تاریخ انتشار: پنجشنبه 1400/01/26 - 10:37
کد خبر: 392256

تشکیل شعبه‌های تخصصی رسیدگی به روزه‌خواری در ملاءعام

دادستان عمومی و انقلاب استان کرمانشاه گفت: معاونت ارجاع دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان موظف شده پرونده‌های مربوط به تظاهر به عمل حرام و روزه خواری در انظار و اماکن عمومی را به صورت روزانه و به قید فوریت به شعبه دادستانی به عنوان شعبه تخصصی ارجاع و شعبه دادستانی نیز موظف به رسیدگی روزانه و فوری آن شده است.​

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، شهرام کرمی امروز در جمع اصحاب رسانه، ضمن تبریک فرارسیدن ماه مبارک رمضان،اظهار داشت: رمضان یکی از مهمترین و مبارک‌ترین ماه‌های سال است که اهمیت و ارزش آن از جهات مختلف می‌تواند مورد توجه قرار گیرد.

وی با بیان اینکه ماه رمضان ماه قناعت، ایثار و پرهیز از مادیات و راهی برای رسیدن به تکامل معنوی است، تصریح کرد: بنابراین لازم است در این ماه پر برکت معنویت، دعا و استغفار، زنجیر بر نفس اماره زدن، رسیدگی به مستمندان و ستمدیدگان، خدمت به خلق، بزرگداشت روزه و روزه‌داری، تلاوت قرآن کریم و انس با پروردگار متعال به صورت ویژه مورد توجه همگان باشد.

دادستان عمومی و انقلاب استان کرمانشاه افزود: باتوجه به اینکه برکات معنوی این ماه می‌تواند جامعه ما را مزین به رفتارهای اخلاقی و عاری از جرم و مظاهر زشتی، ناهنجاری و آسیب‌های اجتماعی کند، برای همین از تمامی دستگاه‌ها و نهادهای ذی‌ربط انتظار می‌رود با تمام توان پای کار بیایند و ضمن در نظر گرفتن دستورالعمل‌های ستاد مبارزه با بیماری کرونا و استفاده از تمام امکانات و لوازم و انجام تکالیف قانونی خود، زمینه بهره‌مندی هر چه تمام‌تر مردم از ماه خدا را فراهم کنند.

تشریح تکالیف دستگاه‌ها در ماه مبارک رمضان

وی در ادامه با تشریح وظایف برخی دستگاه‌ها در این ایام پرداخت و گفت: فرماندهی انتظامی با حضور فعال در معابر و اماکن عمومی، مراکز تجاری، پارک ها و تفرجگاه‌ها و... نسبت به تذکر و هشدار لازم به شهروندان اقدام کند.

کرمی افزود: در این راستا ضروری است، افرادی که تظاهر به روزه‌خواری می‌کنند و یا پوشش نامتعارف و کشف حجاب در واحدهای صنفی و اماکن عمومی دارند با رعایت ضوابط قانونی و شرعی و مستندسازی به مراجع قضایی معرفی شوند.

وی خاطرنشان کرد: بنابراین، معاونت ارجاع دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان موظف شده پرونده‌های مربوط به تظاهر به عمل حرام و روزه خواری در انظار و اماکن عمومی را به صورت روزانه و به قید فوریت به شعبه دادستانی به عنوان شعبه تخصصی ارجاع و شعبه دادستانی نیز موظف به رسیدگی روزانه و فوری آن شده است.

دادستان کرمانشاه اضافه کرد: همچنین امنیت پارک‌ها و تفرجگاه‌ها به‌ویژه پارک‌های شرقی و غربی طاق‌بستان توسط ماموران و یگان‌های انتظامی برای حضور مردم در زمان افطار و بعد از آن تقویت شود تا شهروندان روزه‌دار بتوانند ضمن رعایت پروتکل‌های بهداشتی با خیال آسوده و احساس امنیت کامل  فرصت مناسبی برای گذراندن اوقات فراغت داشته باشند.

وی اعلام کرد: انتظار می‌رود اتاق اصناف با همکاری پلیس نظارت بر اماکن عمومی، دامپزشکی، معاونت بهداشتی و تعزیرات حکومتی، ضمن تشدید بازرسی‌ها و راه‌اندازی گشت‌های نامحسوس و استفاده از ظرفیت بسیج اصناف، به واحدهای صنفی گران‌فروش و آن دسته از واحدهای صنفی که حرمت و شئون ضروری ماه رمضان و همچنین دستورالعمل‌های مرتبط با کرونا را رعایت نمی‌کنند، تذکر و هشدار داده و برخورد قانونی کنند.

کرمی افزود: معاونت بهداشتی نیز موظف است نظارت و بازرسی مستمر از رستوران‌ها، کبابی‌ها، قنادی‌ها مراکز تهیه و توزیع زولبیا، بامیه، آش و حلیم‌پزی‌ها به ویژه بازرسی‌های مستمر شبانگاهی در طول ماه مبارک رمضان را به صورت ویژه در دستور کار خود قرار دهد.

