تاریخ انتشار: شنبه 1400/01/21 - 08:45
کد خبر: 391544

ثبت بیش از یک میلیون اطلاعات در سامانه املاک و اسکان

رئیس کمیسیون اصل نود مجلس گفت: با پیگیر‌های کمیسیون اصل نود، سامانه املاک و اسکان راه‌اندازی و تاکنون اطلاعات املاک بیش از یک میلیون ایرانی در آن به ثبت رسیده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ حجت‌الاسلام نصرالله پژمانفر نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با فارس، گفت: یکی از اقداماتی که در کمیسیون اصل نود مجلس مورد پیگیری قرار گرفت در ارتباط با سامانه ملی املاک، اسکان و مستغلات است که برای ثبت اطلاعات املاک افراد که پس از پیگیری‌ها زیاد به نتیجه رسیده و امروز اطلاعات بیش از یک میلیون به ثبت رسیده است.

وی افزود: بر اساس ماده ۱۶۹ مصوبه اصلاح شده قانون مالیات‌های مستقیم که در ۳۱ تیر ۹۴ به تصویب رسیده، باید سامانه‌ای در ارتباط با اخذ مالیات مستقیم راه‌اندازی شود که تمامی کسانی که املاک و ساختمان‌هایی دارند اطلاعات املاکشان در این سامانه بارگذاری شود تا معلوم شود هر فرد چند واحد مسکونی دارد.

رئیس کمیسیون اصل نود مجلس اظهار داشت: بر اساس این قانون هر کسی که بیش از یک خانه داشته باشد باید مالیات آن را بدهد؛ چراکه با آن کار اقتصادی می‌کند و درآمد دارد و اگر راه‌اندازی این سامانه باعث می‌شود جلوی بسیاری از فرارهای مالیاتی گرفته شود.

پژمانفر خاطرنشان کرد: برای این که ما بتوانیم قانون مالیات‌های مستقیم را درست اجرا کنیم، در بخشی از درآمدها که مربوط به املاک است باید این سامانه راه اندازی شود.

وی افزود: من در مجلس قبل برای راه‌اندازی این سامانه پیگیری‌هایی را داشتم که کار به مجلس یازدهم کشید و من وارد کمیسیون اصل نود شدم و با توجه به ظرفیت کمیسیون اصل نود پیگیری‌های زیادی را در این باره انجام دادیم.

رئیس کمیسیون اصل نود مجلس اظهار داشت: در پایان آبان ماه سال ۹۹ یکی از کارشناسان زبده را مسؤول پیگیری این کار کردیم. کارهای مطالعاتی توسط این کارشناس انجام شد و این فرد ارتباطاتی را با دستگاه‌های مرتبط گرفت و گزارشی را از وضعیت این سامانه برای ما مطرح کرد.

پژمانفر خاطرنشان کرد: برای این منظور خودم جلساتی را با وزیر راه و شهرسازی و مقامات دیگر این وزارتخانه در این باره داشتم. دو مشکل در مسیر راه اندازی این سامانه وجود داشت، یکی موانع قانونی به این معنا که یکسری قوانین شفافیت خوبی ندارند و مشکل دوم که مانع جدی‌تر بود، عدم همکاری بعضی دستگاه‌هایی بود که در این زمینه مسؤولیت داشتند و در ارتباط با این موضوع به علل مختلف مسامحه می‌کردند.

وی افزود: ما در آذرماه ۹۹ توانستیم ماده واحده‌ای را در قانون مالیات‌های مستقیم  جایگزین کنیم که بر اساس آن گفته شد که از خانه‌های خالی مالیات اخذ شود و دولت مکلف است که نسبت به تهیه زیرساخت‌ها در این زمینه اقدامات لازم را داشته باشد.

رئیس کمیسیون اصل نود مجلس اظهار داشت: به محض مصوب شدن این موضوع پیگیری ما برای اجرای این قانون و فراهم آوردن زیرساخت‌ها بیشتر شد. مکاتبات زیادی را با سازمان‌های مالیاتی و دیگر دستگاه‌های مرتبط داشتیم و پیگیری‌ها نهایتا به اینجا رسید که توانستیم دستگاه‌های مرتبط را دور هم جمع کنیم و این دستگاه‌ها اعلام آمادگی کردند که اطلاعات خودشان را برای راه‌اندازی این سامانه در اختیار وزارت راه و شهرسازی قرار دهند. تا همین اواخر هرچه وزارت راه تلاش می‌کرد این اطلاعات را از دستگاه‌های مختلف بگیرد و بر اساس آن اقدام کند، محقق نمی‌شد؛ به عنوان مثال اگر اداره ثبت احوال کد ملی افراد را در اختیار وزارت راه قرار ندهد، طبیعتا امکان ثبت اطلاعات به طور صحیح وجود نداشت.

پژمانفر خاطرنشان کرد: در نهایت با پیگیری‌هایی که کمیسیون اصل نود انجام داد دستگاه‌های مختلف اطلاعاتشان را در مورد افراد مختلف در اختیار وزارت راه و شهرسازی قرار دادند و ما هم جلساتی را در همین راستا داشتیم و نتیجه کار این شد که این سامانه شروع به فعالیت کرد و اطلاعات املاک بیش از یک میلیون از هموطنان در این سامانه تاکنون به ثبت رسیده است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عکس | تجمع دانشجویان مقابل دانشکده فنی دانشگاه تهران
فیلم | خونی که در رگ ماست، هدیه به رهبر ماست
فیلم | دانشجویان خواجه نصیر: یا مرگ، یا خامنه‌ای
فیلم | آتش زدن پرچم اسرائیل و آمریکا توسط دانشجویان شریف
فیلم | بازگشت شاه قاتل؛ زهی خیال باطل
عزادارنماها دیروز در دانشگاه تهران چه کردند؟/ از پرتاب سنگ تا استقبال از حمله نظامی دشمن!
آدم‌ربایی با هدف اخاذی یک میلیون دلاری در تهران خنثی شد
ثبت نام ارزاق صبحانه دانشجویی برای ساکنان خوابگاه‌های دانشگاه علامه
سامانه بارشی از امروز وارد تهران می‌شود
گمانه‌زنی‌ها درباره توافق موقت را تایید نمی‌کنیم
واکنش دانشگاه علم و صنعت در پی درگذشت یک دانشجو
تعویق یک‌هفته‌ای هجدهمین آزمون بسندگی زبان انگلیسی دانشگاه شهید بهشتی
اوسمار نزدیک به پایان همکاری با پرسپولیس
دولت‌های اصلاحات و دنده‌عقب مسکن!
رد صلاحیت نامزدی که عضو هیأت مرکزی نظارت است!
ترامپ از تسلیم‌ناپذیری ایران کلافه است
به بهانه فحاشی ها در دانشگاه شریف و تهران
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
تکذیب حضور یگان ویژه در دانشگاه‌ها
چگونه در ماه رمضان دچار اضافه‌وزن نشویم
شرایط نامساعد اسیران فلسطینی در ماه رمضان
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top