تاریخ انتشار: پنجشنبه 1400/04/31 - 18:54
کد خبر: 402557

دستگیری عوامل شهادت سه مأمور ناجا در بندرعباس

فرمانده انتظامی هرمزگان از دستگیری عوامل شهادت ۳ مامور پلیس در بندرعباس خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، سردار غلامرضا جعفری  در تشریح جزئیات این خبر بیان داشت: در پی شهادت ۳ نفر از کارکنان انتظامی شهرستان کهنوج توسط قاچاقچیان مسلح مواد مخدر، شناسایی و دستگیری عاملان آن به صورت ویژه در دستور کار پلیس مبارزه با مواد مخدر استان های هرمزگان و کرمان قرار گرفت.

دستگیری عوامل شهادت سه مأمور ناجا در بندرعباس


وی افزود: با به کارگیری کلیه توان و ظرفیت اطلاعاتی و اقدامات شبانه روزی و بهره گیری از شیوه های پلیسی موقعیت و محل اختفاء ۲ نفر از عاملان اصلی این حادثه در بندرعباس شناسایی شد.

فرمانده انتظامی استان کرمان تصریح کرد: ماموران با هماهنگی مقام قضائی به محل اعزام و در یک اقدام ضربتی و غافلگیرانه متهمان را در حالی که با یک دستگاه خودرو پژو ۴۰۵ قصد خروج ازمخفیگاه و تغییر مکان داشتند، دستگیر کردند.

وی خاطر نشان کرد: با اقدامات وسیع اطلاعاتی و همکاری مشترک ماموران انتظامی کرمان به صورت همزمان محل اختفا و مخفیگاه یکی دیگر از عوامل مرتبط با شهادت ماموران پلیس در یکی از روستاهای دور دست شهرستان کهنوج شناسایی و در یک عملیات ضربتی و همزمان این شرور مسلح نیز دستگیر شد.

سردار جعفری بیان داشت: متهمان دستگیر شده در تحقیقات پلیسی صورت گرفته و با توجه به مستندات موجود و اشراف اطلاعاتی پلیس در اظهارات خود صراحتاً به جابه جایی و قاچاق مواد مخدر در اوزان بالا و در نهایت درگیری مسلحانه باماموران وبه شهادت رساندن ۳ نفر از کارکنان انتظامی شهرستان کهنوج اعتراف کردند.

فرمانده انتظامی استان هرمزگان تصریح کرد: متهمان دستگیر شده با تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی و تلاش ماموران برای شناسایی و دستگیری دیگر عوامل احتمالی این حادثه دردناک ادامه دارد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مخالفت قاطع چین با تحریم‌های آمریکایی مرتبط با ایران
حمله رژیم صهیونیستی به اطراف دمشق و جنوب سوریه
مراسم تشییع ۴ شهید شهرستان دیر روز جمعه برگزار می شود
شمارش معکوس برای پایان خاموشی‌ها
سهامداران عدالت بخوانند / سود سهام عدالت واریز نمی شود
تغییر نگرش دانشجویان جوان آمریکا نسبت به اسرائیل
زاکانی: کشور ظرفیت‌های متعددی برای حل مشکلات مردم دارد
سپاه: آمریکا درباره «پرونده سیاه» حمله به عروسی‌ها پاسخگو باشد
طحان‌نظیف: قانون اساسی از مبارزه در برابر مستکبرین حمایت می‌کند
سرلشکر وحیدی: خون پاک شهدای مظلوم کوهستک بی‌حساب نخواهد ماند
حکم ساعدی‌نیا تأیید شد؛ ۱۲ سال حبس و مصادره همه اموال
اژه‌ای: موضوع اصلی اجلاس بریکس مسائل مرتبط با تجارت جهانی است
تسهیل تأمین مالی دانش‌بنیان‌ها در اینوتکس ۲۰۲۶
فاز ۱۱ پارس جنوبی در آستانه ثبت رکورد تولید یک میلیارد فوت مکعب گاز
فاز ۱۱ پارس جنوبی در آستانه ثبت رکورد تولید یک میلیارد فوت مکعب گاز
بانک مرکزی: بانک‌های اخلالگر در بازار ارز و طلا جریمه شدند
زمان امتحانات ترم تابستان ۱۵ دانشگاه سراسری اعلام شد
برگزاری آزمون‌های دانشنامه تخصصی و فوق تخصصی پزشکی باحضور ۵ هزار نفر
نتایج مرحله اول سی‌ویکمین المپیاد علمی دانشجویی کشور اعلام شد
امشب آخرین مهلت انتخاب رشته آزمون ارشد ۱۴۰۵؛ فرصت تمدید نمی‌شود
«اگر صلح نشود تهدید شدیدتر خواهد شد» تسلیم‌ طلبی و گرای ضعف به دشمن است
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top