تاریخ انتشار: چهارشنبه 1400/02/01 - 11:34
کد خبر: 392955

صادق فرامرزی

جنگ جهانی فوتبال

جنگ جهانی فوتبال

باید بپذیریم که فوتبال آخرین پله آرزوها را هم شکست، پله رویای جنگیدن برای توانستن، رویای شگفتی بودن، رویای پابرهنه‌های پرشور... تمام شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» صادق فرامرزی// پروفسور هاجون چنگ اقتصاددان کره‌ای در مقدمه کتاب نیکوکاران نابکار تجویزهای اقتصادی کشورهای مرکزی به کشورهای پیرامونی را به "لگد زدن و دورافکندن نردبام" توصیف می‌کند: "ترفند هوشمندانه‌ای که بسیار باب شده این است که وقتی کسی به قله رفیع عظمت رسید، لگد می‌زند و نردبام را دور می‌افکند، همان نردبامی که خود پیش‌تر از آن صعود کرده بود، تا با این عمل دیگران را از وسیله صعود محروم کند."

کودتای شبانه غول‌های اروپایی با اسپانسری بانک آمریکایی خیلی‌ها را خوشحال کرده، تصور بازی دائمی و هفتگی تیم‌های پرطرفدار، بدون مزاحمت تیم‌های متوسط، رویای فوتبال دوستان زیادی را محقق می‌کند، اما پیش از هرچیز لگد زدن ثروتمندان به نردبامی است که خود روزگاری آویزان آن بوده‌اند، انحصار نامشروعی که با اقبال عموم همراه می‌شود(این هم از لحظاتی است که می‌توان به مفاهیم شک کرد) و نهایتا امکان هر پیشرفتی را از هر تیم خارج از بلوک سلب می‌کند.

باید بپذیریم که فوتبال آخرین پله آرزوها را هم شکست، پله رویای جنگیدن برای توانستن، رویای شگفتی بودن، رویای پابرهنه‌های پرشور... تمام شد، این وصلت ناشگون پول و توپ حالا همه چیز را بیش از پیش خراب کرد، بلوک ثروتمندان در ائتلافی به بهای پایمال کردن آرزوی دیگران سلطه ابدی خود را تصویب کردند، الیگارشی پرطرفدارها لذت طرفداری را از معمولی‌ها می‌گیرد و در ازایش دلار دریافت می‌کند... چه جبر تهوع آوری، چه یکدستی بدفرم و چه رقابت بدآموزی!

سوپرلیگ اروپا تئاتر بالانشینانی است که به نردبام لگد زدند، این ائتلاف جنایتکاران است، حتی شما آقای اینترمیلان!

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
شرایط فروش ارز زیارتی اربعین حسینی ابلاغ شد
ونس: مطمئنم آتش‌بس با ایران حفظ می‌شود
نیروی دریایی سپاه: شناورها به تنگه هرمز نزدیک نشوند
پست کنایه‌آمیز ترامپ درباره تاثیرش بر آینده سیاسی نتانیاهو
هیات مذاکره‌کننده عازم سوئیس می‌شود/مذاکرات برای پیگیری تعهدات است نه شروع توافق نهایی
تنگه هرمز بسته شد
نوبیان: حضرت آقا فرمودند که در مورد موضوع هسته‌ای مذاکره نکنید
فواید قهوه | راهنمای کامل از سلامت قلب تا پوست، مو و ورزش
معرفی بهترین قلیان های خارجی_ کدام برند ارزش خرید بیشتری دارد؟
چرا بعضی آرایش‌ها روی پوست طبیعی‌تر دیده می‌شوند؟ نقش پنهان کرم پودر و پرایمر در نتیجه نهایی
تغییر زمان برگزاری امتحانات پایان نیمسال دوم دانشگاه خواجه نصیر
ابلاغ مصوبات جدید فرصت‌های تحقیقاتی خارج از کشور دانشجویان دکتری
دانشگاه شریف حکم اخراج ۶ نفر از هتاکان به پرچم ایران را صادر کرد
فراخوان مشمولان اعزامی پایه خدمتی تیرماه ۱۴۰۵
احراز شهادت و جانبازی حوادث اخیر در کمتر از ۴۸ ساعت انجام می‌شود
۱۶ شهید و ۱۲ زخمی بر اثر حملات رژیم صهیونیستی به نبطیه
صدور احکام اخراج ۶ نفر از هتاکان به پرچم ایران از دانشگاه شریف
محور مقاومت در برابر حملات علیه لبنان ساکت نخواهد ماند
اقدام آمریکا و قطر درباره اموال بلوکه شده ایران
فیفا باز هم مقابل آمریکا عقب نشست
برگزاری آخرین تمرین تیم ملی ایران قبل از بازی با بلژیک
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top