تاریخ انتشار: دوشنبه 1400/03/10 - 11:00
کد خبر: 396811

پامپئو هم شاید کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا شود

پامپئو قرار است ژوئیه سال جاری میلادی به آیووا برگردد و این مساله گمانه‌زنی‌ها درباره احتمال کاندیداتوری وی را در انتخابات ۲۰۲۴ قوت بخشیده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل ازایسنا، این گمانه زنی‌ها در حالی مطرح شده که مایک پامپئو، وزیر امور خارجه سابق آمریکا احتمال کاندیدا شدنش در انتخابات را رد نکرده بود.

پامپئو در گفتگوی مارس خود با شبکه خبری فاکس نیوز از تمایلش برای کاندیدا شدن در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ خبر داده بود اما این تنها در صورتی امکان پذیر است که دونالد ترامپ، رئیس جمهوری سابق آمریکا تصمیم نگیرد تا در انتخابات کاندیدا شود.

حالا پامپئو قصد دارد تا به آیووا برود که در مرکز چرخه انتخابات کشور قرار دارد. در مارس ۲۰۲۱، وی به کلوپ محافظه کار غرب کشور در آیووا رفته بود.

در ۵۰ سال گذشته مجمع حامیان احزاب در آیووا هم برای دموکرات‌ها و هم برای جمهوری خواهان بوده است. این رویداد یک پیش بینی قوی برای موفقیت یک کاندیدای انتخاباتی است.

دومین سفر پامپئو به این ایالت در سال جاری میلادی برای بسیار به مثابه این است که وی خودش را برای کاخ سفید آماده می‌کند. اما در این میان، ترامپ نیز همچنان به دنبال کاندیدا شدن برای سال ۲۰۲۴ است.

انتظار می‌رود ترامپ در اوهایو، کارولینای شمالی و فلوریدا تجمعاتی را برگزار کند و مایک پنس، معاونش نیز که احتمالا کاندیدای جمهوری خواهان برای ریاست جمهوری است به نیوهمپشایر می‌رود تا در یک رویداد جمع آوری پول شرکت داشته باشد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فیلم | پرونده «ایرانول» و «ارابه گشت سبز» یک افتضاح تمام‌عیار است!
 مسیر حقوقی مقابله با محاصره هوایی
قیمت سوخت در آمریکا و اروپا می‌تازد
نهادینه و فراگیر شدن نماز، لازمه رسیدن به جامعه اسلامی
نظم دانشگاه، معیشت دانشجو و امنیت ملی؛ قربانی تصمیمات وزیر علوم
سید عمار حکیم در روز حاکمیت عراق: امنیت منطقه، امنیت ما است
تأکید پزشکیان بر تنوع‌بخشی به مسیرهای تأمین کالاهای اساسی
تأکید ایران و یونسکو بر حفاظت از میراث جهانی آسیب‌دیده
جدیدترین ادعای ضدایرانی نخست وزیر انگلیس
صالحی امیری: ریسباف به بزرگ‌ترین سازه فرهنگی ایران تبدیل می‌شود
بزرگداشت آیت‌الله شبیری زنجانی +عکس
گفتار درمانی ترامپ برای کنترل قیمت سوخت در آمریکا
فرمول اقتصادی جدید قالیباف در پاسخ به سخنان اخیر بسنت
نمایشگاه عکس جاذبه‌های جهانی ایران در ایستگاه‌های مترو برپا شد
مدنی‌زاده: رقم نهایی افزایش اعتبار کالابرگ به زودی مشخص می‌شود
هرگز سلاح را زمین نمی‌گذاریم
حریفان تکواندوکاران ایران مشخص شدند
امیر قلعه‌نویی: از مردم می خواهم فرصت بدهند تا تیم را بسازم
واکنش عراقچی به اتهام زنی‌های بی اساس نخست وزیر بریتانیا
گفت‌وگوی تلفنی نتانیاهو و بن‌زاید پس از حادثه پرواز فلای‌دبی
ثبت ۵۱ حمله هوایی و موشکی در ۲۴ ساعت گذشته
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top