تاریخ انتشار: دوشنبه 1400/05/11 - 10:38
کد خبر: 403536

پیگیری مشکلات هموطنان مقیم بریتانیا توسط انجمن‌های اسلامی دانشجویان

مشکلات هموطنان مقیم بریتانیا توسط انجمن های اسلامی دانشجویان پیگیری شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ پیرو دریافت نامه ها و درخواست هایی از برخی از دبیران انجمن های عضو مجمع انجمن های اسلامی دانشجویان منطقه بریتانیا در خصوص پیگیری مشکلات کنسولی و امور دانشجویان و هموطنان مقیم بریتانیا و با پیگیری مجمع انجمن های اسلامی دانشجویان منطقه بریتانیا جلسه ای به این منظور هماهنگ و برگزار شد. جلسه مذکور صبح روز پنجشنبه مورخ ۳۰ جولای در سفارت جمهوری اسلامی ایران واقع در لندن و با حضور جناب آقای محسن بهاروند سفیر محترم جمهوری اسلامی ایران در بریتانیا، جناب آقای سید مهدی حسینی متین کاردار سفارت محترم جمهوری اسلامی ایران در بریتانیا و دبیران فوق الذکر برگزار شد.

در این جلسه دبیران انجمن ها ضمن عرض تبریک و خیر مقدم به آقای بهاروند به مناسبت انتصاب ایشان به عنوان سفیر جدید جمهوری اسلامی ایران در بریتانیا، جهت آگاه سازی آقای بهاروند از مشکلات موجود در بخش کنسولی و سفارت توضیحاتی ارایه نمودند. آقای بهاروند نیز نسبت به اقدامات پیشرو جهت حل مشکلات و از روشهای جدید نظارت بر روی بخش کنسولی، توضیحاتی ارایه نمودند. پس از تبادل نظرات در مورد مشکلات موجود، دبیران انجمن ها برای حل این مشکلات با استفاده از ظرفیت انجمن های اسلامی و دانشجویان راهکارهایی را به سفیر محترم جمهوری اسلامی ایران در بریتانیا ارائه کردند. آقای بهاروند نیز ضمن استقبال از راه کارهای پیشنهادی و تشکر از دبیران برای دغدغه مندی و پیگیری موضوعات مطرح شده، قول بررسی، پیگیری و حل مشکلات را به کمک ظرفیت عظیم دانشجویان مؤمن و انقلابی اعلام کردند. همچنین سفیر محترم جمهوری اسلامی ایران در بریتانیا دعوت دبیران انجمن ها را جهت حضور در مراسمات انجمن ها و دیدار با دانشجویان و ایرانیان شهرهای مختلف در بریتانیا را متقبل شدند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نتایج نهایی پذیرش بدون آزمون نوبت بهمن ۱۴۰۴ دانشگاه‌ها اعلام شد
هشدار زرد هواشناسی برای تهران
کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۵ در هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص بحث و بررسی شد
پرتاب سنگ و چاقو توسط ساختارشکنان در دانشگاه شریف
بدون لکنت، مرگ بر آمریکا
عکس | ترامپ و ناوهایش، خامنه‌ای و بسیجی‌هایش
فیلم | خونریزی چشم یکی از دانشجویان، در ناآرامی‌های امروز دانشگاه تهران
فیلم | پرتاب سنگ به طرف دانشجویان امیرکبیر
فیلم | پرتاب سنگ به سمت دانشجویان دانشگاه شریف
دشمن دانشگاه مجازی می‌خواهد؛ ما نمی‌گذاریم
بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه شریف پیرامون اتفاقات روز گذشته
هشدار کمیته انضباطی دانشگاه علم و صنعت به دانشجویان درباره هنجارشکنی
نتایج پذیرش بدون آزمون دانشگاه آزاد در دو مقطع تحصیلی منتشر شد
رشد آرام قیمت طلا و سکه در بازار تهران
دبیران کارگروه‌های تخصصی کمیسیون بررسی علمی اعتراضات منصوب شدند
جزئیات و شرایط شرکت در هجدهمین المپیاد علمی علوم پزشکی دانشگاه آزاد
برخورد با منتشرکنندگان فیلم‌های تحریف‌شده از دانش‌آموزان برخی مدارس
اگر اعتراضات دانشجویی به خشونت منجر شود، از دانشجو حمایت نمی‌کنیم
‌شهادت ۲۲ دانش‌آموز در اغتشاشات اخیر
جزئیات اسکان دانشجویان دکتری وزارت بهداشت تربیت مدرس در خوابگاه
آزادی ۴ دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی با پیگیری رئیس دانشگاه
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top