تاریخ انتشار: سه شنبه 1399/03/20 - 13:57
کد خبر: 358895

موتورولا وان فیوژن پلاس رونمایی شد

موتورولا گوشی جدید وان فیوژن پلاس را با دوربین ۱۶ مگاپیکسلی سلفی پاپ آپ و دوربین اصلی ۶۴ مگاپیکسلی رونمایی کرد.

به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ دومین گوشی هوشمند موتورولا با دوربین سلفی پاپ آپ رونمایی شد. موتو وان فیوژن پلاس (+Moto One Fusion) نام گووشی جدید شرکت است که به‌لطف به‌کارگیری مکانیزم پاپ آپ برای دوربین جلویی، نیازی به بریدگی یا حفره در نمایشگر ندارد. البته شرکت در اکثر گوشی‌های اخیر خود، همان سیستم بریدگی و حفره را استفاده کرده بود و اکثر محصولات خانواده‌ی One و حتی پرچم‌دارانی همچون +Edge نیز همان طراحی را داشتند.
نمایشگر گوشی جدید موتورولا با حاشیه‌ی بسیار کم، تجربه‌ی جذابی را از تماشای محتوا دراختیار کاربر قرار می‌دهد. شرکت سازنده، فناوری Total Vision را در این نمایشگر ۶/۲ اینچی به کار گرفت که از پنل IPS LCD با رزولوشن +1080p بهره می‌برد. از قابلیت‌های دیگر نمایشگر می‌توان به پشتیبانی از HDR10 اشاره کرد.

موتورولا برای دوربین سلفی گوشی وان فیوژن پلاس از حسگر ۱۶ مگاپیکسلی استفاده کرده است که تنها در زمان نیاز، ازطریق مکانیزم پاپ آپ از بدنه خارج می‌شود. در پشت بدنه شاهد حسگر اثر انگشت نیز هستیم. گوشی جدید شرکت، شباهت زیادی به موتو وان هایپر دارد و تنها تفاوت آن‌ها را می‌توان در استفاده از حسگر ۳۲ مگاپیکسلی در گوشی هایپر دید. موتو وان فیوژن پلاس از حسگر ۶۴ مگاپیکسلی به‌عنوان دوربین اصلی پشتی بهره می‌برد. این دوربین، با دهانه‌ی دیافراگم f/1.8 و طراحی Quad Bayer، بازدهی مناسبی را در شرایط نوری متفاوت به کاربر ارائه می‌کند. درکنار لنز اصلی، شاهد استفاده از لنز اولترا واید هشت مگاپیکسلی با زاویه‌ی دید ۱۱۸ درجه هستیم. دو دوربین دیگر هم در پشت وان فیوژن پلاس دیده می‌‌شود که یکی پنج مگاپیکسلی با امکانات ماکرو و ودیگری دو مگاپیکسلی با توانایی تشخیص عمق است.
موتورولا در گوشی جدید خود از پردازنده‌ی هشت نانومتری اسنپدراگون ۷۳۰ استفاده می‌کند که نسبت به تراشه‌ی ۱۱ نانومتری اسنپدراگون ۶۷۵ مورد استفاده در هایپر وان، عملکرد گرافیکی و پردازشی بهتری دارد. حافظه‌ی رم ۶ گیگابایتی و حافظه‌ی ذخیره‌سازی ۱۲۸ گیگابایتی، قابلیت‌های دیگری هستند که وان فیوژن پلاس را تکمیل می‌کنند. کاربر همچنین می‌تواند با استفاده از کارت حافظه‌ی MicroSD، حافظه‌ی گوشی را تا یک ترابایت افزایش دهد.

درصورت استفاده از کارت حافظه، تنها امکان بهره‌مندی از یک سیم‌کارت را خواهید داشت. از قابلیت‌های دیگر +Moto One Fusion می‌توان به جک ۳/۵ میلی‌‌متری و گیرنده‌ی داخلی FM اشاره کرد که قابلیت قدیمی جالبی به‌نظر می‌رسد. گوشی جدید موتورولا همچنین از NFC هم پشتیبانی می‌کند.
موتورولا وان فیوژن پلاس یک پورت USB-C دارد که شارژ سریع ۱۵ واتی را برای باتری پنج هزار میلی‌آمپری فراهم می‌کند. در مقام مقایسه باید بدانید که هایپر در بازار اروپا از شارژ سریع ۲۷ واتی و در بازار ایالات متحده از شارژ سریع ۴۵ واتی پشتیبانی می‌کند. البته باتری هایپر، کوچک‌تر و چهار هزار میلی‌آمپری است.
گوشی جدید موتورولا تا پایان ماه جاری با قیمت ۳۰۰ یورو در بازار اروپا عرضه می‌شود. هنوز خبری از تاریخ عرضه‌ی گوشی در بازار ایالات متحده در دست نیست. موتورولا، گوشی جدید را در دو رنگ سفید و آبی به بازار عرضه خواهد کرد.

منبع: gsmarena

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دفاع از مجاهدان لبنان، سیاست راهبردی جمهوری اسلامی ایران است
۲۴ ماه بلاتکلیفی و جریمه روزانه ۵۵۰ هزار تومانی
انفجار نفتکش متخلف در تنگه هرمز
خسارات به زیرساخت‌های حمل‌ونقل باید در سطح بین‌الملل پیگیری شود
اعلام جزئیات برگزاری مصاحبه مجازی متأخرین دکتری ۱۴۰۵ دانشگاه آزاد
نتانیاهو: این هفته با ترامپ درباره ایران دیدار خواهم کرد
محسنی اژه‌ای: ۲۶میلیارد یورو در حوزه تعهدات ارزی تعیین تکلیف شده است
مخالف ایجاد انحصار در حوزه فضای مجازی هستیم
پزشکیان: ایران متعلق به همه ایرانیان است
بررسی پیش‌نویس بسته سیاستی رتبه‌بندی و اعتبارسنجی مؤسسات آموزش عالی
انفجار نفتکش متخلف در تنگه هرمز
یک تیم برزیلی خواهان جذب لژیونر ایرانی شد
رئیس قوه قضاییه در منزل وزیر شهید اطلاعات در قم حضور یافت
آمادگی مجلس برای برگزاری جلسه رأی اعتماد وزرای پیشنهادی دفاع و اطلاعات
کاظمی: کلاس‌های سال تحصیلی ۱۴۰۶ به صورت حضوری خواهد بود
گسترش خدمات درمانی ایران در مسیر اربعین
اولیانوف: مناقشه ایران و آمریکا راه حل نظامی ندارد
بیش از ۲ میلیون و ۲۰ هزار نفر در سامانه سماح ثبت‌نام کردند
سنتکام مدعی تغییر مسیر ۱۲ کشتی تجاری شد
توضیحات پزشکی قانونی در رابطه با احراز هویت شهید «امیرعلی جداوی»
سفیر آمریکا در سازمان ملل: ترامپ به دنبال گزینه دیپلماسی با ایران است!
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top