تاریخ انتشار: یکشنبه 1400/01/29 - 18:07
کد خبر: 392660

رونمایی از کتاب «تحول حکمرانی در گام دوم انقلاب» توسط اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان

کتاب گفتمان اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان با عنوان تحول حکمرانی در گام دوم انقلاب رونمایی شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از خبرگزاری دانشجو، تقی زاده، دبیر کل اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان در نشست رونمایی از کتاب تحول حکمرانی در گام دوم انقلاب، گفت: تدوین گفتمان اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان از ۶ ماه پیش با تلاش واحد‌های مختلف این اتحادیه آغاز شد و امروز شاهد چاپ و رونمایی از کتاب این گفتمان هستیم.

وی تصریح کرد: گفتمان اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان در راستای بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار سال قبل ایشان با دانشجویان تهیه شده است.

تقی زاده با بیان اینکه گفتمان سازی یکی از ماموریت‌هایی است که رهبر معظم انقلاب سال گذشته به جنبش دانشجویی محول کردند و ما در این راستا سعی کردیم تا یک سیاست گذاری را در جهت گفتمان سازی در فضای جریان دانشجویی و در وهله بعد در جامعه انجام دهیم، اضافه کرد: ما در اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان معتقدیم که حل مشکلات کشور نیازمند یک چارچوب متقن است به همین دلیل سعی شده است تا در راستای حل مشکلات راهبرد‌های کلانی را در حوزه‌های فرهنگی، سیاسی به ویژه سیاست خارجی، اقتصادی، اجتماعی، شبکه مجازی و شبکه ملی ارتباطات به صورت تخصصی در محور‌های مختلف ارائه دهیم و با نگاه متقن به آن‌ها بپردازیم.

دبیر کل اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان با تاکید بر اینکه ما برای تحقق آرمان‌های انقلاب و اهداف کلان آن نیازمند یک گفتمان کلان و سرازیر شدن این گفتمان هستیم، افزود: ما با داشتن یک گفتمان می‌توانیم شاهد یکسری تغییرات از مرحله سیاست گذاری تا اجرا در بین دولتمردان باشیم. به هر روی همان طور که هوا برای زنده ماندن انسان ضروری است داشتن یک گفتمان هم برای تداوم و تاثیرگذاری آرمان‌های یک انقلاب در جامعه ضرورت دارد و همین مسائل باعث شد تا با توجه به ساختار‌های حکمرانی در کشور و متاثر از بیانیه گام دوم انقلاب ما گفتمان اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان را تدوین کنیم.

وی بیان کرد: بعد از انتشار بیانیه گام دوم انقلاب از سوی رهبری ما شاهد بودیم که خلا‌هایی در ساختار‌ها وجود دارد بنابراین ما امروز نیازمند تحول در این ساختار هستیم.

تقی زاده از پاسخگویی تمام نهادها، رسیدن به شفافیت، مبارزه با فساد، مسئولیت پذیری مسئولان، حاکمیت قانون و اجماع محوری به عنوان شاخص‌های یک حکمرانی خوب نام برد و افزود: با توجه به این شاخص‌ها ما در نظام حکمرانی کشورمان نیازمند تغییراتی در جهت تحقق حکمرانی مشارکتی هستیم تا مردم به عنوان، ولی نعمتان انقلاب در سیاست گذاری‌ها دخیل شوند.

دبیر کل اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان اظهار داشت: اگر شاخص‌های حکمرانی به درستی اجرا شوند مردم در بطن مسائل قرار می‌گیرند و به همین دلیل از مرحله پیشنهاد تا رسیدن به هدف پای کار خواهند بود. به هر روی مردم امروز معتقدند که نظر آن‌ها در سیاست گذاری‌ها اعمال نمی‌شود و به همین دلیل بعضا شاهد بحران‌های مشارکتی در رویداد‌هایی همچون انتخابات هستیم.

وی با تاکید بر اینکه باید حکمرانی در کشورمان از مرحله سیاست گذاری تا مرحله اجرا دستخوش تغییرات شود و مردم در تمام این مراحل تاثیرگذار باشند، خاطرنشان کرد: تحقق بخشی از مسائل مطرح شده در گفتمان اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان بر عهده جریان دانشجویی و بخشی از آن، چون شامل راهبرد‌های کلان می‌شوند اجرای آن‌ها از توان جنبش دانشجویی خارج است.

تقی زاده اظهار داشت: یکی از اهداف ما در تهیه گفتمان اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان این است که در آستانه انتخابات ریاست جمهوری دیدگاه‌های کاندیدا‌های احتمالی را با راهبرد‌های این اتحادیه تطابق دهیم و از کاندیدایی که دیدگاه‌های او قرابت بیشتری با گفتمان این اتحادیه دارد، حمایت کنیم.

دبیر کل اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان گفت: یکی از هدف گذاری‌های اتحادیه قبل از حمایت از کاندیدا‌ها و اهدا کردن شاخص‌ها مشارکت مردم در انتخابات است به همین دلیل ما بحث حکمرانی مشارکتی را مطرح کرده ایم.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کدام جنگ بی‌پایان؟
مذاکره عراقچی با آمریکا بدون مجوز و برخلاف عقلانیت بود/ استیضاح وزیر خارجه ثبت شده است
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
سرلشکر رضایی: دیپلماسی جدید ایران به گذشته برنخواهد گشت
تیم ملی جای جوان‌گرایی نیست/ با ازبکستان آماده جام ملت‌ها می‌شویم
جدیدترین اقدام خصمانه کانادا علیه ایران
انتقاد عراقچی از مماشات اروپایی‌ها از جمله آلمان با قلدری‌های آمریکا
تبادل پیام میان ایران و امریکا دو ساعت به طول انجامید
آخرین تمرین تیم ملی پیش از دیدار با ازبکستان برگزار شد
عارف: امیدواریم در روزهای آینده مبلغ کالابرگ افزایش یابد
قالیباف: رئیس‌جمهور صدای قدرتمند ایران بود
حملات دوباره موشکی و توپخانه‌ای عربستان به صعده یمن
میثاق دانشجویان دانشگاه‌های تهران با شهدای مدرسه میناب
امضای توافق نامه ایران و کره جنوبی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top