تاریخ انتشار: پنجشنبه 1400/01/26 - 19:39
کد خبر: 392342

شأن والای «لشکر زینبی» در نگاه رهبری

پیش از اکران عمومی و یا نمایش این مستند زیبا و دیدنی که صحنه های منتشر نشده ای از ارتباط صمیمانه رهبر معظم انقلاب با خانواده‌های شهدای مدافع حرم را به تصویر می‌کشد، به صورت اختصاصی و اکران محدود برای حدود سه هزار نفر از فعالان فرهنگی و اجتماعی سراسر کشور در اقصی نقاط کشور با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی برگزار شد که لحظات دیدنی از اشک و لبخند بینندگان این مستند را شاهد بودیم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، «ایمان عطارزاده» معاون هماهنگی دفتر حفظ و نشر آثار رهبر معظم انقلاب گفت: موسسه فرهنگی پژوهشی انقلاب اسلامی (دفتر حفظ و نشر آثار رهبر معظم انقلاب) از سال های گذشته در راستای ماموریت تبلیغی، ترویجی خود برای معرفی و تبیین سیره و اندیشه مقام معظم رهبری به مخاطبان داخل و خارج از کشور در کنار فعالیت های رسانه ای و پژوهشی و فرهنگی خود از قالب مستند برای معرفی سیره و اندیشه رهبری استفاده کرده و لذا در سفرهای استانی معظم له به اقصی نقاط کشور مجموعه مستندهای متعددی را در موسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی تولید کردیم.

وی ادامه داد: با توجه به سابقه طولانی دیدارهای حضرت آقا با خانواده معظم شهدا و بالغ بر صدها دیدار اختصاصی و ملاقات های حضرت آقا با خانواده شهدا در منازل آنها و یا در دیدارهای نسبتاً جمعی در حسینیه امام خمینی (ره) و دیدارهای متعددی که ایشان با همسران و فرزندان و پدران و مادران شهدا داشتند، تلاش کردیم در مجموعه مستندی با عنوان «با ستاره ها» روایتی از سبک زندگی و همچنین نوع نگاه رهبری معظم انقلاب و تکریم و بزرگداشت مقام ایثار و شهادت و پاسداشت شأن و مقام خانواده‌های معظم شهدا را به جامعه نشان بدهیم. در مستند لشکر زینبی به ملاقات‌های حضرت آقا با خانواده‌های معظم شهدای مدافع حرم اختصاص دارد ،گوشه‌ای از ارتباط صمیمی و معنوی رهبر معظم انقلاب با با فرزندان و همسران و پدران و مادران شهدا به تصویر کشیده شده است. مستند لشکر زینبی نگاهی است به نوع اندیشه رهبری و مواجهه ایشان و شأن و مقام والای خانواده‌های معظم شهدا در نگاه رهبری معظم انقلاب اسلامی.

وی تاکید کرد: مستند لشکر زینبی محصول دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای است که امروز پنج شنبه 26 فروردین ماه ساعت ۲۰ و ۱۰ دقیقه از شبکه اول سیما منتشر خواهد شد و همزمان در شبکه‌های متعلق به پایگاه اطلاع رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آقا به نشانی https://www.khamenei.ir/ در فضای مجازی هم منتشر می‌شود و تکرار این مستند در شبکه ۵ سیما و در شبکه مستند و انشالله در روزهای آینده با توجه به درخواست هایی که هست، در سایر شبکه های صداوسیما منتشر خواهد شد.

عطارزاده تاکید کرد: پیش از اکران عمومی و یا نمایش این مستند زیبا و دیدنی که صحنه های منتشر نشده ای از ارتباط صمیمانه رهبر معظم انقلاب با خانواده‌های شهدای مدافع حرم را به تصویر می‌کشد، به صورت اختصاصی و اکران محدود برای حدود سه هزار نفر از فعالان فرهنگی و اجتماعی سراسر کشور در اقصی نقاط کشور با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی برگزار شد که لحظات دیدنی از اشک و لبخند بینندگان این مستند را شاهد بودیم.

وی افزود: امیدواریم که بتوانیم در آینده هم در راستای معرفی بهتر ودقیق تر سیره و اندیشه رهبر معظم انقلاب اسلامی به علاقه‌مندان داخل و خارج کشور در کنار مجموعه فعالیت‌های تبلیغی، ترویجی و رسانه ای و پژوهشی خودمان در موسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی بتوانیم مأموریت مهم را به بهترین شیوه ممکن انجام بدیم.

وی ادامه داد: ضمن اینکه موسسه فرهنگی پژوهشی انقلاب اسلامی پیش از این در سال گذشته مستند روایت رهبری با موضوع انتخاب حضرت آقا در مجلس خبرگان رهبری بعد از ارتحال حضرت امام(ره) را به صورت یک مستند تاریخی و دقیق منتشر کرد. مستند در لباس سربازی، روایتی از حضور ونقش رهبر معظمانقلاب از پیروزی انقلاب اسلامی از ابتدای جنگ تحمیلی تا ترور حضرت آقا در ۶ تیر ۱۳۶۰ را تولید کردیم.

