تاریخ انتشار: پنجشنبه 1348/10/11 - 03:30
کد خبر: 3881

دادستان مهدی هاشمی را احضار کند

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای دادستان کل کشور در ادامه نشست خبری خود در پاسخ به سئوالی مبنی بر روند برخورد با دانه‌ درشت‌های مفاسد اقتصادی تصریح کرد: تلاش می‌کنیم که نسبت به مفاسد اقتصادی و افراد دانه درشت با جدیت بیشتری دنبال شود.

به گزارش«خبرنامه داشجویان ایران» ، محسنی اژه‌ای با بیان اینکه نباید جایگاه‌ها و عنوان‌ها مانع از اجرای کار دستگاه قضایی شود، گفت: اگر علیه مهدی هاشمی اتهامی مطرح است دادستان تهران باید وی را احضار و در صورت اثبات جرم بازداشت کند.

وی افزود: نمی‌‌گویم که نباید با مجرمین کوچک برخورد شود اما معتقدم اگر با دانه درشت‌ها برخورد شود موجب دلگرمی مردم خواهد شد و اگر به جای برخورد با چند مجرم کوچک با یک دانه درشت برخورد شود بازتاب خوبی خواهد داشت.

اژه‌ای گفت: تصمیم داریم که با دانه درشت‌ها برخورد کنیم و اگر مصداقی دارید به ما معرفی کنید.

دادستان کل کشور با بیان اینکه دادستانی کل با متخلفان سیاسی برخورد می‌کند، تصریح کرد: برخورد با دانه درشت‌ها و مفسدین اقتصادی در دستور کار دادستانی قرار دارد.

وی در پاسخ به سوالی در خصوص بحث مهدی هاشمی و ابراز تمایل آیت‌الله هاشمی رفسنجانی برای رسیدگی به اتهامات پسرش گفت: نباید جایگاه‌ها و عنوان‌ها مانع از رسیدگی به اتهامات شود. حالا فرقی نمی‌کند که پسر آقای هاشمی باشد یا فرد دیگر. دادستانی تهران اگر اتهامی علیه مهدی هاشمی مطرح است باید وی را احضار و به پرونده وی رسیدگی کند.

دادستان کل کشور افزود: اگر ابهامی علیه مهدی هاشمی مطرح باشد دادستانی تهران آنرا رسیدگی خواهد کرد و اگر بر اساس این اتهام وی جرمی را مرتکب شده باشد باید مجازات شود.

اژه‌ای افزود: در افکار عمومی شایعات و مباحثی در خصوص مهدی هاشمی مطرح شده است و افکار عمومی در این خصوص ابهام دارد و آنها می‌گویند که چرا قوه قضائیه به پرونده وی رسیدگی نمی‌کند. اگر وی جرمی مرتکب شده باشد نه تنها باید همانند دیگران بلکه شدیدتر از دیگران باید مورد محاکمه قرار بگیرد و اگر جای قاضی باشم در این خصوص تخفیف نمی‌دهم. تا اینکه مطالبی که در کشور مطرح است برای یک بار در این خصوص پاسخ داده شود.

دادستان کل کشور درخصوص فوت پزشک کهریزک نیز گفت: هنوز علت فوت این پزشک مشخص نشده است و نظر قاضی نیاز به نظر کارشناس متخصص دارد و قاضی بدون نظر کارشناس متخصص در این خصوص نمی‌تواند کاری بکند و باید نظر کارشناس متخصص باشد.

اژه‌ای در پاسخ به سوال دیگری مربوط به پرونده کهریزک افزود: افرادی در این خصوص بازداشت شده‌اند و افراد دیگری در بازداشت به سر می‌برند. منتهی پرونده در حال رسیدگی است.

دادستان کل کشور در پاسخ به سوالی در خصوص اتهامات مطرح شده در مناظرات انتخاباتی گفت: در این خصوص اگر شکایتی مطرح باشد دادستان تهران آن را بررسی و رسیدگی خواهد کرد.

وی در پاسخ به سوال خبرنگاری که اعتقاد داشت حوادث پس از انتخابات به دلیل رفتار کاندیداها در مناظرات بوده است، یادآور شد: حوادثی که بعد از انتخابات اتفاق افتاده بود امروز شفاف‌تر شده است و نمی‌توان آنرا به صرف آنچه کاندیداها در مناظرات انتخاباتی گفته‌اند، خلاصه کرد.

اژه‌ای در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه فردی رویت کرده است که یکی از نیروهای بسیجی بعد از قتل ندا آقا سلطان با سلاح سرد در کنار وی بوده است آیا این مسئله را پیگری کرده‌اید یا نه اظهار داشت: در این خصوص اقدامات فراوانی شده است و این مسئله صحت ندارد و آن کسی که این مسئله را مطرح کرده اکنون به خارج از کشور متواری شده است.

