تاریخ انتشار: 29 مهر 1390 - 14:01:07
کد خبر: 36374

زوج مشهور سینمای ایران طلاق گرفتند!

زوج مشهور سینمای ایران به صورت توافقی از هم جدا شدند.

خبرنامه دانشجویان ایران: روزنامه ایران نوشت: بازیگر میانسال در آخرین جلسه دادگاه به قاضی محسن خدایی – رئیس شعبه 264 دادگاه خانواده - گفت: حدود 30 سال قبل به عنوان حسابدار در شرکت عمویم مشغول کار بودم که روزی یک گروه فیلمساز به همراه چند هنرپیشه برای فیلمبرداری به محل کارم آمدند.

من که علاقه زیادی به بازیگری در سینما داشتم همراه عمویم به دیدن صحنه‌های فیلم مشغول بودم. همان موقع نیز با همسرم هوشنگ که آن زمان دستیار کارگردان بود آشنا شدم.

او وقتی متوجه علاقه شدیدم به سینما و بازیگری شد با توصیه عمویم مرا به چند تهیه‌کننده و کارگردان معرفی کرد و سرانجام پس از 17 ماه در نخستین فیلم سینمایی و در نقش خواهر یک زندانی بازی کردم که مورد توجه دست‌اندرکاران سینما و تلویزیون قرار گرفت.

طی 6 سال در چند سریال و فیلم سینمایی بازی کرده و موفقیت‌های خوبی هم در بازیگری به دست آوردم. تا این‌که هوشنگ به من پیشنهاد ازدواج داد. من هم به رغم مخالفت‌های جدی خانواده‌ام با مهریه 250 سکه طلا با او پای سفره عقد نشستم.

حدود دو سال زندگی خوبی داشتیم. تا این‌که متوجه غیبت‌های طولانی همسرم شدم. هر بار که از او توضیح می‌خواستم ساخت فیلم و همراهی گروه فیلمبرداری را بهانه می‌کرد. البته به دلیل این‌که خودم نیز مجبور بودم هر از گاهی برای فیلمبرداری به شهرهای مختلف سفر کنم چاره‌ای جز تحمل این وضعیت نداشتم.

تا این‌که پسرمان به دنیا آمد. آن موقع فکر می‌کردم تولد بچه زندگی ما را شیرین و گرم خواهد کرد اما افسوس که این گونه نشد. بلکه هر روز مشکلات ما بیشتر شد. در نتیجه پس از 23 سال زندگی مشترک با داشتن یک پسر تصمیم گرفتیم به طور توافقی از هم جدا شویم. ضمن اینکه همه حق و حقوقم از جمله مهریه 250 سکه طلا و نفقه چند سال زندگی مشترک را می‌بخشم!

بازیگر زن در حالی که به شدت گریه می‌کرد با صدای بغض‌آلود گفت: سال‌ها به عنوان هنرپیشه در نقش‌های مختلف خانوادگی بازی کردم و جلوه‌های مختلفی را به تصویر کشیدم اما افسوس که در زندگی خانوادگی از سال‌ها قبل به بن‌بست رسیده بودیم. حالا هم طلاق آخرین راه باقیمانده است.

مرد کارگردان نیز پس از شنیدن اظهارات همسرش در حالی که چشمانش را به زمین دوخته بود به قاضی گفت: حرفی برای گفتن ندارم. چراکه متأسفانه ما نتوانستیم مانند خیلی از مردم خوشبخت و کم‌ دغدغه در کنار هم زندگی کنیم. ضمن اینکه شرمنده پسرمان هم هستم. چرا که با سرنوشت و آینده او هم بازی کردیم.

قاضی دادگاه پس از شنیدن اظهارات زن و شوهر سینمایی با استناد به دلایل و مستندات پرونده و پافشاری آنها برای جدایی توافقی، حکم طلاق آنها را صادر کرد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
سید
1397/04/06 - 13:35

