تاریخ انتشار: یکشنبه 1399/01/31 - 15:10
کد خبر: 352788

فردا؛ بازگشایی پاساژها و بازارهای مسقف

رئیس اتاق اصناف با علام اینکه صنوف پر خطر همچنان تعطیل می باشند، اظهار امیدواری کرد: همانطور که با پیگیری های صورت گرفته پاساژها و بازارهای مسقف بازگشایی گردید، در تلاشیم تا با همکاری و رعایت کامل پروتکل ها بهداشتی توسط اصناف و مردم عزیز، امکان فعالیت اصناف پر خطر نیز در مراحل دیگر مهیا گردد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از اتاق اصناف تهران، قاسم نوده فراهانی با اشاره به جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: طی مکاتبات و پیگیری‌های مستمر اتاق اصناف تهران در نهایت امروز مصوب شد تا پاساژها و بازارهای مسقف از اول اردیبهشت فعالیت خود را آغاز نمایند.

نوده فراهانی افزود: پیرو این مصوبه ساعت فعالیت پاساژها و بازارهای مسقف تا ساعت ۱۸ (۶ بعد از ظهر) خواهد بود و این مراکز می بایست پس از این ساعت تعطیل نمایند.

وی تاکید کرد: تمامی واحدهای صنفی کم خطر مستقر در بازار تهران، پاساژها و بازارهای مسقف می‌بایست نسبت به ثبت نام در سامانه salamat.gov.ir اقدام و کد مجوز بهداشت را دریافت و در واحد صنفی خود نصب نمایند. فعالیت این واحدها بدون ثبت نام و دریافت کد مجوز غیر مجاز خواهد بود.

رئیس اتاق اصناف در پایان با علام اینکه صنوف پر خطر همچنان تعطیل می باشند، اظهار امیدواری کرد: همانطور که با پیگیری های صورت گرفته پاساژها و بازارهای مسقف بازگشایی گردید، در تلاشیم تا با همکاری و رعایت کامل پروتکل ها بهداشتی توسط اصناف و مردم عزیز، امکان فعالیت اصناف پر خطر نیز در مراحل دیگر مهیا گردد.

فروشگاه‌های بزرگ و زنجیره‌ای به غیر از فروشگاه‌های سوپرمارکتی، بهداشتی و شوینده، پاساژ و مجتمع‌های تجاری و بازارهای مرکزی مسقف، آرایشگاه و سالن‌های زیبایی، آموزشگاه‌های رانندگی، رستوران، اغذیه‌فروشی، طباخی و فست‌فود (فقط امکان غذای بیرون بر دارند)، گرمابه، سونا و ماساژ، مراکز بازی و تفریحی و گیم‌نت، باشگاه‌های ورزشی و بدنسازی، تالار پذیرایی و سالن مراسم، قهوه‌خانه، چایخانه و تریا جزو صنوف پر خطر بوده و تا اطلاع ثانوی امکان بازگشایی واحدهای خود را ندارند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ایران این اقدام دلقک اوکراینی را بی‌پاسخ نمی‌گذارد
این زنجیره باطل را پاره کنید
توقف رانندگی در آلمان بدلیل بسته شدن تنگه هرمز
رمزگشایی از بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی
بیش از ۶۰ هزار کودک در غزه والدین خود را از دست داده‌اند
حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر
پاسخ حتمی است
نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا دیدار کرد
انهدام چهار هسته‌ عملیاتی گروهک‌ تروریستی-تکفیری در جنوب شرق کشور
آمارهای زیست مجازی کودکان
آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کرد
نکاتی برای انبارکردن صحیح فرش
نگهداری روتین فرش ها بین شستشو
دیزاین خانه با موکت؛ بهترین ترکیب میان زیبایی و کارایی
علت روشن نشدن پکیج ایران رادیاتور چیست؟
پل B۱ کرج با تغییراتی در سازه، ترمیم می‌شود
معرفی نمایندگی ایران رادیاتور کرج
ذخایر خونی کشور در ایام جنگ کاهش نیافت
بیانیه ریاست جمهوری عراق در محکومیت حمله آمریکایی-سعودی به حشد شعبی
شهادت ۴ پاسدار از کاشان در حمله شب گذشته آمریکا به دیالی عراق
جامعه بین‌المللی به اشغالگری اسرائیل پایان دهد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top