تاریخ انتشار: پنجشنبه 1400/02/09 - 13:53
کد خبر: 393798

ارتش رژیم صهیونیستی به حالت آماده باش درآمد

ارتش رژیم صهیونیستی برای تنش‌های احتمالی درخصوص تعویق احتمالی انتخابات فلسطین که قرار است امروز، پنج‌شنبه اعلام شود، به حالت آماده باش درآمد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسنا، به نقل از شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی، در گزارش رسانه‌های اسرائیلی آمده است، انتظار می‌رود، محمود عباس، رئیس‌ تشکیلات خودگردان فلسطین تعویق انتخابات قانون‌گذاری و ریاست تشکیلات خودگردان را که قرار است ماه آینده میلادی برگزار شود، اعلام کند.

طبق گزارش این شبکه، فرماندهی جنوب ارتش رژیم صهیونیستی عملا آماده تنش‌های مرزی با غزه و نظارت از نزدیک بر تحولات بین فلسطینی‌هاست در حالی‌که نامزدهای لیست‌های مختلف انتخاباتی مقابل مقر کمیته انتخابات مرکزی فلسطین در غزه روز چهارشنبه در اعتراض به تعویق احتمالی انتخابات تظاهرات کردند.

این در حالی است که برای پنجمین روز متوالی به رغم تجاوزات اسرائیل جمعی از ساکنان قدس به سمت مسجد الاقصی حرکت کردند و در مقابل باب العامود مستقر شدند و پرچم‌های فلسطین را در دست داشته و شعارهایی علیه اشغالگران سر دادند.

از هفته پیش درگیری‌هایی بین پلیس اسرائیل و تظاهرکنندگان فلسطینی به عنوان بخشی از درگیری‌های گسترده‌تر بین یهودیان افراطی و ساکنان عرب قدس درگرفته است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کرد
نکاتی برای انبارکردن صحیح فرش
نگهداری روتین فرش ها بین شستشو
دیزاین خانه با موکت؛ بهترین ترکیب میان زیبایی و کارایی
علت روشن نشدن پکیج ایران رادیاتور چیست؟
پل B۱ کرج با تغییراتی در سازه، ترمیم می‌شود
معرفی نمایندگی ایران رادیاتور کرج
ذخایر خونی کشور در ایام جنگ کاهش نیافت
شهادت ۴ پاسدار از کاشان در حمله شب گذشته آمریکا به دیالی عراق
جامعه بین‌المللی به اشغالگری اسرائیل پایان دهد
«طرح مقابله با اقدام انگلیس علیه سپاه» تقدیم هیئت رئیسه مجلس شد
دست رد اروپایی‌ها به سینه آمریکا درباره تنگه هرمز
آمار ثبت نام زائران اربعین از ۲ میلیون و ۳۵۰ هزار نفر عبور کرد
تعیین تکلیف ۲۱ هزار نیروی حق‌التدریس در دستور کار آموزش و پرورش
اعتراض AFC به پروژه جدید فیفا
نیروی نیابتی آمریکا در منطقه
صحت سنجی عدم بازگشت ۹۴ میلیارد یورو ارز صادراتی
ایستگاه نهایی بنزین به کجا ختم خواهد شد؟
ثبت‌نام در سامانه سماح و پرداخت حق بیمه برای زائران اربعین الزامی است
مدودف: نیازی به بسیج نیرو در روسیه نیست
روایت عراقچی از گفت‌وگوی تلفنی با وزیر خارجه اوکراین
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top