تاریخ انتشار: شنبه 1399/01/30 - 13:24
کد خبر: 352634

درخواست دانشجویان از ریاست دانشگاه فرهنگیان

جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه فرهنگیان مشهد نامه ای خطاب به ریاست دانشگاه فرهنگیان تنظیم کرده اند که خواستار کمک های مالی هیئت رئیسه و کادر دانشگاه فرهنگیان به نیازمندان شدند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه فرهنگیان مشهد نامه ای خطاب به ریاست دانشگاه فرهنگیان تنظیم کرده است که خواستار کمک های مالی هیئت رئیسه و کادر دانشگاه فرهنگیان به نیازمندان شدند. متن این نامه به شرح زیر است:

باسمه تعالی
الَّذِینَ یُنْفِقُونَ أَمْوَالَهُمْ بِاللَّیْلِ وَالنَّهَارِ سِرًّا وَعَلَانِیَةً فَلَهُمْ أَجْرُهُمْ عِنْدَ رَبِّهِمْ وَلَا خَوْفٌ عَلَیْهِمْ وَلَا هُمْ یَحْزَنُونَ (بقره ۲۸۴)

جناب آقای خنیفر
رئیس محترم دانشگاه فرهنگیان

ضمن عرض سلام و احترام؛

همانطور که مستحضرید چندی است که ویروس کرونا زندگی همه ما را تحت الشعاع قرار داده است. مدارس و دانشگاه ها تعطیل شده و بسیاری از مشاغل را با مشکلات جدی مواجه کرده است. همه ما از این شرایط کم و بیش رنج می بریم اما بیشترین آسیب و نگرانی را مشاغل روزمزد دارند مانند کارگرانی که روزانه دستمزد دریافت می کردند و حالا در این شرایط برای حفظ سلامتی شان مجبورند در خانه مانده و خانواده هایی که برای نان شب شان محتاج اند.

جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه فرهنگیان پردیس شهید بهشتی مشهد بنا به رسالت جریان دانشجویی و در راستای لبیک به توصیه مقام معظم رهبری مبنی بر ایجاد یک رزمایش گسترده‌ در کشور به منظور مواسات و همدلی و کمک مؤمنانه به نیازمندان، پویشی را تحت عنوان رزمایش همدلی دانشجومعلمان ایجاد نموده است که به موجب آن دانشجو معلمان درصدی از حقوق شان را برای کمک به اقشار آسیب دیده و کم درآمد اختصاص خواهند داد و ان شاءالله بسته های غذایی تهیه خواهد شد و به خانواده های نیازمند شناسایی شده اهدا میگردد تا قدمی هر چند کوچک برای بهبود وضعیت این عزیزان که بنا به فرموده امام راحل ولی نعمت ما هستند برداریم. انفاق حقوق توسط دانشجومعلمان نشان از عمق تربیت و شکل گیری هویت و شخصیت معلمان آینده این سرزمین است، که حقیقتاً امید آینده نظام تعلیم و تربیت کشور هستند.

در همین راستا از شما و همه همکاران زحمت کش تان در سازمان مرکزی، روسای پردیس ها، کارکنان، اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان سراسر کشور دعوت می کنیم به پویش فوق بپیوندند تا با کمک و همدلی یکدیگر هرچه زودتر از این شرایط عبور نمائیم و به همگان نشان دهیم مجموعه دانشگاه فرهنگیان اعم از دانشجومعلمان، اساتید، مدیران و ... به عنوان یک مجموعه منسجم و همدل با رویکرد حمایت از مستضعفین در راستای تحقق عدالت و رفع محرومیت ها که اصلی ترین آرمان انقلاب اسلامی است از هیچ تلاشی فروگذار نخواهند کرد.

جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه فرهنگیان پردیس شهید بهشتی مشهد

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دعوت به صلح، کمک به جنگ
راهبرد برنده - برنده چین در قبال ایران
اگر مردم صداوسیما را نمی‌بینند! پس برای چه کسی گزارش کار دادید؟
مخالفت قاطع چین با تحریم‌های آمریکایی مرتبط با ایران
حمله رژیم صهیونیستی به اطراف دمشق و جنوب سوریه
مراسم تشییع ۴ شهید شهرستان دیر روز جمعه برگزار می شود
شمارش معکوس برای پایان خاموشی‌ها
سهامداران عدالت بخوانند / سود سهام عدالت واریز نمی شود
تغییر نگرش دانشجویان جوان آمریکا نسبت به اسرائیل
زاکانی: کشور ظرفیت‌های متعددی برای حل مشکلات مردم دارد
سپاه: آمریکا درباره «پرونده سیاه» حمله به عروسی‌ها پاسخگو باشد
طحان‌نظیف: قانون اساسی از مبارزه در برابر مستکبرین حمایت می‌کند
سرلشکر وحیدی: خون پاک شهدای مظلوم کوهستک بی‌حساب نخواهد ماند
حکم ساعدی‌نیا تأیید شد؛ ۱۲ سال حبس و مصادره همه اموال
اژه‌ای: موضوع اصلی اجلاس بریکس مسائل مرتبط با تجارت جهانی است
تسهیل تأمین مالی دانش‌بنیان‌ها در اینوتکس ۲۰۲۶
فاز ۱۱ پارس جنوبی در آستانه ثبت رکورد تولید یک میلیارد فوت مکعب گاز
فاز ۱۱ پارس جنوبی در آستانه ثبت رکورد تولید یک میلیارد فوت مکعب گاز
بانک مرکزی: بانک‌های اخلالگر در بازار ارز و طلا جریمه شدند
زمان امتحانات ترم تابستان ۱۵ دانشگاه سراسری اعلام شد
برگزاری آزمون‌های دانشنامه تخصصی و فوق تخصصی پزشکی باحضور ۵ هزار نفر
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top