تاریخ انتشار: جمعه 1400/02/10 - 09:15
کد خبر: 393840

توکلی: گزارش نادران درباره بودجه قانع‌کننده است

خدا میداند و فکر میکنم شما هم باور دارید که من اگر ماجرا به همین شکل با این تفاوت که آقای تاجزاده جای دکتر نادران بود در روش و ملاک تغییری نمی‌دادم. انی لا ابرء نفسی ان النفس لاماره بالسوء الا ما رحم ربی. همیشه از خیرخواهی خود بهره مندم سازید.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، احمد توکلی رئیس هیئت مدیره سازمان مردم نهاد دیده‌بان شفافیت و عدالت مطلبی را درباره حاشیه‌های به وجود آمده درباره بودجه ۱۴۰۰ نوشت که در ادامه می‌خوانید: دیروز نامه با امضای من منتشر شد. پنج شش جا از آقای نادران و آقای قالیباف نام برده شده با احترام و  تکریم. سه چهار بار با سمت یا ضمیر که این نکات  مثبت را دربر داشت:

1) گزارش نادران ابهام زدا است ۲)پاسخ وی به بخشی از اعتراض‌ها قانع‌کننده است ۳) اعتماد دیده‌بان به گزارش نادران و پاسخ‌ها در حدی است که احتمال میدهد همه معترضان را قانع کند ۴) این اعتماد در نادران در حدی است که نه تنها زیر بار پنهانکاری نمی‌رود بلکه با شجاعت در مقام پاسخگویی می‌ایستد. ۵) نادران خودش از فعالان اصلاحات ساختاری بودجه بوده و تخلف از مقررات هم کرده باشد از ناچاری بوده. ۶) قضاوت ما مقدماتی است و تا اینجا بخشی از اعتراض‌ها وارد نیست و معترضان اگر بخواهند ادعای شان پذیرفته شود باید مستند و مصداقی حرف بزنند ۷) دیده‌بان قضاوت نهایی خودش را موکول پایان رسیدگی میکند و بار دیگر بر عهدش بر حفظ بی‌طرفی تاکید می کند یعنی اگر به حدوث جرم برسیم ولو علیه دوستمان باشد میگوییم و لوازمش را نیز میپذیریم.

در بند ۳ دیده‌بان در مقام قضاوت نیست بلکه ملاک قضاوت را اعلام می‌کند. دیده بان قضاوت بدوی اش را گفته و نهایی را با روشن ساختن روش و ملاک به آینده احاله کرده است. تغافل از سر حقد و حسد یا رندی و فرصت طلبی در اردوگاه به اصطلاح اصلاح طلبان و به ظاهر اصولگرایان جزمی تعجبی ندارد غفلت دوستان ما و خیرخواهان حیرت‌آور است. همین غفلت باعث شد که بجای ایستادن کنار مامور به این وظیفه و تقویت کار، زبان به گله و ملامت گشوده شد.

خدا میداند و فکر میکنم شما هم باور دارید که من اگر ماجرا به همین شکل با این تفاوت که آقای تاجزاده جای دکتر نادران بود در روش  و ملاک تغییری نمی‌دادم. انی لا ابرء نفسی ان النفس لاماره بالسوء الا ما رحم ربی. همیشه از خیرخواهی خود بهره مندم  سازید.

ارادتمند احمد توکلی

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فیلم | تصاویری از مورد اصابت قرار گرفتن شناور بدون سرنشین آمریکایی
انجمن اسلامی دانشگاه علامه طباطبایی از برگزاری جلسه غیررسمی معاونت وزیر علوم با هنجارشکنان حجاب انتقاد کرد
نماینده روسیه: مسکو هرگونه سوءاستفاده از شورای امنیت برای تسویه‌حساب سیاسی با تهران را رد می‌کند
تضعیف رسانه خودی، خالی کردن میدان برای روایت دشمن / امروز میدان اصلی، میدان خدمت است نه میدان امتیازگیری جناحی
 نماینده چین: از شورای امنیت برای تسویه‌حساب سیاسی علیه ایران سوءاستفاده نکنید
فیلم | ۳ مخزن بزرگ نفتی در جازان عربستان سوخت
رویترز: ۸ جنگنده و یک هواپیما در حملات شب گذشته ایران به پایگاه آمریکا در اردن آسیب دیدند
فیلم | روایتی از آنچه در اسفندماه در دانشگاه شریف گذشت / «سازمان‌یافته‌ و هماهنگ؛ با یک نماد و در یک روز»
قیمت نفت برنت به ۱۰۵ دلار در هر بشکه رسید!
تسلط انصارالله بر دریای سرخ در حال افزایش است
دستگیری ۳ نفر از عوامل درگیری خوابگاه دانشگاه سمنان
ضربه کاری به دشمن با توان موشکی نوین و اشراف اطلاعاتی 
نتیجه قطعنامه ضدایرانی شورای حکام تسریع توسعه فناوری هسته‌ای خواهد بود
محل جانبازی رهبر معظم انقلاب، امروز میزبان مصحف‌های مقاومت شد
۱۰ هزار دانشجو راهی حج عمره می‌شوند
خونخواهی یک مکتب و سبک برخورد با طاغوتی‌ست که می‌خواهد شیعه را از میان بردارد
ایران، روسیه و چین: قطعنامه غرب فاقد مبنای حقوقی است
سهم ایران از خزر به زیر ۴ درصد کاهش می‌یابد؟
راهنمای جامع خرید و بهینه‌سازی استیرر آزمایشگاهی؛ از مکانیسم‌های مغناطیسی تا حل چالش‌های حرارتی آزمایشگاه
بهترین کفپوش برای بخش‌های مختلف خانه؛ پارکت لمینت یا SPC؟
صفر تا صد واردات کالا؛ راهنمای کامل واردات از خرید تا ترخیص
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top