تاریخ انتشار: پنجشنبه 1400/03/06 - 10:16
کد خبر: 396385

عرضه کلاب هاوس برای تمامی کاربران اندروید

کمپانی کلاب هاوس که نسخه اندروید نرم‌افزار صوت محور خود را به صورت قطره چکانی برای کاربران عرضه کرد بالاخره اعلام کرد که هم اکنون تمام کاربران اندرویدی جهان می‌توانند به این سرویس دسترسی داشته باشند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از  gsmarena، کمپانی کلاب هاوس که نسخه اندروید نرم‌افزار صوت محور خود را به صورت قطره چکانی برای کاربران عرضه کرد بالاخره اعلام کرد که هم اکنون تمام کاربران اندرویدی جهان می‌توانند به این سرویس دسترسی داشته باشند.

نسخه اندروید نرم‌افزار کلاب هاوس تا حد بسیار زیادی شبیه نسخه iOS کار می‌کند و از ویژگی‌های یکسانی برخوردار شده است. این امر به معنای آن است که شما برای آغاز استفاده از سرویس همچنان به دعوتنامه نیاز دارید اما خبر خوب است است که تمامی کاربران موجود در این شبکه اجتماعی می‌توانند چند کاربر را به این شبکه دعوت کنند.

کلاب هاوس یک شبکه اجتماعی صوت محور است که شما در آن می‌توانید اتاق‌های مجازی ویژه ای تشکیل بدهید و از آنجا با سایرین صحبت کنید. کاربرانی که شما را فالو می‌کنند اما به عنوان صحبت کننده معین نشده اند هنوز می‌توانند به عنوان مخاطب به این اتاق‌ها وارد شوند. میزبان اتاق بعدا می‌تواند هر مخاطبی را به صحبت کننده تبدیل کند.

تجربه کلاب هاوس به گوش دادن به پادکست‌ها شباهت زیادی دارد اما المان‌های تعاملی در آن بیشتر است. با این حال استریم کلاب هاوس بر خلاف یک پادکست به صورت زنده است و مهم‌تر از همه این که مکالمه‌های اتاق‌ها توسط این شبکه اجتماعی ضبط و به اشتراک گذاشته نخواهد شد و تنها کسانی که در اتاق حاضر هستند می‌توانند محتوای آن را بشوند.

کلاب هاوس در سال گذشته میلادی به عنوان یک نرم‌افزار مختص سیستم عامل iOS به بازار عرضه شد. این سرویس  از آن زمان تا کنون محبوبیت زیادی پیدا کرده است و قابلیت‌های آن توسط بسیاری از شبکه‌های اجتماعی دیگر از جمله فیس بوک کپی شده است. همین امر موجب شده است که کلاب هاوس بالاخره سرعت عرضه نسخ اندروید را بالا ببرد و بتواند مخاطبان خود را در این شبکه اجتماعی حفظ کند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عکس | تجمع دانشجویان مقابل دانشکده فنی دانشگاه تهران
فیلم | خونی که در رگ ماست، هدیه به رهبر ماست
فیلم | دانشجویان خواجه نصیر: یا مرگ، یا خامنه‌ای
فیلم | آتش زدن پرچم اسرائیل و آمریکا توسط دانشجویان شریف
فیلم | بازگشت شاه قاتل؛ زهی خیال باطل
عزادارنماها دیروز در دانشگاه تهران چه کردند؟/ از پرتاب سنگ تا استقبال از حمله نظامی دشمن!
آدم‌ربایی با هدف اخاذی یک میلیون دلاری در تهران خنثی شد
ثبت نام ارزاق صبحانه دانشجویی برای ساکنان خوابگاه‌های دانشگاه علامه
سامانه بارشی از امروز وارد تهران می‌شود
گمانه‌زنی‌ها درباره توافق موقت را تایید نمی‌کنیم
واکنش دانشگاه علم و صنعت در پی درگذشت یک دانشجو
تعویق یک‌هفته‌ای هجدهمین آزمون بسندگی زبان انگلیسی دانشگاه شهید بهشتی
اوسمار نزدیک به پایان همکاری با پرسپولیس
دولت‌های اصلاحات و دنده‌عقب مسکن!
رد صلاحیت نامزدی که عضو هیأت مرکزی نظارت است!
ترامپ از تسلیم‌ناپذیری ایران کلافه است
به بهانه فحاشی ها در دانشگاه شریف و تهران
نسخه طلایی تغذیه برای روزه‌ اولی‌ها
تکذیب حضور یگان ویژه در دانشگاه‌ها
چگونه در ماه رمضان دچار اضافه‌وزن نشویم
شرایط نامساعد اسیران فلسطینی در ماه رمضان
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top