تاریخ انتشار: دوشنبه 1399/01/11 - 10:14
کد خبر: 350455

چرا حکم بازگشت نبی امضا نمی‌شود؟

سرپرست جدید دبیر کلی فدراسیون فوتبال هفته آینده در صورت کمرنگ تر شدن ویروس کرونا با اعضای هیات رئیسه این فدراسیون نشستی را برگزار خواهد کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ عصر روز شنبه مهدی محمد نبی به عنوان سرپرست دبیر کلی فدراسیون فوتبال جانشین ابراهیم شکوری و مقرر شد وی کار خود را رسما در فدراسیون فوتبال آغاز کند.

بعد از انتخاب وی به عنوان سرپرست دبیر کلی فدراسیون، صحبت های زیادی مبنی بر نحوه چگونگی انتخاب نبی مطرح شد و حتی هدایت ممبینی نسبت به این انتخاب واکنش نشان داد اما از سوی دیگر عبدالکاظم طالقانی اظهارات ممبینی را تکذیب کرد و مدعی شد هیات رئیسه در جریان تمامی روند انتخاب نبی به عنوان سرپرست دبیر کلی بوده است. البته، بررسی ها نیز تایید می کند که هیئت رئیسه موافق قطعی حضور وی هستند و مشکلی در این باره وجود ندارد. 

با این اوصاف مهدی محمد نبی قرار است به عنوان دبیر کل فدراسیون کار خود را آغاز کند و طبق پیگیری های خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس ظاهرا قرار است هفته آینده نشستی بین اعضای هیات رئیسه و وی تشکیل و نبی رسما کار خود را آغاز کند. 

البته برگزاری این نشست منوط به کمرنگ تر شدن ویروس کرونا است و در صورتی که شرایط برای گردهمایی اعضا فراهم باشد، این جلسه تشکیل خواهد شد؛ در غیر این صورت نبی کار خود را آغاز خواهد کرد تا این جلسه برگزار شود. اهمیت کار و شرایط خاص فدراسیون فوتبال باعث شده تا حضور وی از ابتدای سال جاری انجام شود تا نشست مورد نظر نیز برگزار شود و اداره فدراسیون آسیبی نبیند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ادعای مضحک ارتش تروریستی آمریکا: حملات ما دفاعی بود!
انفجارهای شدید در بحرین و کویت در پی حملات ایران
وزیر علوم از رسیدگی به پرونده دانشجویان در مراجع قضایی و دانشگاهی خبر داد
شهید طهرانچی از چهره‌های اثرگذار و تحول‌خواه آموزش عالی کشور بود
تاثیر معدل دوره یازدهم در کنکور مثبت شد
فیلم| یک فروند پهپاد MQ۹ در آسمان بوشهر منهدم شد
هشدار عراقچی: اگر می‌خواهید در امان باشید بهتر است منطقه را ترک کنید
ترامپ: باید پاسخ انهدام بالگرد را می‌دادیم
تکذیب انفجار در بنادر تجاری قشم
مقام آمریکایی مدعی شد: علی‌رغم حملات، توافق با ایران همچنان نزدیک است
ایران حمله به اهداف آمریکایی را آغاز کرد
تلاش برای رفع مشکل آبرسانی در سیریک
موج سوم تجاوز ارتش تروریستی آمریکا به جنوب ایران
حمله تروریستی آمریکا به دو مخزن آب در سیریک
پوستر تیم ملی والیبال ایران در لیگ ملت‌های ۲۰۲۶ رونمایی شد
پزشک خانواده از ۲۵ خرداد وارد ۲۰ شهر می‌شود
سنتکام از آغاز حملات در ایران خبر داد
واکنش سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس به سرنگونی هلیکوپتر امریکایی
اولین سالگرد دانشمند شهید دکتر محمدمهدی طهرانچی +عکس
ایران: قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت منقضی شده است
ایران به تجاوز آمریکا پاسخ می‌دهد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top