وی در پایان گفت: مستند غیررسمی مروری بر دیدارهای صمیمانه رهبر معظم انقلاب با اقشار مختلف مردم که معروف به دیدارهای پنجشنبه ای بود؛ در ماه های گذشته منتشر شد و روایتی از دیدار راویان و فعالان حوزه ترویج فرهنگ دفاع مقدس را هم در قالب مستند غیر رسمی 2 منتشر کردیم و امیدواریم بتوانیم در راستای ماموریت مهم دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آقا، ابعاد مختلف سیره و شخصیت ایشان را به جامعه و علاقمندان به گفتمان انقلاب اسلامی معرفی کنیم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بیانیه وزارت خارجه درباره نقض صریح بند ۱۰ یادداشت تفاهم اسلام‌آباد
شنیده شدن صدای انفجارهایی در بندرعباس و جزیره قشم
واکنش بقایی به اتهام‌زنی قطر علیه ایران
سقوط هواپیمای باری پاکستان در دریای عمان
کامبک رؤیایی آرژانتین با درخشش لیونل مسی
با ترامپ در مسائل کلان هم‌نظرم
خون شهید خامنه‌ای انگیزه‌ای تازه برای مقاومت ملت ایران است
تصویری از سلام نظامی زنان عزادار در مصلی تهران
آمریکا مجوز عمومی فروش نفت ایران را لغو کرد
سنتکام حمله به اهدافی در جنوب ایران را تایید کرد
محل قرار گرفتن پیکر امام مجاهد شهید در فرودگاه نجف اشرف برای ادای احترام
تصاویری از آمادگی‌ عراقی‌ها در نجف و کربلا برای تشییع پیکر رهبر شهید ایران
فیلم | عراق در حال آماده‌ شدن برای تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی و شهدای خانواده ایشان
فیلم | پیکر مطهر امام شهید انقلاب در آغوش جمعیت گستردۀ عزاداران در قم
آلرژی غذایی کودکان: راهنمای والدین برای تشخیص، مدیریت و پیشگیری
نفوذ هوش مصنوعی در واشنگتن؛ از لابی‌گری تا تسخیر صندوق‌های رأی
۷ روایت از داستان‌های معروف شاهنامه که هر ایرانی باید یکبار بخواند
نکات مراقبت از فرش‌ها
چگونه لکه های روی فرش‌ سفید را پاک کنیم؟
روبات انسان‌نما به همکارانش حمله کرد
۲ روش برای پاک کردن لکه آب سیب از روی فرش
جزئیات برگزاری آزمون شفاهی فلوشیپ اعلام شد/ رقابت ۱۳۱۸ داوطلب برای پذیرش ۶۸۳ نفر
راه‌اندازی دکتری «ارگونومی» در دانشگاه علوم پزشکی ایران
مهلت ثبت نام ترم تابستان دانشگاه شریف تمدید شد
خونخواهی رهبر شهید تا تحقق کامل آرمان‌های انقلاب ادامه دارد
پیگیری وزیر علوم درباره روند اسکان و خدمات‌رسانی به زائران مراسم تشییع رهبر شهید در قم
پارادوکس علوم پایه در ایران؛ صعود در مرزهای علم، نصف شدن سهم دانشجویان در سه دهه
علوم انسانی از نگاه رهبر شهید؛ از تولید نظریه بومی تا حل مسائل جامعه
مجوز برگزاری ترم تابستانی "مجازی" ابلاغ شد
تدوین آیین‌نامه حمایت از طرح‌های فناورانه در دانشگاه علوم پزشکی ایران
حماسه وداع و تشییع هشداری راهبردی به استکبار جهانی
مراسم وداع با رهبر شهید، نظریه‌های علوم اجتماعی را به بازاندیشی واداشت
رئیس جهاد دانشگاهی انتصاب مجدد رئیس قوه قضاییه را تبریک گفت
درخشش دانشگاه صنعتی امیرکبیر در رتبه‌بندی جهانی ISC ۲۰۲۵
بدرقه امام خامنه‌ای، هزینه‌ی شیعه را برای دشمن «غیرقابل تصور» می‌کند / وداعی که باید چون قیام حسینی، خون‌خواهی را به جهان نشان دهد
حضور باشکوه مردم در مراسم تشییع رهبر شهید، نماد وحدت و ایستادگی ملت ایران است
تبیین رسالت‌های سه‌گانه جامعه و دانشگاهیان در عصر پساجنگ
ضوابط برگزاری امتحانات مجازی و ترم تابستان دانشگاه صنعتی شریف اعلام شد
آمادگی کامل برای میزبانی از سوگواران مراسم تشییع
از جهاد علمی تا خودکفایی پایدار؛ نگاه عملیاتی به فرمایشات رهبر شهید
موکب مدافعان سلامت علوم پزشکی تهران، میزبان دانشگاهیان در مراسم تشییع رهبر شهید
خدمت‌رسانی شبکه امداد سیار دانشگاه آزاد در موکب‌ها و میان جمعیت
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top