تاریخ انتشار: یکشنبه 1400/02/26 - 09:12
کد خبر: 395357

واکنش‌ گسترده به تبلیغ عجیب لیلا حاتمی

روزنامه خراسان نوشت: لیلا حاتمی تازه ‌ترین چهره‌ای است که تجربه جدیدی در عرصه تبلیغات داشته و در تیزر مربوط به یک نشان تجاری لوازم خانگی که در فضای مجازی منتشر شده، بازی کرده است. پس از انتشار این تبلیغ طولی نکشید که کاربران فضای مجازی، به کیفیت تبلیغ و حضور لیلا حاتمی در دنیای تبلیغات، واکنش نشان دادند و با آن شوخی کردند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از روزنامه خراسان، لیلا حاتمی در این تیزر که مربوط به تبلیغ یک یخچال است، سنت‌ شکنی می‌کند و با شوق از نیروهای خدماتی می‌خواهد که یخچال را در محوطه هال و پذیرایی بگذارند، سپس با احساس رضایت سراغ یخچال می‌رود، از زیبایی آن تعریف و با آن صحبت می‌کند! یخچال هم مانند یک روبات، به صحبت‌ هایش واکنش نشان می‌دهد و با او حرف می زند. آن چه بیش از همه در واکنش‌ ها دیده می‌شود انتقاد از کیفیت تیزر و ایده آن است.

کاربری درباره این تبلیغ واکنش منفی نشان داده و نوشته است: «سناریوتون خیلی بی‌محتواست، حتی حضور لیلا حاتمی هم نمی‌تونه این ویدئوی ضعیف رو توجیه کنه! خونه با یخچال گرما می‌گیره؟!»

کاربر دیگری نوشته: «یعنی کار لیلا حاتمی به جایی رسیده که یخچال تبلیغ کنه؟»

کاربر دیگری هم با اشاره به پرحاشیه بودن تبلیغ و دست ‌به ‌دست شدن آن، ساخت این تیزر را یک ترفند تبلیغاتی هوشمندانه برای بیشتر دیده شدن تبلیغ دانسته‌ و نوشته: «شاید ایده مسخره‌ای واسه تبلیغ یخچال با استفاده از لیلا حاتمی انتخاب کرده باشن، اما خیلی از افراد این تبلیغ رو دیدن و وایرال شده.»

کاربری در انتقاد به ایده ‌های تیزر نوشته: «فقط حضور لیلا حاتمی و دیده شدنش در تبلیغات جذابه. منظور از صحبت کردن یخچال چیه، یخچال هوشمنده، صحبت کردن یخچال چه کمکی به پیشبرد ایده می‌کنه؟!»

تعدادی از کاربران هم معتقد بوده‌اند از بازیگری مانند لیلا حاتمی در این تبلیغ استفاده خوب و جذابی نشده و ظاهرا تنها حضور او در تبلیغ مهم بوده است. عده زیادی از کاربران به ایده گذاشتن یخچال خارج از آشپزخانه در این تبلیغ انتقاد و گروهی از کاربران هم با حضور لیلا حاتمی در عرصه تبلیغات مخالفت کرده‌اند و نوشته‌اند که تصور نمی‌کردند در چنین تیزرهایی بازی کند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
جنگ آمریکا علیه ایران از کنترل خارج شده است
تفاهم با عمان به معنای بازگشایی تنگه هرمز نیست
حال علامه امینی وقتی از مسیر مشایه به نزدیک کربلا می‌رسید، منقلب می‌شد
شهیدی که مزارش سنگ قبر نمی‌پذیرد!
پارسال همراه بابا، امسال به یادش
۴۵۰ هزار فقره وام ازدواج پرداخت خواهد شد
بمب‌گذاری مقابل پاسگاه پلیس در پاکستان با بیش از ۱۷ کشته و زخمی
کاری که همه را زائر امام حسین (ع) می‌کند
رونمایی علی کریمی از عموی جدید سلطنت‌طلبان
اموال سردار آزمون همچنان در توقیف است
بیش از یک میلیون و ۸۰۰ هزار گذرنامه زیارتی صادر شد
۶۷ درصد آمریکایی‌ها با تصمیمات ترامپ علیه ایران مخالف هستند
توطئه خلع سلاح حماس با شکست راهبردی مواجه می‌شود
اعزام بیش از ۶۰۰۰ دانشجوی علوم پزشکی به راهپیمایی اربعین
باید از ظرفیت ایرانیان خارج کشور حداکثر استفاده را برد
عبور جمعیت ایران از ۸۷ میلیون نفر
راه‌اندازی نخستین مرکز دانش تخصصی بازی‌های رایانه‌ای
سه اتفاق مهم در انتظار استقلال
افشاگری تاریخی علیه رئیس فیفا
کارکرد تراستی‌ها در صادرات انواع محصولات ایرانی
راهنمای خرید آسانسور
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top