تاریخ انتشار: دوشنبه 1400/03/17 - 13:08
کد خبر: 397663

رئیس پلیس تهران بزرگ؛

صدور قرار مجرمیت برای عنابستانی

عنابستانی نماینده سبزوار در مجلس، سوم بهمن ماه 99 در حال عبور از خط ویژه به‌دلیل نداشتن برگ تردد با یک سرباز راهور درگیر شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»به نقل از جهان نیوز، رئیس پلیس تهران بزرگ درباره آخرین روند رسیدگی به پرونده درگیری نماینده مجلس با سرباز راهور گفت: قرار مجرمیت برای این نماینده صادر شده، آقای عنابستانی طبق کیفرخواست در سه مورد مجرم شناخته شده و ما نیز از مسیر قانون به جد موضوع را دنبال می‌کنیم.

سردار حسین رحیمی درباره آخرین وضعیت رسیدگی به پرونده درگیری نماینده مجلس (علی‌ اصغر عنابستانی) با سرباز راهور اظهار کرد: این پرونده از ابتدا توسط پلیس تهران در حال پیگیری است چون به سرباز راهنمایی و رانندگی تهران تعرض شد.

رئیس پلیس تهران بزرگ افزود: قرار مجرمیت برای این نماینده صادر شده، آقای عنابستانی طبق کیفرخواست در سه مورد مجرم شناخته شده و ما نیز از مسیر قانون به جد موضوع را دنبال می‌کنیم.

این مقام انتظامی تصریح کرد: وظیفه ما دفاع و صیانت از مأموران خدوم و زحمت‌کشمان است، چندی پیش نیز یکی از مأموران پلیس راهور به خاطر تذکر به تعدادی از اوباش مبنی بر عدم تردد با موتورسیکلت در تونل، مورد ضرب و شتم قرار گرفت که متهمان را در مدت 48 ساعت شناسایی و بازداشت کردیم در صورتیکه از آنها هیچ سرنخی وجود نداشت.

وی خاطرنشان کرد: این رفتارها و برخوردها، صحیح نیست، چه می‌خواهد برخورد و رفتار از طرف یک نماینده یا یک شهروند عادی صورت گیرد، باید حرمت فردی را که در ساعتهای طولانی، در سرما، گرما، هوای آلوده و شرایط کرونایی به مردم خدمت می‌کند، نگه داریم.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
فیلم | خضریان: دلیل اصلی استیضاح میدری، ناکارآمدی مدیریتی و انتصابات سفارشی است
اشتباه برای علی کریمی؛ تاوان برای همه
احتمال فعالیت مجازی مدارس در برخی مناطق جنوبی کشور
برداشت بی‌رویه از آب‌های زیرزمینی منجر به فرونشست تخت جمشید شد
نرخ ارز در مرکز مبادله ایران؛ دلار ۱۶۸ هزار تومان شد
خانوارهای دارای ۵ معلول طی ۳ ماه صاحب خانه ویلایی می‌شوند
کمک بیش از هزار میلیارد تومانی خیرین به دانشگاه تهران طی ۱۱ سال
واکنش چین به تحریم‌های غیرقانونی آمریکا علیه ایران
۲۵۰۰ دانشجو در سراسر کشور وام شرافتی دریافت می‌کنند
روایت هجرت بانویی از خاندان عصمت که قم را به جهان شهر تمدنی تبدیل کرد
ابهام در اجرای سقف ۲۵ درصدی اجاره‌بها
جزئیات بررسی طرح موسوم به «مهریه» در شورای نگهبان
حرم مطهر رضوی در سوگ «اُخت‌الرضا» غرق در ماتم است
نشانه‌ای از اقامت ۱۷ روزه حضرت معصومه(س) در طراحی گنبد حرم
حمله دشمن به بیش از ۲ هزار نقطه زیرساختی
نشست سازمان ملل فرصتی است برای بیان مظلومیت و اقتدار ایران
تست موفق سلاح جدید سپاه برای هدف قرار دادن ناو هواپیمابر آمریکا
محضر اِفاده و استفاده / رفتار متواضعانه و پدرانه
رویترز: اروپا به شدت با کمبود سوخت جت روبرو است
حملات هوایی سنگین رژیم صهیونیستی به شهر غزه
تجاوز نظامی مجدد رژیم صهیونیستی به خاک سوریه
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top