تاریخ انتشار: شنبه 1400/03/08 - 23:27
کد خبر: 396661

کدام برندهای موبایل گران شدند؟

همزمان با افزایش نرخ ارز از ابتدای هفته تاکنون روند قیمت ها در بازار موبایل نیز افزایشی شده است و این افزایش قیمت ها بیشتر در بین تلفن های همراه برند اپل مشهود است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از خبر  آنلاین، با پیشروی نرخ ارز در کانال ۲۳ هزار تومان قیمت ها در بازار موبایل نیز افزایشی شده اند و این افزایش قیمت ها بیشتر در بین تلفن های همراه برند اپل مشهود است به طوری که آیفون ۱۲ پرومکس از هفته گذشته تاکنون ۵ میلیون تومان گران شده است و این تلفن همراه از 33 میلیون تومان امروز به قیمت ۳۸ میلیون تومان رسیده است و آیفون ۱۱ نیز از ۲۳ میلیون و ۴۵۰ هزار تومان در هفته گذشته امروز به قیمت ۲۳ میلیون و ۸۹۹ هزار تومان رسیده است و آیفون ۱۲ نیز از ۲۴ میلیون تومان در هفته گذشته امروز به قیمت ۲۶ میلیون و ۷۵۰ هزار تومان رسیده است.

در بین تلفن های همراه برند سامسونگ اما ثبات قیمت در این مدت برقرار بوده است و تنها سامسونگ گلکسی آ۷۱ در این مدت ۱۵۰ هزار تومان گران شده است و در حال حاضر به قیمت ۹ میلیون و ۲۵۰ هزار تومان رسیده است؛ گفتنی است که در پی افزایش نرخ ارز بسیاری از سایت های واردکننده تلفن های همراه برای بالا بردن بیشتر قیمت ها خصوصا قیمت تلفن های همراه برند سامسونگ و شیائومی اعلام عدم موجودی کرده اند.

تلفن های همراه برند شیائومی نیز در این مدت گران شده اند به طوری که شیائومی رد می نوت ۹ پرو از ۶ میلیون و ۲۱۹ هزار تومان امروز به قیمت ۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان رسیده است و شیائومی رد می نوت ۹  نیز از ۳ میلیون و ۶۴۹ هزار تومان در هفته گذشته امروز به قیمت ۳ میلیون و ۷۴۵ هزار تومان رسیده است.

قیمت روز موبایل در جدول زیر آمده است:

کدام برندهای موبایل گران شدند؟

 

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
سوءمدیریت، دانشگاه را به سمت بی‌حجابی می‌برد / دانشگاه محیط علم است نه بی‌حجابی
عجله آمریکا برای بازگشایی تنگه هرمز تفاهم را از بین برد
فناوری هسته‌ای، فراتر از شعار
تهدید الکعبی به تحصن در فرودگاه‌های عراق
کالابرگ گروه سوم مشمولان، فردا شارژ می‌شود
تهران خنک تر می شود
۹ کشته و ۵ مصدوم در برخورد اتوبوس با تریلی در محور آرین‌شهر ـ بیرجند
بستن فرودگاه‌های عراق به روی پروازهای ایران اشتباه بزرگ است
اوپن ای آی عکس‌های کاربران را فاش کرد
نظام آموزشی، نوجوان ایرانی و چالش مهارت‌آموزی
علی مزیدی دبیر اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل شد ‌
اوج گرفتن قیمت انرژی تا زمین‌گیر شدن اقتصاد جهان
با تهدید ترامپ، سازمان ملل چگونه هنوز «خانه صلح» است؟
ژاپنی‌ها هم تسلیم فضای مجازی شدند
از توهم آزادی در صفحه شخصی تا تغییر مرجعیت
زلزله در نظم امنیتی غرب آسیا
پرواز در منطقه یا برای همه آزاد است یا برای هیچ کس!
مذاکره با آمریکا از موضع قدرت؛ زیبا اما خیالی
رزمایش جان‌فدایان ایران در میدان آزادی تهران
زمان اعلام نتایج کنکور و آزمون ارشد مشخص شد
گوگل تراشه‌های هوش مصنوعی را به فضا می‌فرستد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top