تاریخ انتشار: یکشنبه 1399/08/11 - 10:27
کد خبر: 374735

دفاع معقول جامعه فرهنگی در زمان کرونا

وزیر آموزش‌وپرورش اظهار کرد:آموزش و پرورش از مشکلاتی رنج می برد که باید با تجربه همکاری دولت و مجلس این مسائل حل شود و جامعه فرهنگی با دفاع معقول در زمان کرونا اجازه نداد که آموزش متوقف شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از مهر، محسن حاجی میرزایی در نهمین نشست از سلسله نشست‌های گفتگوی هفته که باهدف ایجاد ارتباط و تعامل دوسویه بین وزارت آموزش‌وپرورش و دستگاه های مختلف کشور و با موضوع گفتگو بر محور تحول با حضور علیرضا منادی سفیدان، رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی، اعضای شورای معاونان و روسای ۷۶۰ منطقه در کشور به صورت ویدئوکنفرانس و از طریق شبکه آموزش دانش آموز (شاد) برگزار شد، ضمن تشکر از حمایت های مجلس شورای اسلامی از وزارت آموزش و پرورش و تبریک ولادت پیامبر اکرم (ص) و امام صادق (ع) اظهار کرد: مهمترین موضوع گفتگوی ما شکل گیری یک رابطه سنجیده بین دستگاه دولت و مجلس شورای اسلامی و به صورت خاص وزارت آموزش و پرورش و کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی است.

دفاع معقول جامعه فرهنگی در زمان کرونا

حاجی میرزایی افزود: یکی از نشانه های جامعه بالغ، میزان درجه هم افزایی بین ارکان جامعه است. در نظام هستی تمام اجزا با وجود تفاوت های مختلف همدیگر را کامل می کند تا بتوانند به یک هدف مشخص برسند. بنابراین شاخص اصلی برای حل بهتر مسائل، شاخص همکاری است و ما با برگزاری این جلسات در حال تجربه الگویی هستیم که حاصل آن حل بیشتر و بهتر مسائل این حوزه است.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه برای ایجاد هماهنگی حداکثری، ضروری است در فهم و حل مسائل به دیدگاه مشترک برسیم و ما آمادگی خود را برای حضور و برگزاری نشست هایی این چنینی که به طور عمیق به چالش ها و مشکلات نظام تعلیم و تربیت می پردازد، اعلام می کنیم، گفت: آموزش و پرورش کشور از مشکلاتی رنج می برد که باید با تجربه همکاری دولت و مجلس این مسائل حل شود. علی رغم اینکه برخی از این مشکلات در طی سال ها بطور مداوم بررسی شدند ولی متاسفانه هنوز نتوانستیم آنها را حل کنیم و اولین خواسته ما از شما این است که در این دوره از مجلس با همکاری و همفکری هم بتوانیم حداقل چند مساله از جمله وضعیت نیروی انسانی شاغل در این دستگاه را به طور جدی حل کنیم.

عضو کابینه دولت تدبیر و امید با بیان اینکه آموزش در سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ آموزشی خاص است و در شرایط دشوار انجام می شود، گفت: برای ده ها سال نظام آموزشی ما یاد گرفته بود که در ارتباط چهره به چهره و با حضور دانش آموزان و معلمان در کلاس درس، آموزش انجام شود و بر همین اساس تمام فعالیت ها و نظارت ها برنامه ریزی شده بود ولی امروز با وجود شیوع بیماری کرونا و عدم حضور دانش آموزان در کلاس و آموزش در بستر فضای مجازی، تمام نقش ها تغییر پیدا کرده است.

وی گفت: با افتخار اعلام می کنم که در مسئله‌ای که تمام دنیا را تحت تاثیر قرار داد، آموزش و پرورش ایران با تدبیر مناسب و اقدام خودجوش همکاران فرهنگی و دلسوزمان اجازه نداد استمرار آموزش از بین برود. ما تلاش کردیم که خدمت آموزشی متوقف نشود و این نشان دهنده دفاع معقول جامعه فرهنگی در مقابل یک مسائل و چالش های حوزه تعلیم و تربیت است.

حاجی میرزایی با اشاره به اینکه یک هفته بعد از شیوع ویروس کرونا توانستیم آموزش را از طریق تلویزیون و چند ماه بعد از طریق پلتفرم شاد پیگیری و ارائه دهیم، تصریح کرد: تاکید اصلی آموزش و پرورش بر حضور دانش آموزان در کلاس های درس متناسب با پروتکل های ستاد ملی مقابله با کرونا است، ولی با این همه شبکه آموزشی دانش آموز (شاد) و تلویزیون هم برای آموزش کامل برنامه ریزی شدند و البته به مدیران هم تاکید شده است که با نظارت کامل، آموزش تمام دانش آموزان را پیگیری کنند تا هیچ دانش آموزی از آموزش دور نماند. از جامعه فرهنگی و دانش آموزان انتظار داریم با وجود برخی مشکلات از شاد حمایت کنند و در حین حمایت سعی می کنیم مشکلات آن را نیز از بین ببریم.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به مسائل و مشکلات آموزش و پرورش، گفت: در حوزه فضاهای آموزشی مشکل داریم. بیش از ۳۰ درصد فضاهای آموزشی ما از استاندارد برخوردار نیست و برای حل این مشکل نیاز به کمک مجلس شورای اسلامی داریم. همچنین برای حل مسئله رتبه بندی معلمان که در سال گذشته از امتیازات فصل ۱۰ قانون بودجه کشوری استفاده کردیم ولی در اسفند سال قبل وقتی این امتیازات به تمام کارکنان داده شد، لایحه رتبه بندی معلمان را به صورت مجدد نوشتیم و به دولت ارائه دادیم و تلاش می کنیم که هر چه سریع تر آن را به مجلس برسانیم.

