تاریخ انتشار: شنبه 1400/01/21 - 13:04
کد خبر: 391599

رئیس‌جمهور: عهد ما با جهان NPT بود

حجت الاسلام حسن روحانی با اشاره به اینکه همه فعالیت‌های هسته‌ای ایران برای مصارف غیر نظامی است، گفت: اگر ما هنوز با آمریکایی ها صحبت می‌کنیم برای این است که تفکری دارند که برای خودشان و ما دردسر درست کرده‌اند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»  به نقل از فارس؛ حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور در مراسم افتتاح و رونمایی از دستاوردهای هسته‌ای سازمان انرژی اتمی ایران در استان‌های مرکزی (اراک و خنداب )، اصفهان ( نطنز ) ، البرز(هشتگرد)، قم (فردو) و تهران گفت: اگر غربی ها به اخلاق و اعتقاداتی که در این کشور وجود دارد  نگاه کنند نباید نگرانی و حساسیت نسبت به فناوری هسته‌ای داشته باشند اما چون خودشان از این فناوری استفاده (نابجا) کرده‌اند، چون «کافر همه را به کیش خود پندارد» ما را هم در ردیف خودشان قرار می دهند.

وی افزود: همین نگرانی نابجا مدت ۱۵ تا ۱۶ سال است که موجب دردسر برای ایران شده است. اگر ما هنوز با آمریکایی ها صحبت می‌کنیم برای این است که تفکری دارند که برای خودشان و ما دردسر درست کرده‌اند.

روحانی تصریح کرد: همه فعالیت‌های هسته‌ای ما صلح آمیز و برای مصارف غیر نظامی است و همانطور که رهبر معظم انقلاب اسلامی چندین نوبت بر آن تاکید کردند از دید اخلاق اسلامی و فقه ما اساساً پیگیری کردن یک سلاح مخربی که می‌تواند یک خطر بزرگ برای یک جامعه بزرگ باشد می‌فهمند ایران هرگز به دنبال آن نیست.

رئیس جمهور بیان داشت: فعالیت‌های هسته‌ای ایران از سال ۹۴ قانونی شد. البته قبل از آن هم قانونی بود اما بهانه از آن‌ها گرفته شد. یکی از آثار برجام این است که صنعت هسته‌ای را قانونی کرد؛ قانونی کرد یعنی حق هسته‌ای ایران را بازستاند.

وی خاطر نشان کرد: به دروغ برخی می‌گفتند؛ رفتند برجام را امضا کردند و تحریم‌ها را برداشتند اما در عوض این فناوری را تقدیم خارجی‌ها کردند. ما هم هر چه به مردم می‌گفتیم البته مردم می‌دانستند اما عده‌ قلیلی قبول نمی‌کردند.

روحانی اظهار داشت: رادیو داروها یکی از محصولاتی است که برای بخش تشخیصی در پزشکی استفاده می‌شود. یکی از افتخارات دولت توسعه فناوری هسته‌ای است. ما همچنان بر عهدمان هستیم؛ عهد ما NPT است.

وی اظهار داشت: آژانس چه کمکی به ما کرد. یکی از کارهای آژانس انرژی هسته‌ای نظارت است. شما در برابر فعالیت صلح‌آمیز باید به ما کمک کنید. شما بدهکار ما هستید شما طلبکار ما نیستید. کشورهای بزرگ صنعتی بدهکار ما هستند و باید بدهی خود را به ما پرداخت کنند. امروز در اداره رآکتور بوشهر روی پای خود ایستاده‌ایم ان شا الله در ادامه در ساخت نیروگاه‌ها هم روی پای خود بایستیم. 

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کدام جنگ بی‌پایان؟
مذاکره عراقچی با آمریکا بدون مجوز و برخلاف عقلانیت بود/ استیضاح وزیر خارجه ثبت شده است
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
سرلشکر رضایی: دیپلماسی جدید ایران به گذشته برنخواهد گشت
تیم ملی جای جوان‌گرایی نیست/ با ازبکستان آماده جام ملت‌ها می‌شویم
جدیدترین اقدام خصمانه کانادا علیه ایران
انتقاد عراقچی از مماشات اروپایی‌ها از جمله آلمان با قلدری‌های آمریکا
تبادل پیام میان ایران و امریکا دو ساعت به طول انجامید
آخرین تمرین تیم ملی پیش از دیدار با ازبکستان برگزار شد
عارف: امیدواریم در روزهای آینده مبلغ کالابرگ افزایش یابد
قالیباف: رئیس‌جمهور صدای قدرتمند ایران بود
حملات دوباره موشکی و توپخانه‌ای عربستان به صعده یمن
میثاق دانشجویان دانشگاه‌های تهران با شهدای مدرسه میناب
امضای توافق نامه ایران و کره جنوبی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top