تاریخ انتشار: سه شنبه 1399/02/02 - 19:09
کد خبر: 353089

آیفون SE پلاس در راه است

آیفون SE پلاس احتمالا در ماه‌های آینده و با نمایشگری بزرگتر و دوربین دوگانه به گزینه‌ای جذاب در بازار میان رده تبدیل می‌شود.

به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ آیفون SE ‌جدید با ابعاد نسبتا کوچک نمایشگرش باب میل برخی از کاربران است که علاقه‌ای به گوشی‌های با پنل بزرگ ندارد اما از زمان معرفی آن شایعات و گمانه زنی‌های بسیاری در مورد احتمال معرفی نسخه بزرگتر به گوش می‌رسد.
آیفون SE جانشین مستقیم آیفون ۸ با نمایشگر ۴.۷ اینچی است اما اپل با معرفی آن تولید مدل‌های ۸ و ۸ پلاس را متوقف کرده و از اینرو معرفی گوشی جدیدی به عنوان جایگزین ۸ پلاس با نمایشگر بالای ۵ اینچ منطقی به نظر می‌رسد.
در همین راستا «Jon Prosser»، یوتوبر و تحلیلگر حوزه فناوری با انتشار توییتی نه چندان واضح به وجود خبرهایی در مورد آیفون SE پلاس اشاره کرده است. هرچند وی مشخصات یا زمان عرضه این موبایل ذکر نکرده اما زمانی که حجم شایعات و خبرها به این سطح می‌رسد معمولا درست از آب در می‌آیند.

دیگر گمانه‌زنی‌ها حاکی از معرفی نسخه SE پلاس در کنار سری آیفون ۱۲ است که احتمالا کمی از دیرتر از موعد همیشگی و اواسط پاییز سال جاری از راه می‌رسند. ظاهرا آیفون SE پلاس با حاشیه‌های گسترده در اطراف نمایشگر از نظر ظاهری شبیه به SE خواهد بود.
از نظر مشخصات فنی انتظار می‌رود که اپل موبایل مذکور را به نمایشگری ۵.۵ اینچی و چیپست قدرتمند A13 بایونیک مجهز کند که در سری آیفون ۱۱ نیز به کار برده شده‌اند.
در صورتی که اپل رویه سری ۸ را در SE پلاس دنبال کند احتمالا آنرا به دوربین دوگانه مجهز خواهد کرد. در حال حاضر اطلاعات چندانی از این گوشی در دست نیست اما احتمالا اپل آنرا با قیمتی معقول روانه بازار خواهد کرد تا مشتریان بی شمار بازار میان رده را به سوی محصولات خود بکشاند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
اشعار و روایت‌های نویسندگان و شعرا به مثابه راکت‌های گردان‌های قسام
از رکورد زدن قیمت گازوئیل در انگلستان تا سخت شدن خرید خانه در آمریکا
آیا فریز تخمک دختران مجرد پوشش بیمه دارد؟
با چت‌بات‌های هوش مصنوعی صمیمی نشوید!
وقتی دفتر خاطرات دیجیتال علیه شما استفاده می‌شود
آموزش شلیک با ضدهوایی به بانوان در میدان هفت تیر + تصاویر
وقوع یک حادثه دریایی دیگر در شمال قطر
زنان بیشتر از مردان درد می‌کشند
آرشیو الکترونیکی ۲۱ هزار عنوان کتاب درسی از سال ۱۳۳۰
به یک شرط این گروه از مادران رایگان بیمه می‌شوند
بررسی رابطه خواب کودکان با فعالیت بدنی، تغذیه و کیفیت زندگی
ابلاغ و استقرار ساختار امور زنان و خانواده در استان‌ها طی ۲۰ روز آینده
دیدار فرمانده و اعضای ستاد فرماندهی انتظامی کشور با قالیباف +عکس
جواب وزیر خارجه فرانسه به ترامپ
بقائی: عملیات‌ پرچم دروغین ماهیت غیرقانونی جنگ‌های آمریکا را نمی‌پوشاند
فرانسه از احضار سفیر ایران خبر داد
طهماسب: شخصیت ماندگار از دل تفاوت‌ها شکل می‌گیرد
واکنش وزارت بهداشت به شایعه آلودگی‌های میکروبی انستیتو پاستور
نویدکیا: شرایط بهتری از استقلال برای قهرمانی لیگ گذشته داشتیم
پژمان‌فر: بازسازی پارس جنوبی نشانه اعتقاد و باور متخصصان ایرانی است
دانشجویان دانشگاه ادینبورگ علیه رژیم صهیونیستی به پا خاستند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top