تاریخ انتشار: دوشنبه 1400/03/10 - 13:39
کد خبر: 396849

فاقد اعتبار بودن خبرسازی‌ها درباره ستاد رئیسی

سخنگوی شورای هماهنگی ستادهای مردمی سید ابراهیم رئیسی تصریح کرد: در موضوع ساماندهی اقشار حامی وی این نامزد انتخاباتی، مدل شورای هماهنگی هر قشر تکرار شده است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از میزان، «مهدی دوستی» در اولین اظهار نظر خود پس از انتصاب به این سمت، برخی خبرسازی‌ها در روزهای اخبر درباره برخی انتصابات در ستاد سید ابراهیم رئیسی را فاقد اعتبار دانست و گفت: آنچنان که آیت‌الله رئیسی در روز ثبت نام مطرح کردند، وی در ایام انتخابات برنامه‌ای برای تاسیس ستاد انتخاباتی نداشته و بر همین اساس اخبار مربوط به انتصابات در ستادهای ایشان فاقد اعتبار است.

فاقد اعتبار بودن خبرسازی‌ها درباره ستاد رئیسی

سخنگوی شورای هماهنگی ستادهای مردمی سید آیت‌الله رئیسی با اشاره به تشکیل شورای هماهنگی ستادهای مردمی سید ابراهیم رئیسی در روزهای گذشته، تاکید کرد: در روزهای اخیر، با دستور آیت‌الله رئیسی، برای ایجاد هماهنگی نسبی در بین ستادهای خودجوش شکل گرفته در سطح کشور، این شورا مسئول ایجاد هماهنگی و ساماندهی کلی بین این ستادها شده است و به همین منظور در تهران و نیز استان‌ها «شورای هماهنگی» با عضویت مسئولین هرکدام از ستادهای مردمی تشکیل گردیده است.

وی گفت: ستادهای وابسته به هرکدام از نامزدهای محترم ریاست جمهوری که به نحوی اعلام انصراف نموده و هم اکنون به حمایت از آیت‌الله اقدام کرده‌اند، نیز عضو «شوراهای هماهنگی» در تهران و استان‌ها می‌باشند.

دوستی با اشاره به انتشار برخی اخبار مبنی بر برخی انتصابات در ستاد آیت‌الله رئیسی در روزهای اخیر تصریح کرد: از آنجا که ستاد واحدی برای حمایت از آیت‌الله رئیسی شکل نگرفته است، در موضوع ساماندهی اقشار حامی وی نیز، مدل شورای هماهنگی هر قشر تکرار شده و اساسا برای هیچ کمیته‌ای مسئول خاص از جانب آیت‌الله رئیسی تعیین نشده و آنچه در رسانه‌ها منتشر شده، فاقد واقعیت است.

وی تاکید کرد: با این حال همه ستادهای خودجوش مردمی، مکلف شده‌اند با توجه به سیاست‌های اعلامی آیت‌الله رئیسی ضمن استقبال از ابراز لطف و حمایت گسترده اقشار مختلف با گرایش‌های مختلف سیاسی در سراسر کشور برای تحقق مشارکت حداکثری، زمینه فعالیت وی را فراهم نمایند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
لطفا دست از تخریب شهید مظلوم بر دارید!
پیام سردار موسوی در آستانه دویستمین شب بعثت ملت
ابرپروژه عربستان تکه‌تکه شد
کنکوری متفاوت در راه است
موضع دوباره زلنسکی علیه ایران
تراکتور از روی پرسپولیس پرواز کرد
قهرمان‌سازی از خلبان آمریکایی، سفارشی بود
احسان خاندوزی رئیس جدید کارگروه بررسی‌های اقتصادی معاونت بررسی دفتر رهبر انقلاب اسلامی شد
حملات یمن فرودگاه ابها را به تعطیلی کامل کشاند
انهدام چهارمین فروند MQ-۱ در تنگه هرمز
حقوق اعضای هیئت‌علمی دانشگاه صنعتی شریف افزایش یافت
بانک مرکزی باید برای مهار نوسانات ارزی از انفعال خارج شود/ هیچ خلا قانونی برای کنترل نرخ ارز وجود ندارد
سازمان ملی هوش مصنوعی موانع فعالیت کسب و کارهای داده محور را رفع می‌کند
پرمصرف‌ها نباید سهم بیشتری از یارانه انرژی ببرند
تداوم الگوی فعلی تغذیه در دانشگاها
دویست شب گذشت، اما این قرار تمام نشد
سوریه بعد از براندازی نظام اسد
حجاب در حاشیه
کامران قدکچیان: قبل انقلاب سانسور نمی‌گذاشت آمریکایی‌ها را منفی نشان دهیم
ذخایر نفت آمریکا به مرز بحرانی رسید
فاتحان باب‌المندب اراده خود را بر جهان تحمیل می‌کنند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top