وی تاکید کرد: همچنین پلیس نظارت بر اماکن نسبت به برقراری گشت‌های انتظامی در طول شبانه‌روز در سطح شهر، اقدام و ضمن تعیین مکان‌های مشخص و دارای مجوز برای خدمات‌رسانی به مسافران برای حفظ شئونات ماه مبارک رمضان در مکان‌های فوق نظارت کند.

َدادستان کرمانشاه تصریح کرد: بنابراین تمامی صاحبان واحدهای پذیرایی ملزم هستند ضوابط و مقرراتی که با همکاری اتاق‌های اصناف، اتحادیه‌های صنفی و ناجا تدوین شده را رعایت کنند و در صورت عدم رعایت مراتب، پلیس قاطعانه با واحدهای صنفی متخلف برخورد و زمان پلمپ آن‌ها، نسبت به تشکیل پرونده قضایی برای مالکان آن اقدام شود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پاداش ویژه پزشکیان برای صعود تیم ملی از مرحله گروهی جام جهانی
پرفروش‌های نمایشگاه مجازی کتاب هفتم مشخص شدند
دستیار پوتین: اوکراین مانع اجرای تفاهم‌های حاصل شده در «انکوریج» است
عراقچی: تبادل پیام‌ها در ارتباط با خاتمه جنگ بین ایران و آمریکا در جریان است
علیرضا دبیر: کشتی برای تک تک مردم ایران است
صندوق‌های بازسازی صنایع در آستانه راه‌اندازی
تا اطمینان پیدا نکنیم که حقوق ملت ایران را گرفته‌ایم، هیچ توافقی را تأیید نخواهیم کرد
هادی ساعی: نعمت زاده باید برود و از اول کارش را شروع کند
جنبش دانشجویی پلی تکنیک تهران
۴۰ میلیون نوجوان در دام دخانیات / طعم‌های میوه‌ای، سلاح جدید صنعت دخانیات
بازگشت حجاج از دوشنبه آغاز می‌شود
رشد ۸۳ هزار واحدی شاخص و سبزپوشی ۹۹ درصدی بازار
تولید گاز ۳ سکوی پارس جنوبی از سر گرفته شد
پزشکیان: مردم باید از واقعیت‌های موجود آگاهی داشته باشند
ترامپ مقام جدید تام باراک را اعلام کرد
تقویم آموزشی و زمان‌بندی امتحانات دانشگاه شهید بهشتی اعلام شد
مهلت ثبت‌نام کارشناسی ارشد پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه صنعتی امیرکبیر تمدید شد
دومین همایش حکمرانی حکمی شهید آیت الله سید ابراهیم رئیسی +عکس
امتحانات دانشگاه الزهرا (س) حضوری برگزار می‌شود
اعلام نتایج اولیه دعوت به مصاحبه بدون آزمون دکترای تخصصی دانشگاه آزاد
قالیباف به پزشکیان: ابهام در «حساب کالابرگ» مغایر قانون است
تقویم آموزشی و زمان‌بندی امتحانات دانشگاه شهید بهشتی اعلام شد
مهلت ثبت‌نام کارشناسی ارشد پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه صنعتی امیرکبیر تمدید شد
امتحانات دانشگاه الزهرا (س) حضوری برگزار می‌شود
اعلام نتایج اولیه دعوت به مصاحبه بدون آزمون دکترای تخصصی دانشگاه آزاد
احتمال تغییر در تقویم آموزشی دانشگاه‌ها برای مدیریت بحران انرژی
کسب موفقیت تازه دانشگاه علوم پزشکی شیراز در نظام رتبه‌بندی جهانی QS در سال ۲۰۲۶
کاظمی: پیشنهادات تاثیر قطعی معدل در کنکور ارائه شد
دستورالعمل اجرایی ثبت‌نام دانش‌آموزان در سال تحصیلی آینده ابلاغ شد
آغاز پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی دانشگاه امام صادق (ع) +جزئیات
اعلام تسهیلات دانشگاه تربیت مدرس برای دانشجویان دکتری ورودی ۱۴۰۵
هزینه انجام پایان نامه با استفاده از Chatgpt Plus
راهنمای پذیرش و چاپ سریع مقاله
حمایت از آزمایشگاه تحقیقاتی اساتید
تکلیف امتحانات دانشگاه شهید بهشتی مشخص شد
امتحانات پایان ترم دانشگاه شهیدبهشتی حضوری شد
ایران در میان ۲۰ قدرت علمی جهان، صدرنشین بهره وری پژوهشی
آمار ثبت نام در کنکور ۱۴۰۵ به حدود یک میلیون نفر رسید
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top