تاریخ انتشار: سه شنبه 1399/10/02 - 12:40
کد خبر: 380100

بهبود سیستم های تهویه مترو در ایام کرونا

مدیرعامل شرکت بهره برداری متروی تهران از بهبود سیستم تهویه در شهر زیرزمینی مترو خبر داد و گفت: با تغییر برنامه سیستم تهویه ایستگاه ها و قطارها تلاش کرده ایم جریان هوا را افزایش دهیم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»مهر، فرنوش نوبخت با اشاره به اینکه تردد در شهر زیرزمینی (مترو) با شیوع ویروس کرونا با اما و اگرهایی روبرو شد افزود: ما در شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه از همان روزهای ابتدایی تلاش کردیم طبق پروتکل های بهداشتی و استفاده از تجربه سایر متروها در جهان بدون هیچ وقفه ای ایمن ترین خدمات را به مسافران ارائه دهیم.

بهبود سیستم های تهویه مترو در ایام کرونا

وی تصریح کرد: به جهت اهمیت افزایش جریان هوا طبق دستور العمل های ستاد مبارزه با کرونا با تغییر برروی سیستم تهویه قطارها و ایستگاه ها سعی کردیم تا کیفیت مطلوب عنوان شده را محقق سازیم.

مدیرعامل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه افزود: امیدواریم با این کار نگرانی در مورد احتمال انتقال کرونا در مترو کاهش یابد، اما از شهروندان و مسافرا می خواهیم همچنان پروتکل های بهداشتی را رعایت کرده و از سفرهای غیر ضرور بخصوص در ساعات پیک خوداری کنند.

نوبخت با اشاره به اینکه قطارهای متروی تهران در دو نوع ACو DC در خطوط فعال هستند گفت: درهر واگن دو سیستم تهویه مجزا وجود دارد که در قطارهای DC برای افزایش جریان هوا دریچه های ورودی هوای سیستم های تهویه را در حالت دائم باز قرارداده ایم و تعدادی از پنجره ها را نیز باز کرده ایم اما در قطارهای AC به علت نداشتن پنجره از مجموعه ۱۴ سیستم تهویه، ۵ سیستم را از حالت تهویه خارج و در حالت دمنده تنظیم نموده ایم تا هوای تازه بیشتری به قطار دمیده شود و دریچه ورودی هوا نیز باز شده است. همچنین در ابتدا و انتهای هر واگن فن های خروجی هوا قرار دارد که در شرایط اضطراری کاربرد دارند اما تمامی فن های خروجی هوا را روشن نکرده ایم.

مدیرعامل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه افزود: در قطارهای کرج نیز همانند سیستم های تهویه قطارهای DCتعدادی از پنجره ها را باز کرده ایم و دریچه ورودی هوای سیستم های تهویه نیز در حالت دائم باز است.

نوبخت با تاکید بر اینکه با اقدامات فوق گردش هوا در داخل واگن ها بسیار بهتر شده است افزود: قبل از شیوع ویروس کرونا استفاده از هواکش های ایستگاه ها با توجه به نیاز و در زمان بندی مشخص انجام می شد همچنین وی تصریح کرد: در حال حاضر با افزایش زمان فعالیت هواکش ها و هواسازها و تغییر مستمر در برنامه فعال آنها در مترو سعی کرده ایم جریان هوا در مترو را افزایش دهیم.

وی خاطرنشان کرد: از هواسازها و هواکش ها می توان به نحوه دلخواه استفاده و عمل مکش و دمش هوا را تنظیم و بر اساس نیاز ایستگاه ها تغییر دهیم.

مدیر عامل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه با اشاره به اینکه هر ایستگاه مترو دارای ۵ هواساز می باشد. که دو هواکش بین مسیر (داخل تونل های منتهی به ایستگاه) تعبییه شده اند و دو هواساز در ابتدا و انتهای سکوها (محل تلاقی تونل و ایستگاه) و یک هواساز نیز عمل هوا دهی به ایستگاه را انجام می دهد.گفت: برای هواکش های میان تونلی و دریچه هواسازها برنامه ای بر اساس ایجاد جریان هوای بیشتر در ایستگاه ایجاد کرده ایم تا سیستم های تهویه بر اساس کارکردی که نیاز است، تحت عنوان هواکش یا هواساز در مدار بهره برداری قرار گیرند.

وی افزود: در خطوط ۱ و ۲ متروی تهران که از خطوط قدیمی هستند سیستم های تهویه تکمیل هستند گفت: سیستم تهویه در خطوط جدید کاملاً برگشت پذیر بوده و با یک صفحه دیجیتال به صورت خودکار و تنها با فشار یک دکمه، تغییر جهت یافته و کارکرد آن از هواساز به هواکش و برعکس تغییر می کند.

نوبخت گفت: تعمیرات دوره ای سیستم های تهویه به طور مرتب انجام می شود و در حال حاضر می توانیم این اطمینان را به شهروندان در خصوص عملکرد مناسب تهویه ایستگاه ها بدهیم تا نگرانی نداشته باشند.

