تاریخ انتشار: شنبه 1399/01/16 - 00:05
کد خبر: 350906

برنامه‌ریزی آمریکا برای انتقال سفارت‌ها به «عین الاسد»

یک منبع امنیتی در استان الانبار (غرب عراق) می‌گوید که آمریکا در حال برنامه‌ریزی برای تشویق کشورها به انتقال سفارتشان به پایگاه «عین الاسد» است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، یک منبع امنیتی در استان الانبار (غرب عراق)، امروز (جمعه)، گفت که آمریکا در حال برنامه‌ریزی برای تشویق کشورها است تا سفارت خود را به پایگاه «عین الاسد» در شمال بغداد منتقل کنند.

پایگاه عین‌الأسد که بزرگترین مقر نیروهای آمریکایی در عراق است، بامداد ۱۸ دی ماه هدف عملیات موشکی جمهوری اسلامی ایران قرار گرفت. این عملیات موشکی بخشی از پاسخ ایران به ترور سردار سلیمانی و یارانش بود. در حالی که دولت آمریکا در ابتدا ادعا کرد در این حمله به هیچ نیروی آمریکایی آسیب نرسیده، اما واشنگتن در روزهای اخیر به صدمه دیدن بیش از ۱۰۰ نفر از نیروهایش در این حمله اذعان کرده است.

این منبع در گفت‌وگو با خبرگزاری «المعلومه» در این خصوص گفت: «نیروهای آمریکایی برنامه‌ای را آغاز کرده‌اند که هدف آن تشویق کشورها خارجی به انتقال سفارتشان از بغداد به پایگاه هوایی عین الاسد به شهر هیت غرب الانبار است».

پیشتر، یک منبع امنیتی عراقی گفت که آمریکا درصدد ساخت یک فرودگاه در نزدیکی پایگاه عین الاسد در استان الانبار است و مقدمات کار را نیز آغاز کرده است .

به گفته این منبع امنیتی، آمریکا قصد دارد این برنامه را با استفاده از اختصاص ساختمان‌های مستحکم در پایگاه یاد شده اجرایی کند.

این منبع ادامه داد که علت این اقدام آمریکا آن هم در شرایط شیوع ویروس کرونا در عراق هنوز مشخص نشده است.

منبع امنیتی یاد شده همچنین گزارش کرد که نیروهای آمریکایی پروژه‌هایی بازسازی تعدادی از ساختمان‌های متروکه در پایگاه عین الاسد را آغاز کرده‌اند.

وی در پایان سخنانش خاطر نشان کرد که مدتی است که فرود هواپیماهای نفربر آمریکایی به پایگاه عین الاسد زیاد شده است.

پیشتر، یک منبع امنیتی عراقی از فرود چند هواپیمای حامل نظامیان و مستشاران آمریکایی در پایگاه «عین‌الاسد» در استان الانبار خبر داد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
شب رحلت پیامبر(ص) و شهادت امام حسن(ع) در حرم رضوی +عکس
مصمم به افزایش تجارت با پاکستان به ده میلیارد دلار هستیم
دلیل تلاش عربستان برای منصرف کردن ترامپ از حمله به ایران
سردار نقدی: همه تسلیحات نظامی ما امروز بومی هستند
اسکان زائران بارگاه منور رضوی در دهه آخر صفر +عکس
عزیزی: مقاومت ایران معادلات دشمن را برهم زد
کشتی حامل تجهیزات نظامی سعودی در باب‌المندب هدف قرار گرفت
سردار محبی: آمریکا حتی یک شناور جنگی هم در خلیج فارس ندارد
انفجار شدید در جنوب لبنان؛ اسرائیل بار دیگر آتش‌بس را نقض کرد
سخنگوی ارتش یمن: مواضع و انبارهای تسلیحاتی عربستان را هدف قرار دادیم
رفع منع حضور خداداد عزیزی در بازی نخست تراکتور
دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار میزبان نخبگان جهان
آغاز رسمی جذب محققان «پسادکتری فناوری»
برج فناوری؛ زیرساختی برای اتصال اکوسیستم واکسن ایران به جهان
هشدار لیبی در خصوص توقف فعالیت پالایشگاه زاویه
نگاهی به نگاره «شهید» محمود فرشچیان
خودکشی نظامی ارتش رژیم صهیونیستی در آمریکا
گفتگوی تلفنی وزرای دفاع ایران و مالزی
اثر جدید کمال شرف، کاریکاتوریست مطرح یمنی درباره شکست ترامپ در بازگشایی تنگه هرمز
گزارش تصویری| پیاده روی زائران امام رضا ع
اعلام جزئیات برگزاری و دریافت کارت‌ کنکور ۱۴۰۵ و آزمون‌ دانشجو معلم
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top