تاریخ انتشار: دوشنبه 1400/02/06 - 20:02
کد خبر: 393529

«کارواش» از جشنواره فیلم‌های کردی لندن انصراف داد

تهیه‌کننده مستند «کارواش» از انصراف این فیلم از جشنواره فیلم‌های کردی لندن به دلیل توهین به ایران خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از روابط عمومی پروژه، محسن سخا تهیه کننده و کارگردان «کارواش» با اشاره به انصراف این فیلم از حضور در جشنواره فیلم‌های کردی لندن گفت: متاسفانه در یک اقدام سوال برانگیز این جشنواره کشور مبدا مستند کارواش که تولید شده در شهر مریوان استان کردستان ایران است را به کشوری خیالی به نام کردستان شرقی نسبت داده است.

سخا افزود: این اقدام جشنواره فیلم‌های کردی لندن را بی احترامی به کشورم، مردم کشورم و سبب ایجاد حس جدایی‌طلبانه و تجزیه‌طلبانه سرزمینم ایران می‌دانم، مردمی با نژاد و قومیت‌های مختلف که در صلح و آرامش در کنار هم در کشور متحد ایران زندگی می‌کنند. هیچ‌گونه توهینی را نمی‌پذیرم و در همین راستا طی ایمیلی به دبیر جشنواره از ایشان در این مورد توضیح خواستم و ضمناً فیلمم را از تمام بخش‌های جشنواره خارج کردم.

سخا در متن ایمیلش به دبیر جشنواره فیلم کردی لندن آورده است: «سینما دریچه‌ای به سوی زیبایی‌های جهان است. سینما دروازه‌ای برای شناخت و معرفی آداب و رسوم همه تمدن‌ها است. سینما پلی است که کمک می‌کند تا مردم از سراسر جهان به یکدیگر نزدیک‌تر شوند.

تیم تولید مستند «کارواش» در بستری از همین معانی مراحل ساخت و تولید این مستند را در شهر مریوان از کشور ایران پیش برد.

اما متاسفانه با نادیده گرفتن این مفهوم و این کارکرد سینما، منابع رسمی فستیوال به اشتباه، کشور مبدا این مستند را کردستان شرقی (هیچ کشوری به نام شرق کردستان وجود ندارد) ذکر کرده‌اند.

در حالی‌که این مستند در استان کردستان از کشور ایران تولید شده است. تیم تولید مستند «کارواش» معتقد است که این حرکت خلاف معنای حقیقی سینما و یک اقدام غیر حرفه‌ای و توهینی به تهیه کنندگان و مردم ایران است.

با توجه به آنچه گفته شد، به عنوان تهیه‌کننده اثر، با کمال احترام از شما درخواست می‌کنم که مستند «کارواش» را از تمام بخش‌های جشنواره فیلم کردی لندن خارج کنید.

همچنین انتظار آن می‌رود که اشتباه مرتکب شده توسط آن جشنواره در این مورد را پذیرفته و رسماً آن را اعلام کنید»

«کارواش» در شبکه مستند سیما تولید شده و با حضور نگین فتاحی و شادمان کامران به گوشه‌هایی از زندگی این زوج حامی حیوانات در شهر مریوان می‌پردازد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
حمله آمریکا بعد انتخابات کنگره به ایران قطعی است / چرا نباید تا این موعد پالس مذاکره داد؟
علی الاصول گزینشی نیست!
چرا برخورد فیزیکی باید شرط عذرخواهی از مخاطب باشد؟
انتصاب و بازگشت "آزاد ارمکی" به مدیریت گروه رشته جامعه شناسی مصداق ارتجاع است!
فیلم | پرونده «ایرانول» و «ارابه گشت سبز» یک افتضاح تمام‌عیار است!
 مسیر حقوقی مقابله با محاصره هوایی
قیمت سوخت در آمریکا و اروپا می‌تازد
نهادینه و فراگیر شدن نماز، لازمه رسیدن به جامعه اسلامی
نظم دانشگاه، معیشت دانشجو و امنیت ملی؛ قربانی تصمیمات وزیر علوم
سید عمار حکیم در روز حاکمیت عراق: امنیت منطقه، امنیت ما است
تأکید پزشکیان بر تنوع‌بخشی به مسیرهای تأمین کالاهای اساسی
تأکید ایران و یونسکو بر حفاظت از میراث جهانی آسیب‌دیده
جدیدترین ادعای ضدایرانی نخست وزیر انگلیس
صالحی امیری: ریسباف به بزرگ‌ترین سازه فرهنگی ایران تبدیل می‌شود
بزرگداشت آیت‌الله شبیری زنجانی +عکس
گفتار درمانی ترامپ برای کنترل قیمت سوخت در آمریکا
فرمول اقتصادی جدید قالیباف در پاسخ به سخنان اخیر بسنت
نمایشگاه عکس جاذبه‌های جهانی ایران در ایستگاه‌های مترو برپا شد
مدنی‌زاده: رقم نهایی افزایش اعتبار کالابرگ به زودی مشخص می‌شود
هرگز سلاح را زمین نمی‌گذاریم
حریفان تکواندوکاران ایران مشخص شدند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top