تاریخ انتشار: چهارشنبه 1400/02/22 - 10:55
کد خبر: 395051

آیت‌الله سیستانی در فتوایی مهم به جهانیان فراخوان داد

مرجعیت عالی شیعه عراق بار دیگر حمایت خود را از "مقاومت شجاعانه ملت سربلند فلسطین" در برابر زورگویی اشغالگران صهیونیست اعلام کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از خبرآنلاین، حضرت آیت الله سیستانی مرجع عالی شیعیان عراق که همواره بر حقوق از دست رفته ملت فلسطین تاکید و پشتیبانی داشته است، بار دیگر حمایت خود را از ملت قدس اعلام داشته و ضمن آرزوی موفقیت برای آنها، ملت های آزاده را به حمایت و پشتیبانی از ملت فلسطین فراخواند.

در بیانیه دفتر معظم له "پیرامون درگیری های مداوم در فلسطین اشغالی" آمده است:

"این مرجع دینی - بار دیگر - حمایت صریح خود را از مردم سربلند فلسطین در مقاومت شجاعانه خود در برابر اشغالگران، که به دنبال اشغال بیشتر سرزمین های فلسطینی و آواره کردن آنها از مناطق دیگر قدس الشریف هستند تایید می کند و ملت های آزاده را برای حمایت و پشتیبانی از آنها در به دست آوردن حقوق سرقت شده خود فرا می خواند.

برخوردهای خشونت آمیز این روزها در حوالی مسجد الاقصی و بقیه سرزمین های اشغالی بدون شک میزان مقاومت فلسطینیان در برابر اشغال بی رحمانه و وحشیانه و تجاوزات مداوم و تخلیه نکردن سرزمین های غصب شده را نشان می دهد."

حضرت آیت الله سیستانی اسفندماه سال گذشته در دیدار با پاپ فرانسیس رهبر کاتولیک های جهان، ضمن یادآوری مساله فلسطین، آنرا بارزترین نمونه ظلم و ستم علیه یک ملت خاطرنشان کردند.

ایشان از بی عدالتی، ستم، فقر، آزار و اذیت های مذهبی که اکثر مردم در کشورهای مختلف به ویژه در منطقه ما سخن گفتند و خاطرنشان ساختند که بسیاری از مردم در این منطقه همچنان از جنگ ها، اعمال خشونت، محاصره اقتصادی و آوارگی و بسیاری امور دیگر رنج می برند که نمونه آن ملت فلسطین در سرزمین های اشغالی است.

ماموران صهیونیست در روز قدس با محاصره مسجدالاقصی، نمازگزاران و روزه داران در آن مکان را برای ساعاتی محصور کرده که منجر به درگیری گسترده بین مردم بی سلاح با نظامیان شد و چند روز ادامه یافت.

اما حملات صهیونیست ها به نمازگزاران در اولین قبله مسلمانان خلاصه نشد و در ادامه مناطق نوار غزه را زیر بمباران و موشک باران قرار دادند که نهایتا این امر به واکنش سخت گروه های مقاومت انجامید.

در 48 ساعت گذشته آرامش از سرزمین های اشغالی دور شده و گروه های مقاومت فلسطینی حملات راکتی و موشکی پرقدرتی را علیه سرزمین های اشغال شده خود ترتیب داده اند که گنبد آهنین رژیم صهیونیستی نیز از دفع آنها عاجز بوده است.

بنا به اعلام گروه های مقاومت در دو روز گذشته بالغ بر یک هزار موشک و راکت به سمت سرزمین های اشغالی شلیک و پرتاب شده است.

این حملات که از ابتدای موجودیت رژیم صهیونیستی بی سابقه بوده است به آتش گرفتن تاسیسات نیروگاهی و ساختمان های اداری و وارد آمدن آسیب های جدی به برخی زیرساخت های سرزمین های اشغالی شده و فرودگاه بن گوریون، مهم ترین فرودگاه رژیم صهیونیستی نیز مورد هدف راکت ها و موشک ها قرار گرفت که برای اولین بار در تاریخ به تعطیلی کشیده شد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مهلت ثبت‌نام آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو معلم سال ۱۴۰۵ تمدید شد
اثرگذاری زنان در سیاست پدیده‌ای نوین در تاریخ معاصر است
بازرسان آژانس در ایران حضور دائمی ندارند
بهترین عکس‌های هوایی‌ سال ۲۰۲۵
صدور هشدار نارنجی هواشناسی تهران
واکنش «دنیس» به حضور در تیم ملی فوتبال ایران
پذیرش دانشجوی مشترک توسط دانشگاه های ملی مهارت و شهید رجایی
مجلس به موضوع افزایش تعرفه خدمات گمرکی ورود خواهد کرد
رتبه بیستم دنیا همچنان در اختیار تیم ملی ایران
معاون آموزش ابتدایی در فهرست پژوهشگران پراستناد جهان اسلام
لگوی هوشمندسازی کلاس‌های درس به تأیید رئیس‌جمهور رسید
به نوبت‌بندی آب نخواهیم رسید
نصب توربین باد در دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف
نظر رنجبر در مورد حذف آزمون جامع
از ضرورت توجه به بازار ارز تا تذکر به برخی مسئولین بانک مرکزی
ابلاغ اجرای دور جدید عملیات روانی رژیم اسرائیل درباره حمله به ایران
اعزام ۵۲ نفر از مدیران و معلمان به کشور چین با هدف توانمندسازی حرفه‌ای
چهار بازی تیم ملی فوتبال ایران قطعی شد
تصویر زن در مطبوعات دهه شصت
میانگین بارش‌های کل کشور تا نیمه بهمن به وضعیت نرمال می‌رسد
ثبت‌نام بیش از یک میلیون نفر در سامانه اشتغال بهزیستی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top