با سلام و احترام به شما بزرگوار. توصیه و تاکید می نمایم به همه دوستان بزرگوار وخوب که واقعاً به دنبال یک مطالعه سودمند و البته نشاط آور هستند، حتماً کتاب فوق العاده ارزشمند «تنها راه رسیدن به تکامل و سعادت ابدی و چشیدن لذّات واقعی / ج 1 دارای 574 ص و 249 منبع معتبر و موثق است که برخی از آنها پرفروش ترین کتب دنیا هستند» و به ویژه جلد دوم آن [که بیشتر برای بانوان است] را مطالعه (و لطفاً به همگان معرفی) نمایید. در واقع این مجموعه کتابها بسیار ارزشمند است برای داشتن یک زندگی توأم با آرامشی مداوم، تندرستی خود و نسل زیبا و قوی خود و به ویژه برای داشتن ازدواجی موفّـق و البته برای تحکیم خانواده و پیشگیری از برخی از طلاق های نابخردانه و نیز راهی مطمئن برای جلوگیری از تولید فرزندانی معیوب و مریض می باشد. لذا تا هنوز فرصت را ازدست نداده اید، مطالعه و برسی خود را آغاز نمایید، شاید حتّی دقایقی دیگر دیر باشد.
توجّـه: مبلغی که بابت خرید کتاب ارزشمند ««تنها راه رسیدن به تکامل و سعادت ابدی و چشیدن لذّات واقعی / ج 1 » می پردازید، به مراتب پایین تر از هزینه هایی است که در (گذشته و نیز) آینده بابت نخریدن کتاب مفید پرداخت خواهید نمود.فرزند تندرست=زندگی بانشاط.
محمدرضا
1397/04/06 - 13:36

عجب
معرفی کسب و کارها
هر اقدامی که موجب سرخوردگی مردم شود، کمک به دشمن است
اقتصادهایی که کوچک می‌شود؛ از رژیم صهیونیستی تا اروپا
مرغ و روغن،در صدر گرانی‌ها
آغاز آیین سی‌وهفتمین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره)
انتشار تصویر ویژه از رهبر انقلاب در کنار امام شهید
سخنگوی سپاه: خطای پاتریوت‌های آمریکا عامل تخریب ترمینال مسافربری فرودگاه کویت است
نیروی دریایی ارتش یک ناوشکن آمریکایی را هدف قرار داد
توصیه گوترش به آمریکا و ایران به ادامه روند دیپلماسی
حمله توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به خاک سوریه
امیر قطر و ترامپ تلفنی گفت‌وگو کردند
طارمی در گفت‌وگو با الجزیره: میزبان جام جهانی باید قوانین را رعایت کند
ادعای ترامپ: مذاکرات خیلی خوب پیش می‌رود!
تقابل تیم ملی با حریف ۱۰۰ هزار دلاری
ادامه توافقات بدون ضمانت و بی اثر در لبنان
ترامپ نتانیاهو را تهدید به زندان کرد
آمریکا از توافق اسرائیل و لبنان برای برقراری آتش‌بس خبر داد
اینفوگرافیک: آداب، اعمال و توصیه‌های مهم برای عید غدیر
چاوشی، تختی، چمران و دیگران روی دیوارنگاره میدان ولیعصر
ادعای رسانه‌های معاند علیه خضریان کذب محض است / دانشجویی که مطلب دروغ منتشر کرده اخراج آموزشی شده است
تجدید میثاق ملت با رهبر انقلاب
در تشخیص اولویت‌های مردم و انقلاب، در پی خشنودی نائب امام زمان(عج) هستیم
تاریخ امتحانات دانشگاه تهران تغییر کرد
تفاوت پذیرش مشروط و پذیرش قطعی دانشگاه ها چیست؟
افزایش حقوق اعضای هیأت علمی یک ضرورت ملی است
برنامه ریزی دانشگاه امیرکبیر برای اسکان دانشجویان در خوابگاه‌ها
تکمیل فرایند اسکان دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی امیرکبیر
۸۰ درصد تولید علم کشور در اختیار ۲۰ دانشگاه/ اختصاص ۱۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار پژوهشی
آغاز ثبت‌نام آزمون دستیاری دندانپزشکی از ۱۸ خرداد +جزئیات
ضرورت توجه شورای عالی انقلاب فرهنگی به الزامات جدید حوزه آموزش عالی
در پی حادثه تیراندازی در دانشکده دندانپزشکی قزوین دو دانشجو کشته شدند!
مهلت ثبت‌نام کارشناسی ارشد بدون آزمون فرهنگیان تا ۱۵ خرداد
تقویم آموزشی و زمان‌بندی امتحانات دانشگاه شهید بهشتی اعلام شد
مهلت ثبت‌نام کارشناسی ارشد پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه صنعتی امیرکبیر تمدید شد
امتحانات دانشگاه الزهرا (س) حضوری برگزار می‌شود
اعلام نتایج اولیه دعوت به مصاحبه بدون آزمون دکترای تخصصی دانشگاه آزاد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top