تاریخ انتشار: شنبه 1399/01/16 - 13:59
کد خبر: 350958

ردمی بند با قیمت پایین‌تر و قابلیت‌های بیشتر از می بند ۴

ردمی، برند مستقل شده از شیائومی، پس از ماجراجویی موفق در دنیای گوشی‌های پرچم‌دار، حالا با قدرت پا به عرصه‌ی دستبندهای سلامتی گذاشته است.

به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ شیائومی امروز، پانزدهم فروردین، دستبند سلامتی ردمی بند (Redmi Band) را با قیمت شگفت‌انگیز ۱۴ دلار رونمایی کرد. با وجود قیمت پایین، دستبند هوشمند ردمی نسبت به جدیدترین دستبند عرضه شده با برند شیائومی یعنی می بند ۴، برتری‌هایی دارد.
یک نمایشگر کاملا تخت ۱/۰۸ اینچی رنگی از نوع OLED اصلی‌ترین بخش ردمی بند را تشکیل می‌دهد که بزرگتر از صفحه‌نمایش ۰/۹۵ اینچی می بند ۴ است. ردمی بند اعلان‌های گوشی را نمایش می‌دهد و صفحه‌ای برای نمایش آب‌و‌هوا نیز در آن در نظر گرفته شده است.

ردمی در اولین دستبند سلامتی خود با به‌کارگیری درگاه USB-A فرایند شارژ محصول را تسهیل کرده است؛ به این معنی که برای شارژ این دستبند نیازی به شارژر مخصوص نخواهید داشت. از طرفی، برخلاف آن‌چه در می بندها شاهد بودیم، امکان جداسازی بند از دستگاه و تعویض آن‌ها وجود ندارد.
ردمی بند عرض دو ساعت شارژ می‌شود و این شارژ را تا دو هفته نگه می‌دارد. در مقام مقایسه، این میزان شارژدهی یک هفته کمتر از شارژدهی دستبند هوشمند شیائومی می بند ۴ است.
حسگر اپتیکال ضربان قلب و پایش حرکات ورزشی ردمی پنج حالت ورزشی را پشتیبانی می‌کند و پایش وضعیت خواب نیز از گزینه‌های موجود در ردمی بند است. قابلیت مقاومت در برابر فشار آب تا ۵ اتمسفر این امکان را به کاربر می‌دهد که در استخر و هنگام شنا نیز بتواند از آن استفاده کند.
تنها قابلیتی که شاید به‌نوعی جای آن خالی باشد، NFC است. قابلیتی که نسخه‌ی گلوبال می بند ۴ نیز از آن بی‌بهره است و تنها در نسخه‌ی چین می بند ۴ وجود دارد.
ردمی بند که از پرداخت آفلاین مبتنی بر بارکد AliPay نیز پشتیبانی می‌کند، ۷۲ واچ فیس را نیز در خود جای داده که به کمک آن‌ها ظاهر ساعت به‌کلی قابل شخصی‌سازی است.

اولین دستبند هوشمند ردمی از هم‌اکنون در چهار رنگ مشکی، آبی، قرمز و قهوه‌ای به قیمت ۱۳/۵ دلار قابل پیش‌خرید است و پس از عرضه در ۱۹ فروردین ۱۴ دلار قیمت خواهد داشت. گفتنی است می بند ۴ هم‌اکنون در چین قیمتی معادل ۲۲ دلار و رقیب اصلی آن یعنی ریلمی بند ۲۰ دلار قیمت دارد.

 

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پرواز در منطقه یا برای همه آزاد است یا برای هیچ کس!
مذاکره با آمریکا از موضع قدرت؛ زیبا اما خیالی
رزمایش جان‌فدایان ایران در میدان آزادی تهران
زمان اعلام نتایج کنکور و آزمون ارشد مشخص شد
گوگل تراشه‌های هوش مصنوعی را به فضا می‌فرستد
تخته‌سیاه هوشمند چین؛ معادله را بنویس، نمودار و مدل سه‌بعدی تحویل بگیر!!
۸ درخواست کمک عربستان در برابر انصارالله بی‌پاسخ ماند / خشاب خالی پدافند‌های رهگیری
روایت شکست آمریکا / از انهدام جنگنده‌ها تا تخریب پایگاه‌ها
مذاکره تحت فشار دشمن، با عزت ملت ایران هم‌خوانی ندارد
فراخوان کتائب حزب‌الله عراق برای شکستن محاصره اقتصادی ایران
قدردانی مجمع نمایندگان ملت مبعوث از مواضع دکتر پزشکیان در سازمان ملل متحد
کدام جنگ بی‌پایان؟
مذاکره عراقچی با آمریکا بدون مجوز و برخلاف عقلانیت بود/ استیضاح وزیر خارجه ثبت شده است
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top