تاریخ انتشار: شنبه 1399/12/02 - 19:39
کد خبر: 386560

توضیحات مدیر شبکه پویا درباره مساله حجاب در پویانمایی‌ها

محمد سرشار، مدیر شبکه پویا در کانال تلگرامی خود نوشت: امروز بی‌بی‌سی نگران مقلدان رهبر معظم انقلاب شده‌ و یکی از استفتائات دفتر ایشان را در خصوص حجاب شخصیتهای زن در پویانمایی‌ها، به شکل گسترده پوشش داده‌.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، محمد سرشار، مدیر شبکه پویا در کانال تلگرامی خود نوشت: امروز بی‌بی‌سی نگران مقلدان رهبر معظم انقلاب شده‌ و یکی از استفتائات دفتر ایشان را در خصوص حجاب شخصیتهای زن در پویانمایی‌ها، به شکل گسترده پوشش داده‌.

شبکه رسانه‌ای مهاجم از این اقدام دو هدف را دنبال می‌کند:

چهره رهبری را در بین هنرمندان داخلی و افکار عمومی خارجی مخدوش کند.

جلوی پخش تولیدات موثر شبکه کودک مانند شهر موشکی، بچه‌های ساختمان گلها (حسنا کوچولو) و ... را بگیرد.

این صحنه‌آرایی دشمن، بر اساس مبناهایی ساده و روشن است:

هنر/صنعت پویانمایی در حال آماده شدن برای ساختن آینده هنر انقلاب اسلامی است؛

در رده سنی خردسال، پربیننده‌ترین کارتونها ایرانی شده‌اند و به‌زودی این موج به رده سنی کودک هم سرایت خواهد کرد؛

پروژه بی‌بی‌سی‌فارسی برای پخش برنامه‌های کودک شکست خورده و مخاطب پیدا نکرده؛

سد تحریمها درحال فرو ریختن است و خبرهای داغی از صادرات انیمیشن‌ها و خدمات هنری جوانان ایرانی به خارج کشور شنیده می‌شود.

در روندهای جهانی، انیمیشن در حال سبقت گرفتن از آثار رئال است و گردش مالی بالایی برای آن پیش‌بینی می‌شود.

بنابرین طبیعی است که دشمنان جمهوری اسلامی نخواهند پیشرفت کشور را ببینند و با هر حربه‌ای، جلوی آن بایستند. حتی اگر این حربه، یک استفتای خاص از رهبر معظم انقلاب باشد.

به خانواده‌های متدین و فعالان عرصه پویانمایی اطمینان می‌دهم که:

اولا تولید پویانماییهای شبکه کودک بر اساس استفتائات مکتوب از دفتر رهبری بوده و چارچوب فقهی این اقدامات مشخص است.

ثانیا پیشرفت در حوزه پویانمایی نیازمند نوآوریهای فقهی‌ای است که نیازمند هم‌اندیشی هنرمندان و دین‌شناسان است. باید مسایل مبتلابه هنرمندان به زبان فقهی پرسیده شود و پاسخهای فقهی به زبان هنرمندان  بازگو شود. مقدمات این تعامل در شبکه کودک درحال پیگیری است و مجموعه‌ای از پرسشهای نوین هنری تدوین شده که از طریق بخش فقهی دفتر رهبر معظم انقلاب پاسخ خواهد گرفت.

ثالثا نوآوریهای فقهی رهبری در حوزه سلولهای بنیادی عرصه‌های جدیدی را در جهاد علمی کشور گشود و مقدمه فقهی را برای رسیدن ایران به جایگاه یکی از کشورهای برتر در این عرصه آماده کرد. به امید خدا در عرصه جهاد فرهنگی نیز، این نوآوریهای فقهی به کمک خواهد آمد تا پویانماییهایی مطابق سبک زندگی اسلامی ایرانی و مناسب ذائقه جهانی در ایران تولید شود.

به دایه‌های انگلیسی مهربانتر از مادر هم عرض می‌کنم که در حوزه خردسالان و کودکان خود را شکست‌خورده بدانید و بساط دیگ پلوی خود را در جایی پهن کنید که جوانان مومن و انقلابی حضور ندارند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
1399/12/02 - 19:42

استفتای رهبری در منع تصاویر بی حجاب در پویانمایی ها صریح و واضح است اما آقایان حاضر به اطاعت نیستند اما دم از دیانت و انقلابی گری هم می زنند. شتر سواری دولا دولا نمی شود.
معرفی کسب و کارها
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
تکذیب حضور یگان ویژه در دانشگاه‌ها
چگونه در ماه رمضان دچار اضافه‌وزن نشویم
شرایط نامساعد اسیران فلسطینی در ماه رمضان
عراقچی: احتمالا پنجشنبه آینده با ویتکاف دیدار کنم
عبور استقلال از قعرنشین لیگ برای رسیدن به صدر
نوری المالکی: برای همکاری منطقه‌ای و بین‌المللی آمادگی داریم
عراقچی: تسلیم نمی شویم، چون ما ایرانی هستیم
تأیید زمان و مکان دور سوم مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا از سوی عمان
مادر حاج احمد متوسلیان آسمانی شد
پزشکیان: اقدامات ایالات متحده را از نزدیک زیر نظر داریم
گفتگوی تلفنی وزیر امور خارجه ایران با همتایان عمانی و عراقی
ارائه گزارش رئیس شورای رهبری حماس از اجرای توافق آتش‌بس غزه به عراقچی
رهبر انصارالله: آمریکا شریک دشمن صهیونیستی در تمامی جنایاتش است
سرگیجه در کاخ سفید؛ وقتی تهدید علیه ایران جواب نمی‌دهد
تماس‌های وزیر خارجه مصر با همتایان ایرانی و عمانی و «ویتکاف»
مسکو: روسیه با وجود تهمت‌های غرب از کوبا و ایران حمایت می‌کند
پزشکیان: اقدامات ایالات متحده را از نزدیک زیر نظر داریم
تجمع دانشجویان در دانشگاه فردوسی مشهد
بخشی از نارضایتی مردم ناشی از عملکرد دستگاه‌ها است
تداوم آموزش حضوری در دانشگاه شریف
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top