تاریخ انتشار: دوشنبه 1399/01/25 - 10:03
کد خبر: 352009

تقابل اسلام و «ابن‌سینا» بازی جدید بی‌بی‌سی

در آن فیلم، ابن سینا (با بازی بن کینگزلی) یک دانشمند کاملا غیراسلامی نشان داده شده که تحت تاثیر یک جوان انگلیسی قرار گرفته و در آخر نیز خودکشی می‌کند!

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از کیهان، در بخشی از فیلم یاد شده که به قرن چهارم هجری و دوران زندگی ابن سینا پرداخته، شیوع بیماری وبا در قسمتی از سرزمین‌های اسلامی مورد توجه قرار گرفته که ابن سینا برای مقابله با آن، راه‌حل‌هایی از جمله شست‌شو و ضدعفونی کردن لباس‌ها و دست‌ها و همچنین نوعی قرنطینه را پیشنهاد می‌دهد که مردم در بازارها و اماکن عمومی و مساجد تجمع نکرده و فروشندگان، کالاهای مورد نیاز مردم را درب خانه‌هایشان تحویل داده و همچنین عبادات در خانه‌ها انجام گیرد.

اما «بی‌بی‌سی» از میان همه توصیه‌های بهداشتی ابن سینا درباره نظافت و فاصله‌گذاری مردم و خودداری از تجمع در اماکن عمومی تنها بخش مساجد را برجسته نموده و مخالفت ظاهری برخی از وابستگان وهابیت و آل‌سعود با این مسئله را تقابل اسلام با راه‌حل‌های علمی وانمود کرده و در نهایت با سوءاستفاده از کمبود اطلاعات مخاطبانش و بدون توجه به مقامات دینی و مرتبت اسلامی، ابن سینا را تنها فیلسوف و پزشکی دانسته که علمای اسلامی زمان خودش نیز با وی به مخالفت برخاسته بودند!

این در حالی است که علوم دینی و قرآنی و فقه و اصول نخستین دانش‌هایی بود که ابن سینا در آنها عالم و دانشمند گردید و او چندین رساله در زمینه تفسیر آیات قرآن داشته و کتاب‌های متعددی درباره معاد و نبوت و اخلاق اسلامی نوشته و در کتاب «الهیات شفا» حتی از دیدگاه فلسفی به اثبات مقوله ولایت فقیه پرداخته است. نظام فلسفی که ابن سینا تشریح کرد یکی از ۳ پایه اصلی فلسفه اسلامی را تشکیل می‌دهد.

در عین اینکه وی به علومی مثل طب و نجوم و فیزیک و شیمی و... روی آورد و در هر یک متخصص و عالم گردید و به علت همین احاطه همزمان به علوم دینی و تجربی، «حکیم» خوانده شد. اما همچنان‌که در طول صدها سال، همواره غرب صلیبی/صهیونی سعی کرده با سانسور و حذف تاریخ تمدن اسلامی، دانشمندان و علمای مسلمان را از تاریخ حذف کرده و یا از محتوای اسلامی و دینی خالی نماید، امروز نیز اخلافشان در سیستم رسانه‌ای غرب همچون «بی‌بی‌سی» در همان جهت کوشش می‌کنند. چند سال پیش بود که فیلمی در غرب درباره ابن سینا براساس رمان «نوآ گوردون» ساخته شد.

در آن فیلم، ابن سینا (با بازی بن کینگزلی) یک دانشمند کاملا غیراسلامی نشان داده شده که تحت تاثیر یک جوان انگلیسی قرار گرفته و در آخر نیز خودکشی می‌کند!

