تاریخ انتشار: یکشنبه 1399/04/01 - 10:14
کد خبر: 360392

تولید مجدد ایرپاور اپل

تصاویر جدیدی که در رسانه‌های فناوری فاش شده‌ است، احتمال طراحی جدی و توسعه‌ی ایرپاور را تقویت می‌کنند و شاید به‌زودی شاهد رونمایی از آن باشیم.

به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ برخی رسانه‌های فناوری با انتشار تصاویر فاش شده‌ی احتمالی از سخت‌افزار کوپرتینویی‌ها، ادعا می‌کنند که شاید به‌زودی شاهد رونمایی محصول نهایی باشیم. به‌علاوه، اطلاعات کلی دیگری هم از AirPower به دست رسانه‌ها رسیده است.
جان پراسر که سابقه‌ی خوبی در انتشار تصاویر افشاسازی از سخت‌افزارها دارد، چندی پیش تعدادی تصویر از اپل ایرپاور در توییتر منتشر کرد که نشان می‌دهد این دستگاه هنوز در برنامه‌ی توسعه‌ی اپل قرار دارد. او ابتدا در ماه مارس ادعا کرده بود که پروژه‌ی مذکور، هنوز در برنامه‌های توسعه‌ی اپل قرار دارد. تصاویر جدید نشان می‌دهند که بالاخره فازهای طراحی اولیه به پایان رسیده‌اند و قابلیت‌هایی همچون شارژ ساعت هوشمند اپل واچ هم در پنل شارژ دیده می‌شود. پراسر در توییت‌های قبلی گفته بود که یکی از چالش‌های اصلی توسعه، همین قابلیت شارژ اپل واچ بوده است.

در تصاویر منتشرشده می‌بینیم که ساعت هوشمند اپل واچ و کیس ایرپادز پرو به‌صورت هم‌زمان شارژ می‌شوند. از نکات مهم دیگری که پراسر در توییت‌ها بعدی روی آن تأکید می‌کند، عدم وجود پورت لایتنینگ در ایرپاور است. درواقع او می‌گوید که اتصال پد شارژ به منبع تغذیه، با کابل لایتنینگ انجام نمی‌شود. احتمالا کوپرتینویی‌ها از پورت USB-C در ایرپاور استفاده خواهند کرد. آیپد پرو جدید مجهز به لایتنینگ نیست و برخی شایعه‌ها هم ادعا می‌کنند که آیفون ۱۲ آخرین گوشی آیفون با پورت لایتنینگ خواهد بود.

با وجود اخبار و شایعه‌های اخیر، به‌هیچ‌وجه نمی‌توان عرضه‌ی نهایی ایرپاور را به بازار تأیید یا رد کرد. اپل پس از تأخیرها و تغییر برنامه‌های متعدد، به رسانه‌ها گفته بود که ایرپاور، پیش‌نیازهای کیفی را برای عرضه به بازار ندارد. آن‌ها در ماه مارس ۲۰۱۹ به‌صورت رسمی گفته بودند که پروژه‌ی ایرپاور، لغو شده است. گزارش‌های اولیه ادعا می‌کردند که دستگاه شارژ بی‌سیم اپل مشکل گرم شدن بیش از حد دارد. به‌علاوه، کوپرتینویی‌ها تصمیم داشتند تا با یک پد شارژ، سه دستگاه ازجمله اپل واچ را به‌صورت هم‌زمان شارژ کنند که با نمونه‌های اولیه، ممکن نمی‌شد.

منبع: techradar, GSMArena

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
شاهنامه روی صحنه، مقاومت در حاشیه / قهرمانانِ بی‌پیام
آشوب در اتاق جنگ آمریکا / پنتاگون درگیر تسویه‌حساب‌های داخلی
جهان در تنگنای گازوئیل
رویای ایرانِ فروپاشیده
از انتشار پیام رهبر معظم انقلاب خطاب به دانشجویان تا آغاز ثبت نام آزمون دکتری
مطالبه ملی بازنگری هسته‌ای به محضر رهبر انقلاب ارا‌ئه می‌شود
تکذیب ادعای سنتکام درباره مین‌روبی در تنگه هرمز توسط سخنگوی سپاه
زنگ باران در کشور به صدا درآمد
هرمز رکورد قیمت گاز اروپا را جابه‌جا کرد
تعرفه گاز ۲ درصد از مشترکان به نرخ صادراتی رسید
شریعتی تصمیم جدید دولت درباره قیمت انرژی را خلاف قانون دانست
قطار صادراتی ایران به چین رفت
فیلم | ما نسلی هستیم که آمریکا را از منطقه اخراج می‌کنیم
فیلم | روایت کامل نامه‌ای پر مهر که پاسخ گرفت
فیلم | انتقادات یک دانشجو خطاب به وزیر علوم درباره پرونده‌های انضباطی
فیلم | مزیدی: خروج از ان پی تی و بازنگری در دکترین هسته‌ای می‌تواند برگ برنده ما باشد
مراسم عهد دانشجویی با رهبر انقلاب در مقابل سردر دانشگاه تهران برگزار شد
عارف دستور تشکیل کارگروه تدوین قوانین فضای دیجیتال را صادر کرد
عراقچی: برای فرصت به دیپلماسی، ارتباط با واسطه‌ها را ادامه می‌دهیم
حجت‌الاسلام رحمانی معاون جدید عتبات عالیات شد
وام ازدواج دانشجویی ۱۰ برابر شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top