تاریخ انتشار: پنجشنبه 1400/04/24 - 08:33
کد خبر: 401806

سعید نمکی در دولت سیزدهم هم وزیر بهداشت می‌ماند؟

رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس می‌گوید: «من هیچ اطلاعی از گزینه‌های مطرح شده برای وزیر آینده بهداشت ندارم. در شبکه‌های اجتماعی بعضا در این زمینه گمانه‌زنی‌هایی می‌شود اما هیچکدام قابل استناد نیست.»

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل ازخبرآنلاین، حسینعلی شهریاری در پاسخ به این سوال که ادامه وزارت سعید نمکی را چقدر به صلاح می‌دانید، می گوید: «من در جایگاهی نیستم که در این باره اظهارنظر کنم. اما ما قوانین بالادستی و سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری را داریم که ۸۰ درصدشان روی زمین مانده و اجرایی نشده است. هر وزیری که روی کار بیاید باید یک تعهد جدی به رییس‌جمهور و مجلس بدهد که قانون را اجرا کند. نمی شود وزیری بگوید قانون نداریم و همین وضعیتی پیش بیاید که الان شاهدش هستیم و وضعیت مناسبی هم نیست.»

شهریاری ادامه می‌دهد: «ما با هر وزیر پیشنهادی‌ای که آقای رییسی برای وزارت بهداشت معرفی کند در کمیسیون بهداشت صحبت می‌کنیم. وزیر باید نیروی کارآمد و انقلابی، مردم‌مدار و فسادستیز باشد. در حوزه وزارت بهداشت تعارض منافع مطرح است و فسادهای مالی ممکن است مطرح باشد. فردی که روی کار می‌آید باید با این مسائل برخوردهای مناسبی داشته باشد.»

او روند کند واکسیناسیون را تقصیر وزیر بهداشت نمی‌داند و می‌گوید کشورهای چین، هند و روسیه در انتقال واکسن‌ها بدقولی کردند؛ «دولت پول هم پرداخت کرد اما به ما تحویل نشد. بسیاری از کشورها هم رابطه خوبی با جمهوری اسلامی ندارند و واکسن نمی‌دهند. همه نیروها در کنار وزارت بهداشت باید وارد کار شوند تا واکسیناسیون به درستی انجام بگیرد.»

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پشت پرده اتاق پیام‌رسانی ترامپ
تهران، میدان انقلاب، شب ۲۰۰ ام
برق در المان، بحران هزینه زندگی در انگلیس و کاهش رشد اقتصادی در ژاپن
مسئولیت سهل‌انگاری در امنیت دانشگاه بر دوش شماست
فیلم | بلاگردان ایران، حضرت آقا، خداحافظ...
خیابان محل آفرینش یک ملت متحد
رفتارهای متناقض آمریکا تغییر دکترین هسته‌ای ایران را توجیه‌پذیر می کند
پنج عامل خاموش فروپاشی خانواده؛ از خودخواهی تا توقعات نابجا
ایران در مسیر دو انقلاب!
نتایج نهایی آزمون‌ها پس از رسیدگی به اعتراض‌ها در سامانه «بینا» قابل مشاهده است
آغاز انتخاب کادر اجرایی کاروان‌های تمتع ۱۴۰۶
تهیه ۱۲ طرح عملیاتی برای رفع مسائل ذی‌نفعان تأمین‌اجتماعی
قیمت برخی محموله‌های فیزیکی نفت از ۱۳۰ دلار فراتر رفت
مخبر: دشمن در حوزه‌های مختلف در مقابل ایران شکست خورد
روابط ایران و چین با اراده رهبران دو طرف در سطح راهبردی هدایت می‌شود
دولت آماده همکاری با بخش خصوصی برای جهش تولید مسکن است
روایت آنکارا از رایزنی میان عراقچی و وزیر خارجه ترکیه
وزیر آمریکایی درباره قیمت انرژی: نمی‌توانم رفتار ایران را پیش‌بینی کنم
وزیر کشور در آنکارا خبر داد؛ تصویب ایجاد ۲ مرز جدید بین ایران و ترکیه
جبهه پایداری: استمرار اجتماعات مردمی از جلوه‌های قدرت اجتماعی کشور است
عارف: هزینه تأخیر پروژه‌های مسکن برای متقاضیان جبران شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top