تاریخ انتشار: سه شنبه 1399/02/02 - 23:07
کد خبر: 353114

هشدار درباره اثرات منفی اعتراض طرفداران ترامپ

مدیر مؤسسه آلرژی و بیماری‌های عفونی آمریکا گفت تظاهرات در اعتراض به مقررات محدودکننده به دعوت ترامپ، نتیجه عکس خواهد داد و بازگشایی اقتصاد را به تعویق می‌اندازد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، «آنتونی فائوچی»، مقام ارشد دولت آمریکا در حوزه بیماری‌های واگیردار روز دوشنبه هشدار داد تظاهرات در مخالفت با فرمانداران و در اعتراض به مقررات محدودکننده دوران کرونا، نتیجه عکس خواهد داد و بازگشایی اقتصاد آمریکا را به تعویق می‌اندازد.

او گفت: واضح است که از منظر اقتصادی، این اقدامات ضربه‌زننده است. اگر نتوانیم ویروس را تحت کنترل درآوریم، اقتصاد بهبود نخواهد یافت.

به گزارش پایگاه خبری «هیل» وابسته به کنگره آمریکا، بسیاری از کارشناسان بهداشت عمومی آمریکا مانند فائوچی معتقدند اگر محدودیتهای تردد و فاصله‌گذاری اجتماعی خیلی سریع برداشته شود، موج جدیدی از همه‌گیری ایجاد خواهد شد که می‌تواند به لحاظ اقتصادی آسیب‌زا باشد.

یک روز بعد از آن که ترامپ دستورالعمل خود برای بازگشایی اقتصاد فلج شده آمریکا را اعلام کرد، در توئیتر با کلماتی که این روزها هوادارانش برای نشان دادن اعتراض خود به محدودیتها از آنها استفاده می‌کنند، نوشت: «میشیگان را آزاد کنید!»، «ویرجینیا را آزاد کنید!» و «مینه‌سوتا را آزاد کنید!».

هواداران ترامپ بدون توجه به قوانین قرنطینه و فاصله‌گذاری اجتماعی در ایالت‌های کنتاکی، فلوریدا و مینه‌سوتا دست به تظاهرات زدند و حمایت خود را از آغاز فعالیت‌های مشاغل اعلام کردند.

با این‌که قرنطینه و محدودیتها از سوی فرمانداران ایالتها و مقامات محلی برقرار می‌شوند، رئیس‌جمهور آمریکا تاکنون بارها برای بازگشایی هر چه سریعتر فعالیتهای اقتصادی ابراز تمایل و در روزهای گذشته ادعا کرده که او برای انجام این کار «اختیار تام» دارد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عکس | تجمع دانشجویان مقابل دانشکده فنی دانشگاه تهران
فیلم | خونی که در رگ ماست، هدیه به رهبر ماست
فیلم | دانشجویان خواجه نصیر: یا مرگ، یا خامنه‌ای
فیلم | آتش زدن پرچم اسرائیل و آمریکا توسط دانشجویان شریف
فیلم | بازگشت شاه قاتل؛ زهی خیال باطل
عزادارنماها دیروز در دانشگاه تهران چه کردند؟/ از پرتاب سنگ تا استقبال از حمله نظامی دشمن!
آدم‌ربایی با هدف اخاذی یک میلیون دلاری در تهران خنثی شد
ثبت نام ارزاق صبحانه دانشجویی برای ساکنان خوابگاه‌های دانشگاه علامه
سامانه بارشی از امروز وارد تهران می‌شود
گمانه‌زنی‌ها درباره توافق موقت را تایید نمی‌کنیم
واکنش دانشگاه علم و صنعت در پی درگذشت یک دانشجو
تعویق یک‌هفته‌ای هجدهمین آزمون بسندگی زبان انگلیسی دانشگاه شهید بهشتی
اوسمار نزدیک به پایان همکاری با پرسپولیس
دولت‌های اصلاحات و دنده‌عقب مسکن!
رد صلاحیت نامزدی که عضو هیأت مرکزی نظارت است!
ترامپ از تسلیم‌ناپذیری ایران کلافه است
به بهانه فحاشی ها در دانشگاه شریف و تهران
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
تکذیب حضور یگان ویژه در دانشگاه‌ها
چگونه در ماه رمضان دچار اضافه‌وزن نشویم
شرایط نامساعد اسیران فلسطینی در ماه رمضان
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top