گزارش «بی‌بی‌سی» ضمن جدا کردن دانشمندانی مانند ابن سینا از دین و اسلام و تلاش دارد همان تئوری تحریف‌گرانه تقابل دین با علم که همواره بهانه دین‌زدایی برای غربی‌ها بوده را مورد تاکید قرار داده و در این جهت مسلمانان را خرافه‌پرست و غربی‌ها را عقل‌گرا و علمی معرفی نماید.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
وزیر آموزش و پرورش: تلاش بر بازگشایی مدارس به شکل حضوری و با کمترین دغدغه است
رئیس جمهور: تنها با کاهش ۱۰ درصدی مصرف انرژی می‌توان بدون چالش از زمستان عبور کرد
اقدام آمریکا در حمله یا تهدید زیرساخت‌های غیرنظامی ایران، ضربه‌ای بی‌سابقه به حقوق بشر است
واکنش هیأت رئیسه مجلس به اظهارات اخیر باهنر
جزئیات طرح جدید بنزینی از زبان سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس
سخنگوی قرارگاه خاتم: هیچ کشتی بدون مجوز و نظارت ایران امکان تردد امن از تنگه هرمز را ندارد
مخبر: پایدارترین‌ راه نظم جدید منطقه، اجرای سازکار اقتصادی-امنیتی هرمز مستقل از آمریکاست
قوه قضاییه: ادعای معاندین در مورد ارتکاب جنایت علیه یک نیروی حافظ امنیت صحت ندارد
جزییات ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دستیاری فوق‌تخصصی اعلام شد/آغاز آموزش از اول مهر
بررسی هزینه‌های اقتصادی مرگ‌های ناشی از آلودگی هوا در کشور
استاد ضد اسرائیلی دانشگاه بریستول در آستانه بازگشت به کار
آماده‌باش پلیس راهور در مسیر زائران مشهد مقدس
تهران گرم‌تر می‌شود
پیام تبریک فرمانده کل سپاه امیر سرتیپ حیدری
پیام تبریک نماینده ولی فقیه در سپاه بابت انتصابات اخیر
رییس عقیدتی سیاسی ارتش، انتصاب فرماندهان عالی‌رتبه نیروهای مسلح را تبریک گفت
شرور قمه‌کش تهرانی دستگیر شد
تماس تلفنی وزیر امور خارجه کشورمان با رئیس اتحادیه میهنی کردستان عراق
سردار محبی: آمریکا حتی یک شناور جنگی هم در خلیج فارس ندارد
بقائی: آیا جهان در حال بازگشت به دوران «غرب وحشی» است؟
سردار نقدی: همه تسلیحات نظامی ما امروز بومی هستند
اعلام زمان ثبت‌نام فراخوان جذب اعضای هیئت‌علمی پیمانی وزارت بهداشت
ابتکار دانشگاه میشیگان برای کاهش استرس دانشجویان
شرایط پذیرش دانشجوی بدون آزمون در دوره‌های ارشد و دکتری اعلام شد
ممنوعیت تحصیل همزمان و شرکت پذیرفته‌شدگان دوره‌های رایگان در آزمون ارشد علوم پزشکی
اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی علوم ارتباطات و رسانه ایران تشکیل شد
دانش ارتباطات راهبرد اصلی جلوگیری از شکاف‌های اجتماعی
اعلام جزئیات برگزاری و نحوه‌ دریافت کارت‌ شرکت در کنکور و پذیرش دانشجو-معلم
سهمیه مناطق جنگی در آزمون ارشد علوم پزشکی اعلام شد
مهلت ثبت‌نام آزمون‌های خارج از کشور علوم پزشکی تمدید شد
برگزاری آزمون سراسری با حضور ۴۸۷ داوطلب در اردستان
دانشگاه‌های بحران‌زده انگلیس در تیررس سرمایه‌گذاران اروپایی
کدام مقالات علمی بیشترین نقش را در ثبت اختراعات داشته‌اند؟
سرپرست صندوق رفاه دانشجویان تغییر کرد
پیوند میان دانشگاه و محیط‌زیست از مسیر انجمن‌های علمی تقویت می‌شود
اعلام زمان ثبت‌نام فراخوان جذب اعضای هیئت‌علمی پیمانی وزارت بهداشت
شکست سنگین دانشگاه کمبریج مقابل استاد افشاگر
انتشار فراخوان پیش‌ثبت‌نام طرح ملی «کیمیا»؛ شبکه ملی توانمندسازی فعالان فرهنگی و هنری دانشگاه‌ها
منتظری: مناظره دانشجویی قدرت تحلیل در جنگ شناختی را تقویت می‌کند
تسهیلات دانشجویان علوم پزشکی ۱۵ درصد افزایش یافت
مهلت ثبت‌نام آزمون‌های خارج از کشور علوم پزشکی تمدید شد
مناظره دانشجویی؛ بستری برای رشد و پختگی دانشجویان
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top