دادستان کل کشور در پاسخ به سوالی در مورد معوقه‌های بانک‌ها نیز گفت: در مورد بانک‌ها اولا ما باید دولت و بانک‌ها را وارد میدان کنیم. دوم اینکه دولت نباید اجازه ندهد که بانک‌ها اینگونه معوقه داشته باشند. بر همین اساس این کار در دستور کار ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی قرار گرفته است.

وی در خصوص عملکرد رسانه‌ها نیز گفت: اگر اتهاماتی علیه رسانه‌ای مطرح باشد دادستانی هر محلی می‌تواند به عنوان مدعی‌العموم اقدامات لازم را انجام دهد.

اژه‌ای در پاسخ به سوال دیگر در خصوص محیط زیست افزود: دادستانی کل وظیفه ندارد که برای جنگل‌ها محافظ بگذارد اما در خصوص اقدامات محلی در خصوص مشکلات و یا جرائم محلی که صورت بگیرد اقدامات خود را انجام خواهد داد.

دادستان کل کشور در ادامه در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه بهزاد نبوی اعلام کرده است که سه روز قبل از انتخابات حکم بازداشت وی از سوی قاضی صادر شده است آیا این خبر را تایید می‌کنید یا نه تصریح کرد: این کذب محض است و همانند دروغ‌های دیگر صحت ندارد.

دادستان کل کشور افزود: مطلبی را فردی از قول آقای هاشمی به نقل از آقای ری‌شهری به من نقل کرده بود که آقای هاشمی گفته است فردی 10 روز قبل از انتخابات به مکانی رفته و برای رای دادن به احمدی‌نژاد 50 هزار تومان پول دریافت کرده است، این خبر را من پیگیری کرده‌ام و به آقای ری شهری گفتم اما ایشان گفت که چنین مطلبی را به آقای هاشمی نگفته بلکه بدین شرح است که در جایی 10 روز قبل از انتخابات برای رای دادن به احمدی‌نژاد ثبت نام صورت می‌گرفت که بعید است البته بعد از بررسی‌ها این خبر هم نادرست بود.

وی در خصوص برخورد با فروشندگان مواد مخدر نیز تصریح کرد: اعتقاد داریم که باید در این خصوص با عناصر اصلی برخورد صورت گیرد. البته در این خصوص باید سیستم‌های امنیتی و انتظامی اقدامات لازم را انجام دهند که با آنها جلساتی در این خصوص داشته‌ایم.

دادستان کل کشور در ادامه در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا عدم اغماض دستگاه قضایی با اغتشاشگران تنها به خود آنها خلاصه می‌شود یا کسانی که با بیانیه‌های تحریک آمیز آنها را دعوت به خیابان می‌کنند. از جمله آقای کروبی و موسوی از طریق بیانیه و فائزه رفسنجانی با حضور در جمع اغتشاشگران حضور داشتند آیا قوه قضائیه در برخورد با این‌ها اغماض خواهد کرد یا نه گفت: ما با هیچ کس نباید غماض کنیم و هر کس و در هر رده‌ای اقدامات ضد امنیتی انجام خواهد داد با او برخورد خواهیم کرد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تداوم آموزش حضوری در دانشگاه شریف
نتایج نهایی پذیرش بدون آزمون نوبت بهمن ۱۴۰۴ دانشگاه‌ها اعلام شد
هشدار زرد هواشناسی برای تهران
کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۵ در هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص بحث و بررسی شد
پرتاب سنگ و چاقو توسط ساختارشکنان در دانشگاه شریف
بدون لکنت، مرگ بر آمریکا
عکس | ترامپ و ناوهایش، خامنه‌ای و بسیجی‌هایش
فیلم | خونریزی چشم یکی از دانشجویان، در ناآرامی‌های امروز دانشگاه تهران
فیلم | پرتاب سنگ به طرف دانشجویان امیرکبیر
فیلم | پرتاب سنگ به سمت دانشجویان دانشگاه شریف
دشمن دانشگاه مجازی می‌خواهد؛ ما نمی‌گذاریم
بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه شریف پیرامون اتفاقات روز گذشته
هشدار کمیته انضباطی دانشگاه علم و صنعت به دانشجویان درباره هنجارشکنی
نتایج پذیرش بدون آزمون دانشگاه آزاد در دو مقطع تحصیلی منتشر شد
رشد آرام قیمت طلا و سکه در بازار تهران
دبیران کارگروه‌های تخصصی کمیسیون بررسی علمی اعتراضات منصوب شدند
جزئیات و شرایط شرکت در هجدهمین المپیاد علمی علوم پزشکی دانشگاه آزاد
برخورد با منتشرکنندگان فیلم‌های تحریف‌شده از دانش‌آموزان برخی مدارس
اگر اعتراضات دانشجویی به خشونت منجر شود، از دانشجو حمایت نمی‌کنیم
‌شهادت ۲۲ دانش‌آموز در اغتشاشات اخیر
جزئیات اسکان دانشجویان دکتری وزارت بهداشت تربیت مدرس در خوابگاه
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top