تاریخ انتشار: سه شنبه 1400/04/22 - 14:30
کد خبر: 401622

بافت نخستین فرش دیجیتال و هوشمند در تبریز

نخستین فرش هوشمند و دیجیتالی دنیا با موضوع اطلس المپیک توسط هنرمندان قالیباف تبریزی بافته شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس؛ فرش دیجیتالی اطلس المپیک برای نخستین توسط هنرمندان قالیباف تبریزی در ابعاد ۲۳۰ در ۱۷۰ سانتی‌متر با رج شمار ۵۵ توسط هشت استادکار به صورت دو شیفت در ۶ ماه بافته شده است.

به گفته آرامش که کار طراحی این فرش هوشمند را بر عهده داشته، در اولین اثر هنری ورزشی دیجیتال دنیا حدود ۳۳۰ موضوع با محتوای غنی در بستر اینترنت کار شده که از این موضوعات ۵۰ مورد مربوط به رشته‌های ورزشی المپیکی و سال ورود آنها به بازی‌های المپیک و تعداد مدال‌های هر رشته است.

علاوه بر این تاریخچه ۲۸ دوره المپیک نیز با جزئیاتی چون تاریخ افتتاحیه و اختتامیه، رخدادهای منحصر به‌فرد و قهرمانی‌های هر رشته نیز در این فرش هوشمند کار شده است.

از دیگر خلاقیت‌های بکار رفته در طراحی و بافت این فرش، بافت پرچم کشورهای حاضر در رقابت‌های المپیک توکیو است که بر روی ۲ ماهی در ۲ طرف فرش نقش بسته‌اند که این ماهی‌ها از نمادهای کشور ژاپن و نشانه صلح و دوستی هستند.

فرشیدی، برنامه‌نویس فرش هوشمند المپیک نیز در مورد نحوه استفاده از محتوای دیجیتال طراحی شده در این اثر گفت: کاربر می تواند در صورت دسترسی مستقیم به فرش از اسکن بخش‌های مختلف توسط گوشی همراه و در غیر این صورت با لمس هر یک از این بخش‌ها در فضای اینترنت به محتوای هر یک از موضوعات دسترسی داشته باشد.

فرش اطلس المپیک بافته شده در تبریز که ۲۵۰ رنگ طبیعی و شیمیایی در آن استفاده شده، دارای ۲ ویژگی است که برای اولین بار در چنین آثاری وجود دارد، نخستین ویژگی مربوط به بافت نخستین اثر هنری ورزشی هوشمند از این دست در دنیاست و دیگری اینکه بر اساس اعلام طراح این اثر، نخستین فرش اطلس هوشمند و دیجیتال دنیا به‌زودی در سایت‌های ان اف تی (NFT) به حراج گذاشته خواهد شد که مخصوص خراج آثار هنری دیجیتال هستند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
احداث پردیس مهم‌ترین اولویت زیرساختی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه است
جزئیات برگزاری نوبت دوم آزمون سراسری تشریح شد؛ مطالبه ملی سلامت آزمون
دانشگاه علم و صنعت امسال ترم تابستان ندارد
دانشگاه آزاد برای مهر ۱۴۰۴ بدون کنکور دانشجو می‌پذیرد
آلمان از خرید پاتریوت برای اوکراین از آمریکا خبر داد
تحلیلگر ترکیه: تحریم آنکارا علیه اسرائیل ریاکارانه است
خطر شکست پروژه تسلیحاتی آلمان-هلند به دلیل مشکلات مالی
استاندارد دوگانه آژانس اتمی درباره اوکراین و ایران + سند
توافق انگلیس و فرانسه روی طرح ضد مهاجرتی
تحولات اوکراین| ارسال سینگال مشخص «ائتلاف داوطلبان» به روسیه
ترامپ: هفته آینده «اظهارات مهمی» درباره روسیه خواهم داشت
اسرائیل از آمریکا برای مقابله با یمنی‌ها درخواست کمک کرد
ارتش اسرائیل بازهم تلفات داد؛ ۲ کشته و ۶ زخمی در جنوب غزه
طالبان: سیل پناهجویان بازگشته از ایران فراتر از ظرفیت ماست
پولیتیکو: اروپا تعلیق جزئی شراکت با اسرائیل را بررسی می‌کند
رئیس‌جمهور برزیل: ترامپ پلیس جهان نیست
نتانیاهو بازگشت و اعتراف کرد : بزرگترین حامی اسرائیل در تاریخ آمریکا... !
کاشانی: هیچ مطالبه‌ای نباید بی‌پاسخ بماند
سایه سنگین نبرد سایبری بر سر رژیم صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه
ارتش یمن: فرودگاه بن‌گوریون را با موشک ذوالفقار هدف قرار دادیم
لهستان، ناتو را تهدید کرد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top