وی گفت: یکی از مسائل بسیار مهم با توجه به جمعیت زیادی که روزانه در خطوط مترو تردد می‌کنند مساله حفظ سلامت و ایمنی مسافران است که مورد توجه جدی ما قرار دارد.
نوبخت خاطرنشان کرد: با توجه به شیوع ویروس کرونا و پرو تکل های ابلاغی از سوی ستاد مبارزه با کرونا بر مبنا افزایش جریان هوا سیستم های تهویه تمامی قطارها فعال هستند و میزان نرخ خرابی را به صفر رسانده ایم و با رصد روزانه ایی که انجام می شود در صورت خرابی، سریع در انتهای مسیر اقدام به اصلاح آن می کنیم.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
۷ درصد از خوابگاه‌های دانشجویی باید تخریب شوند/ صدور دستور تخلیه برخی خوابگاه‌ها
آمریکا در برجام تحریم‌ها را تعلیق کرد تا مسیرهای دورزدن را شناسایی کند
انسداد هرمز باید قاطع و مستمر تا عقب‌نشینی کامل دشمن ادامه یابد
شهید رجایی میگفت «زیر بار ذلت نمی‌رویم»؛ حالا پول‌های خودمان را با منت پس میدهند تا از خودشان گندم بخریم!
از میان حداقل شش عامل آتش‌ زدن پرچم، تنها یک نفر اخراج شد
عاشورا نه برای گریستن، که برای نگریستن و عبرت گرفتن است
دبیر تحکیم وحدت: وزارت علوم قانون را در مورد اغتشاشگران اجرا کند
ابررایانه چینی از رقبای آمریکایی جلو زد
فعالیت ۱۰۰ هزار هیئت مذهبی در آیین تشییع رهبر شهید انقلاب
سوگواری مجازی کاربران و چهره‌های مشهور در فضای مجازی به مناسبت روز عاشورا
عاشورا و پیوست فرهنگی ایران؛ از سوگ شیعی تا سرمایه انسجام ملی
کل خیر فی الحسین؛ بزرگترین خسارت جدایی از حسین (ع) است
برافراشته‌شدن پرچم خونخواهی رهبر شهید در «کشوردوست»
ایران ایستاده در میان فاجعه ۵ تیم آسیایی
توهمات جدید ترامپ درباره تفاهم نامه با ایران
اختلال دسترسی به فیش حقوقی بازنشستگان رفع شد
تکلیف سه تیم صعود کننده گروه دوم مشخص شد
ترامپ ۸۸میلیارد دلار بودجه تکمیلی برای هزینه‌های جنگ ایران درخواست کرد
ناتو باید برای همدستی در ارتکاب جنایت علیه ایران پاسخگو باشد
شگفتی‌سازی دیرهنگام هائیتی نتیجه نداد
بازی یکطرفه برزیل مقابل اسکاتلند
حضور وزیر علوم در همایش بین‌المللی فناوری‌های نوین آموزشی در استانبول
امروز آخرین فرصت ثبت نام در پذیرش کاردانی به کارشناسی ۱۴۰۵
صدور کارت نخبگان کلید خورد؛ تمرکز بر حمایت‌های تخصصی به جای خدمات رفاهی
جزییات ثبت نام ترم تابستانی دانشجویان پیام نور اعلام شد
تغییر برنامه زمانی امتحانات دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر
حمایت مرکز همکاری‌های علمی وزارت علوم از ابتکارات نوآورانه دانشگاه‌ها
آیین‌نامه جامع مدیریت دانشگاه‌ها به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارسال شد
کارگاه توان‌افزایی مصاحبه‌کنندگان دکتری ۱۴۰۵ با حضور مدیرکل پژوهش دانشگاه آزاد برگزار شد
شالچی: دانشگاه هنر ایران «خانه تخیل ملی» و «زبان عاطفی جامعه» است/ ضرورت خروج هنر از آتلیه‌ها و نقش‌آفرینی در حل مسائل شهری
پاسخ رئیس بنیاد ملی نخبگان به ابهامات جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی
تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس نمی‌شود
چالش‌های پنهان دانشجویان تحصیلات تکمیلی کشاورزی
تمدید مهلت ثبت‌نام دوره تابستانی دانشگاه علوم پزشکی هوشمند
انتشار فهرست ۶۶۹ نشریه ایرانی نمایه شده در Clarivate و Scopus در SID
تغییر برنامه امتحانات پایان نیمسال دانشجویان دانشگاه امیرکبیر
کرسی‌های ۶ میلیاردی برای پروژه‌های مرزشکن/استقلال مالی ۵ ساله نخبگان
زمان شروع امتحانات دانشگاه شهیدبهشتی به تعویق افتاد
آمار پاسخگویی وزارت علوم و دانشگاه‌ها به شکایات
توافق جدید برای ورود دانش بنیان‌ها به نظام بیمه سلامت
مهلت ثبت درخواست میهمانی و انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر تمدید شد
ثبت‌نام ایجاد و ترمیم سابقه تحصیلی از امروز آغاز شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top