وی سند تحول بنیادین را روشنگر راه آموزش و پرورش دانست و بیان کرد: سند تحول بنیادین مورد تاکید مقام معظم رهبری، شورای عالی فرهنگی، مجلس شورای اسلامی و رئیس جمهور است که در طی سال ها گام های خوبی برای آن برداشته شده است ولی هنوز با مشکلاتی همراه است، تحقق سند جایی است که در کف مدرسه شاهد اجرای آن باشیم. برای آن برنامه ریزی هایی انجام شده که در حال انجام است.

وزیر آموزش و پرورش در پایان گفت: ما در آموزش و پرورش آمادگی همکاری کامل با مجلس شورای اسلامی و مخصوصاً کمیسیون آموزشی مجلس را داریم و درخواست می کنیم مجلس شورای اسلامی نیز در این زمینه به ما کمک کند و هدف نهایی این همکاری را حل حداقل چند مساله از مسائل اصلی آموزش و پرورش می دانیم.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ذخایر راهبردی نفت آمریکا به پایین‌ترین حد از دسامبر ۱۹۸۲ رسید
آیین بزرگداشت امام مجاهد شهید +عکس
مهران مدیری تحت درمان است
مومنی: آموزش و پرورش باید در کنار سه قوه، «قوه چهارم» کشور باشد
«ایران دیجیتال» مسیر توانمندسازی نسل آینده را آغاز کرد
ادعای سنتکام درباره تداوم محاصره دریایی ایران
 قانون مقابله با نفوذ؛ ضرورتی راهبردی برای حفظ استقلال ملی از مسیر شفافیت
عارف: دشمن پس از شکست نظامی به‌دنبال فروپاشی اجتماعی است
ترامپ: در آستانه توافق با ایران نیستیم
دادستانی تهران علیه برنامه «آزاد» به اتهام نشر اکاذیب اعلام جرم کرد
۳ مدال برنز برای فرنگی‌کاران جوان ایران
علی‌آبادی: مصرف برق کشور برای نخستین‌بار در دو سال اخیر کاهشی شد
عراقچی: آزادگان سرافراز روایتگر حماسه بزرگ ملت ایران شدند
یک شناور مضطر پس از ۱۰ ساعت عملیات امدادی نجات یافت
پزشکیان: صبر، همبستگی و امید کلید ایستادگی ایران در برابر فشارهای خارجی است
پایگاه خبری «صراط نیوز» مجرم شناخته شد
ادعای ترامپ درباره گفت‌وگوی پشت‌پرده با سپاه، توهمات ناشی از شکست است
سخنگوی وزارت خارجه: حمله پهپادی به دفتر رئیس اقلیم کردستان عراق بسیار مشکوک است
رامین رضاییان فولاد را انتخاب کرد
رضاییان: جام جهانی را مدیون اهوازی‌ها هستم
اجازه نمی‌دهیم هیچ حمله و توطئه‌ای میان ایران و اقلیم کردستان عراق شکاف ایجاد کند
یک میلیون و ۷۵۰ هزار دانش آموز در آزمون نهایی شرکت کرده‌اند
سرپرست اداره کل بورس و اعزام دانشجویان خارج وزارت علوم منصوب شد
درخشش مجدد دانشگاه صنعتی امیرکبیر در رتبه‌بندی جهانی شانگهای ۲۰۲۶
«تیمار گرما-بخار» روش جدید محققان دانشگاه تهران برای بهبود صدای سنتور
دانشگاه علوم پزشکی تهران میزبان مرحله نهایی بخش معارفی جشنواره قرآن
اعلام نحوه پذیرش در آزمون انفرادی المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی
زمان و تعداد سوالات گروه‌های پنجگانه کنکور سراسری ۱۴۰۵ مشخص شد
دهمین همایش ملی نقد و نظریه ادبی در دانشگاه تربیت‌مدرس برگزار می‌شود
پنجمین مدرسه تابستانه نانوفناوری ایران برگزار می‌شود
تضمین امنیت آزمون رکن اصلی تحقق عدالت آموزشی است
آزمون تربیت معلم همزمان با کنکور سراسری ۱۴۰۵ برگزار می‌شود
آغاز توزیع کارت کنکور ۱۴۰۵ از امروز
تمدید مهلت رفع نقص پرونده تحصیلی دانشجویان
خط ویژه جذب هیئت علمی در رشته هوش مصنوعی ایجاد شد
تقویم آموزشی دانشگاه صنعتی شریف برای سال تحصیلی ۱۴۰۶-۱۴۰۵ اعلام شد
پذیرش دکتری استادمحور در دانشگاه علامه‌
۵۰ هزار داوطلب دانشجومعلم در فرایند ارزیابی شایستگی قرار می‌گیرند
امکان ثبت‌نام افراد جدید و متاهلان در مرحله دوم نقل و انتقالات فرهنگیان
مهلت ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی ۱۴۰۵ تمدید شد
امتحانات ترم تابستان دانشگاه‌ها حضوری شد
حمایت از نخبگان دانشگاهی با اولویت هوش مصنوعی و ارتباطات کوانتومی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top