویان بین‌الملل و توسعه آموزش‌های آزاد
یک استاد دانشگاه: خودباوری علمی شرط تبدیل دانشگاه به پیشران پیشرفت کشور است
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top