تاریخ انتشار: سه شنبه 1399/01/12 - 09:43
کد خبر: 350573

آنر پلی 9A رونمایی شد

آنر پلی ۹ ای جدیدترین گوشی اقتصادی هواوی با پردازنده‌ی مدیاتک هلیو P35، اندروید ۱۰ و باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی رونمایی شد.

به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ آنر امروز گوشی پایین‌رده و اقتصادی پلی 9A را با باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی رونمایی کرد. دوربین دوگانه، پردازنده‌ی مدیاتک هلیو P35 و بهره‌گیری از اندروید ۱۰ از ویژگی‌های این گوشی آنر است.
نمایشگر ۶.۳ اینچی آنر ۹ ای از نوع LCD با رزولوشن ۷۲۰پی و نسبت تصویر ۲۰ به ۹ است. آنر دوربین سلفی ۸ مگاپیکسلی آنر پلی ۹ ای را در بریدگی قطره‌ای شکل بالای نمایشگر آن تعبیه کرده است.
دوربین اصلی گوشی جدید آنر متشکل از دو حسگر ۱۳ و ۲ مگاپیکسلی است که حسگر اصلی با گشودگی دیافراگم f/1.8 وظیفه‌ی ثبت تصاویر و ضبط ویدئو با رزولوشن حداکثر ۱۰۸۰پی را برعهده دارد و حسگر ۲ مگاپیکسلی در ثبت تصاویر پورتره به کمک آن می‌آید.

پردازنده‌ی ۸ هسته‌ای مدیاتک هلیو P35 وظیفه‌ی اجرای برنامه‌ها را در گوشی جدید آنر برعهده دارد و پردازنده‌ی گرافیک PowerVR GE8320 آن را در امور گرافیکی یاری می‌کند.
آنر پلی 9A با رم ۴ گیگابایتی و حافظه‌ی ۶۴ یا ۱۲۸ گیگابایت عرضه می‌شود و به لطف وجود درگاه اختصاصی میکرو SD امکان افزایش فضای ذخیره‌سازی تا ۵۱۲ گیگابایت نیز فراهم است.
باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی آنر پلی 9A با درگاه قدیمی میکرو USB و سرعت شارژ ۱۰ وات شارژ می‌شود. جک هدفون ۳/۵ میلی‌متری رادیو اف ام نیز از دیگر ویژگی‌های گوشی اقتصادی آنر است.
هواوی فناوری Histen 6.0 را نیز برای آنر پلی 9A در نظر گرفته است؛ درنتیجه در صورت همراه نداشتن هدفون، بلندگوهای گوشی در کنار آمپلی‌فایر اسمارت PA صدایی با بلندی ۸۸ دسیبل را ارائه می‌کنند.
در مورد اتصالات، امکان استفاده از دو سیم‌کارت 4G با پشتیبانی از VoLTE و بلوتوث ۵ از نکات قابل ذکر دستگاه مورد بحث هستند. گفتنی است این گوشی مانند بسیاری از گوشی‌های هم‌رده‌ی خود از تراشه‌ی NFC بی‌بهره است.
نسخه‌ی ۶۴ گیگاباتی آنر پلی ۹ ای که از هم‌اکنون برای پیش‌سفارش در دسترس بوده حدود ۱۲۵ دلار قیمت‌گذاری شده است؛ قیمت گوشی آنر پلی 9A در نسخه‌ی ۱۲۸ گیگابایتی معادل ۱۷۰ دلار است.

 

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دیدار و گفتگوی سرپرست وزارت نفت ایران و وزیر انرژی قطر
نخست‌ وزیر چین: آماده تقویت همکاری با ایران هستیم
عراقچی: روابط ایران و روسیه راهبردی است؛مسائل منطقه راه‌حل نظامی ندارد
العربی الجدید ادعا کرد؛ گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا
باشگاه تراکتور: شعار هوادارانمان قومیتی و تحریک‌آمیز نبود
مسکو: گسترش همکاری تجاری و اقتصادی با ایران را در اولویت قرار می‌دهیم
روایت وزارت خارجه روسیه از دیدار لاوروف با پزشکیان
سه مدال طلا و ۵ نقره و برنز برای روز نخست بازی‌های پاراآسیایی ۲۰۲۶ ناگویا
پزشکیان: هیچی کشوری نمی‌تواند به زور خواسته‌هایش را بر ما تحمیل کند
رئیس کمیته کنگره ملی چین: از پیشرفت روابط با ایران استقبال می‌کنیم
یحیی سریع: با ۶ موشک بالستیک تجمع مزدوران را هدف قرار دادیم
پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم
والیبال ایران در کنار ۳۲ تیم جام جهانی
لزوم بازآرایی و بازیابی توان دفاعی و تقویت بازدارندگی
یمن: ریاض ناامن است؛ تاسیسات نفتی در تیررس موشک‌های ما هستند
سیدمهدی رحمتی: نمی‌دانم چرا روی فیفادی‌ها اصرار دارند!
دیدار وزیر امور خارجه روسیه با رئیس جمهور
تشویق کنایه‌آمیز خداداد عزیزی زمان ورود بازیکن سابق پرسپولیس به زمین!
یحیی سریع: ۶ عملیات موفق موشکی و پهپادی در عمق عربستان انجام دادیم
اوزجان بیزاتی: می‌توانستیم گل‌های بیشتری بزنیم
معترضان فرانسوی باز هم توسط نخست وزیرشان تهدید شدند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top