تاریخ انتشار: پنجشنبه 1399/05/23 - 02:44
کد خبر: 367014

ابوالفضل مظاهری

اول با آقای رئیس‌جمهور تماس بگیرید!

اول با آقای رئیس‌جمهور تماس بگیرید!

هر آنچه قبل‌تر و در نمونه‌های مختلف دیگر از دلار جهانگیری و افزایش قیمت بنزین گرفته تا همین عرضه دارا دوم در بورس دیده‌شده بود، همه اینجا جمع شده!

خبرنامه دانشجویان ایران: ابوالفضل مظاهری// اینکه از 9 شب دوشنبه تا 9 شب سه‌شنبه، چه اتفاقی افتاد! اینکه چگونه پروتکل سخت‌گیرانه و نشدنی-فاصله دوم‌تری صندلی‌ها و استفاده بیست‌درصدی از حوزه‌ها در مناطق گرمسیر- شدنی شد، اینکه چگونه سازمان سنجش ظرف چند ساعت در حفظ امنیت آزمون توانمند شد، اینکه چگونه وزیر علوم که پیشنهاددهنده تعویق بود و وزیر بهداشت که می‌خواست حتی شب کنکور درصورت عدم اجرای پروتکل‌ها، جلوی برگزاری کنکور را بگیرید، متحول و پشیمان شدند و بیانیه مشترک امضا کردند، ما هم بی‌اطلاعیم. شاید در چند روز آینده، جزئیات بیشتری هم درمورد این تحولات درونی و بیرونی منتشر شود که البته در برابر استرس واردشده با هزاران دانش‌آموز کنکوری و خانواده‌هایشان اهمیت چندانی ندارد.

ماجرای کنکور 99 آینه تمام‌نما و خلاصه کاملی از تصمیم‌گیری به سبک دولت روحانی است. هر آنچه قبل‌تر و در نمونه‌های مختلف دیگر از دلار جهانگیری و افزایش قیمت بنزین گرفته تا همین عرضه دارا دوم در بورس دیده‌شده بود، همه اینجا جمع شده! همان مدل تصمیم‌گیری خلق‌الساعه و لحظه‌ای، بی‌منطق، همان نادیده گرفتن نظرات کارشناسی، همان اظهارات متعدد متناقض و همان بی‌توجهی به افکار عمومی!

در تمام این سال‌ها از نحوه تصمیم‌گیری و اعمال‌نظر رئیس‌جمهور زیاد شنیدیم؛ حالا صابون دولت تدبیر و امید به تن دهه هشتادی‌ها هم خورد. تجربه ماه‌های اخیر به‌ویژه در مسئله کرونا نشان داد روحانی تمایلی به عبرت گرفتن ندارد و تا مرداد سال آینده در بر همان پاشنه خواهد چرخید. کاش وزرای دولت برای حفظ آبروی شخصی هم که شده قبل از اعلام رسانه‌ای هر تصمیمی، اول با آقای رئیس‌جمهور تماس بگیرند!

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کلاس درس عمران دانشگاه خوارزمی در پل B۱ کرج
تحریم‌های جدید انگلیس علیه ایران اجرایی شد
تقسیط ۱۲ ماهه شهریه در دانشگاه علم و فرهنگ
خانه فرهنگ در خوابگاه‌های دانشگاه فرهنگیان راه‌اندازی می‌شود
باقی‌مانده غذا را مصرف کنیم
می‌توانیم گره مسکن را باز کنیم
مهلت ثبت‌نام در آزمون دکتری تخصصی علوم پزشکی ۱۴۰۵ امشب پایان می یابد
شرایط گمرکی واردات و صادرات طی ۳ ماه آینده اعلام شد
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون وکالت ۱۴۰۵ کانون های وکلا تا ۱۱ مهر ماه
سخنگوی ارتش: آمریکا در منطقه مستأصل شده است/ پایگاه‌های آمریکایی دیگر قابل بازسازی نیستند
تأمین مستمر سوخت نیروگاه‌ها شرط اصلی عبور از فصل سرد سال
دانشگاه علم و فرهنگ در شاخص‌های نوآوری سایمگو بین ۱۰ دانشگاه برتر کشور است
مهلت ثبت‌نام در آزمون پذیرش متقاضیان پروانه کارآموزی وکالت تمدید شد
بنزین سوپر وارداتی ۱۱۱ هزار تومان معامله شد
گروسی: در حال حاضر گفتگوهای تمام عیاری میان ایران و آمریکا وجود ندارد
«گردهمایی دختران ایران» نماد حضور پرشور دانشجویان است
هشدار مدودف نسبت به رسیدن خطر وقوع جنگ جهانی به بالاترین سطح
پزشکیان: از ارائه برنامه‌ اصلاح الگوی مصرف برای تنظیم مقررات و قیمت‌گذاری استقبال می‌کنیم
دانشجویان انقلابی اجازه ایجاد فضای رادیکال در دانشگاه علامه را ندادند
کار دانشجویی با مهارت خودت در آویدگرد؛ تدریس آنلاین، کارگاه انجمن علمی و شب بازی
راهنمای انتخاب کالای خواب برای اتاق خواب مدرن
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top