تاریخ انتشار: دوشنبه 1398/12/26 - 08:47
کد خبر: 349081

نحوه ضدعفونی کردن آجیل‌های عید

صمدپور با بیان اینکه انواع شیرینی‌های خشک در اثر حرارت دادن از بین می‌روند، بیان کرد:معلوم نیست چه کسانی به پخت و پز آن‌ها پرداخته اند و می‌توانند به راحتی هنگام دست به دست شدن و قرار گرفتن در جعبه شیرینی، آلوده شوند.

خبرنامه دانشجویان ایران به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، کوروش صمدپور متخصصان تغذیه و رژیم درمانی درباره نحوه استفاده از آجیل شب عید با توجه به بروز ویروس کرونا در جهان گفت: آجیل‌های باز و بسته بندی شده مانند بادام، پسته، تخمه و ... به هیچ عنوان از دست فروشان خریداری نشوند.

او افزود: برای خرید و تهیه انواع آجیل بهتر است به مراکز و فروشگاه‌های معتبر مراجعه کنیم.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی تصریح کرد: قرار دادن انواع آجیل‌ها در سینی فر و دادن حرارت ملایم ده دقیقه‌ای به آن‌ها باعث گرم شدن آجیل و کم شدن خطر ابتلا به ویروس کرونا خواهد شد.

صمدپور ادامه داد: از آن جایی که ممکن است ماندگاری آجیل مشکل ساز شود؛ بنابراین نباید به هیچ عنوان آن را به مقدار زیاد در حرارت قرار داد و بهتر است تنها به اندازه مصرف دو تا سه روز قرار داد.

او افزود: ویروس کرونا به حرارت بالای  ۳۵ الی ۴۰ درجه حساسیت دارد و برای اینکه آن را به صورت کامل نابود کنیم، می‌توانیم با قرار دادن ظرف آجیل‌هایی مانند بادام، فندوق، پسته، گردو و ... به مدت ۱۰ دقیقه در دمای ۴۰ درجه این کار را انجام دهیم و حتما به یاد داشته باشید که حرارت دادن به آن‌ها هیچ مشکلی ایجاد نمی‌کند.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره نحوه خرید شیرینی جات گفت: خرید یا تهیه شیرینی‌ تر به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود، اما برای خرید شیرینی جات خشک به علت حرارت دادن در فر هیچ مشکلی ایجاد نمی‌کند.

صمدپور با بیان اینکه انواع شیرینی‌های خشک در اثر حرارت دادن از بین می‌روند، بیان کرد:معلوم نیست چه کسانی به پخت و پز آن‌ها پرداخته اند و می‌توانند به راحتی هنگام دست به دست شدن و قرار گرفتن در جعبه شیرینی، آلوده شوند.

او افزود: بهترین کار برای مصرف شیرینی جات پخت و پز آن‌ها در داخل منزل با رعایت اصول بهداشتی است.

پایداری ویروس کرونا بر روی سطوح مختلف مانند لباس، چوب، فلز، کیف و ... بسیار متفاوت است. این ویروس می‌تواند روی میوه، شیرین، آجیل و یا بسته بندی روی شکلات‌ها باقی بماند و به راحتی باعث انتقال آلودگی به بدن افراد شود که در اینصورت می‌توان با استفاده از الکل و صابون یا مایع، بسته روی شکلات را ضدعفونی کرد.

متخصصان عفونی و کارشناسان تغذیه عقیده دارند که قرار دادن آجیل در فر و یا مایکروفر در حرارت بالای ۴۰ درجه باعث نابودی ویروس کرونا خواهد شد. البته از راهکار‌های دیگر همانند استفاده از باد گرم توسط سشوار و دمیدن آن داخل ظرف آجیل و یا پلاستیک‌هایی که این خوراکی خوشمزه در آن‌ها قرار دارد می‌توان تا حدودی از مضرات این ویروس کشنده کاست و سلامت جسمانی خود را با مصرف آن‌ها تضمین کرد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
اسرائیل برای ترور «السنوار» یگان ویژه تشکیل داد
ببینید | لحظه ترسناک برخورد صاعقه به برج میلاد تهران
می‌توانستیم پیروز از زمین خارج شویم
وضعیت ثبت نام دستیارانی که ضامن ندارند مشخص شد
بمباران یک مدرسه‌ در شهر غزه
احمدنیا سرپرست امور اطلاع‌رسانی دولت شد
فیلم/ حال‌وروز براندازان ۲ سال پس از آشوب‌های ۱۴۰۱
تامین مسکن نخبگان در دستور کار است
برگزاری نشست سران سه قوه
شاخص‌های سرمایه اجتماعی چگونه افزایش می یابد؟
آمارها و جزئیات تکان‌دهنده از وضعیت اسرای فلسطینی
توضیح فدراسیون فوتبال درباره تماشای بازی استقلال - الغرافه
فوری| ساکت الهامی استعفا داد!
واکنش کنعانی به پرتاب موفق ماهواره چمران
بیانیه ضدایرانی گروه ۷ با استناد به ادعای تکذیب‌شده
نشست مشترک سران سه قوه برگزار شد
دانشگاه‌های علوم پزشکی مکلف به ثبت نام دستیاران بدون تضامین شدند
لزوم ۴ برابر شدن بودجه پارک‌های علم و فناوری
کسب ۷ مدال در المپیاد علمی کشوری توسط دانشجویان علوم پزشکی شیراز
مطهری: پیشنهاد پزشکیان عملی شود، اثری از رژیم صهیونیستی نمی‌ماند
تاخیر در پذیرش دانشجویان ورودی جدید در دانشگاه‌ها
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top