تاریخ انتشار: سه شنبه 1400/05/26 - 05:00
کد خبر: 405056

امین فرج‌اللهی

برای ابوذرِ در بستر، حسن رحیم‌پور ازغدی

برای ابوذرِ در بستر، حسن رحیم‌پور ازغدی

سالهای هجمه تیٔوریک دوران اصلاحات که گذشت، تاریخ مصرف رحیم‌پور تمام نشد. چون او در زمره عروسک‌کوکی‌های سخنگوی این جناح و آن نهاد نبود که وقتی مصرفش کردند، دورش بیندازند. "استاد حسن رحیم‌پور"، چراغ راهنما و بلندگوی مبانی تفکر اسلام ناب بود که همه او را می‌شناختند و او هم برای نسل جوان تشنه معارف اسلام و انقلاب حرف داشت.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» امین فرج‌اللهی// خبر و عکس بستری شدن استاد حسن رحیم‌پور بخاطر کرونا را که دیدم داغم تازه شد. رحیم‌پور یکی از معدود مردهای وسط میدان فکری سالهای دهه هفتاد و هشتاد است. در سالهای ابتدایی دوران اصلاحات که سیل شبهات تیٔوریک سروش و کدیور و ملکیان و امثال آنها بر سر نسل جوان و کف جامعه آوار شده بود، تک و توک افرادی از جمله مرحوم آیت‌الله مصباح و حسن رحیم‌پور بودند که با پشتوانه سواد تیٔوریک و عقیدتیشان آمدند وسط میدان. رحیم‌پور متواضعانه دانشگاه به دانشگاه و مسجد به مسجد و اردو به اردو رفت نشست و حرف زد، "کتاب نقد" درآورد و مستدل و محترم از مبانی عقیدتی اسلام و انقلاب دفاع کرد. نسل جوان آن دوران خیلی مدیون حسن رحیم‌پور هستند.

سالهای هجمه تیٔوریک دوران اصلاحات که گذشت، تاریخ مصرف رحیم‌پور تمام نشد. چون او در زمره عروسک‌کوکی‌های سخنگوی این جناح و آن نهاد نبود که وقتی مصرفش کردند، دورش بیندازند. "استاد حسن رحیم‌پور"، چراغ راهنما و بلندگوی مبانی تفکر اسلام ناب بود که همه او را می‌شناختند و او هم برای نسل جوان تشنه معارف اسلام و انقلاب حرف داشت. برخلاف برخی که بعدها یاد گرفتند تا اسمی درکردند بروند بودجه کلان بگیرند و با آن دفتر دستک و دکان و موسسه و حوزه علمیه و قرارگاه بزنند و "دعوت به خود" کنند، او از این کارها نکرد و هنوز هم اگر بخواهی دعوتش کنی یا باید با برادرش حبیب تماس بگیری یا با موبایل خودش. موسسه "طرحی برای فردا" هم که مدتی قرار بود گفتارهایش را کتاب کند، به خاطر همین عدم وابستگی عمری کوتاه داشت.

حسن رحیم‌پور، برخلاف اغلب سخنرانان جبهه انقلاب، "جناحی" نشد و "انقلابی" ماند، نه انتخابات، نه اصولگرا و اصلاح‌طلب بودن دولت‌ها، نه نام و تابلوی برخی افراد و نهادها و نه هیچ چیز دیگر باعث نشد محتوای کلامش را از "حق و حقیقت" تغییر دهد. رحیم‌پور، "ابوذر" دوران ما بود که با خط‌کش و ملاک اصول و ارزشهای اسلام و انقلاب همه را می‌سنجید و بدون تعارف نقد می‌کرد. چون برایش "انقلاب" مهمتر از جناح و باند سیاسی بود. به همین خاطر کم‌کم خودی‌ها هم او را تحمل نکردند، چون تازیانه انتقادات صحیحش تن آنها را هم می‌نواخت. گاهی شورای عالی انقلاب فرهنگی، گاهی حوزه، گاهی تریبونهای نمازجمعه‌ها، گاهی فلان نهاد انقلابی و امثال اینها. به همین خاطر بود که رحیم‌پور را نه ضدانقلاب، بلکه شورای سیاست‌گذاری ایٔمه جمعه کشور و ستاد نمازجمعه تهران از نمازجمعه حذف و خانه‌نشین کردند. داشتم فکر می‌کردم اگر خدایی‌ناکرده کرونا او را هم از ما بگیرد، همینها برایش پیام تسلیت می‌دهند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نتایج نهایی پذیرش بدون آزمون نوبت بهمن ۱۴۰۴ دانشگاه‌ها اعلام شد
هشدار زرد هواشناسی برای تهران
کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۵ در هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص بحث و بررسی شد
پرتاب سنگ و چاقو توسط ساختارشکنان در دانشگاه شریف
بدون لکنت، مرگ بر آمریکا
عکس | ترامپ و ناوهایش، خامنه‌ای و بسیجی‌هایش
فیلم | خونریزی چشم یکی از دانشجویان، در ناآرامی‌های امروز دانشگاه تهران
فیلم | پرتاب سنگ به طرف دانشجویان امیرکبیر
فیلم | پرتاب سنگ به سمت دانشجویان دانشگاه شریف
دشمن دانشگاه مجازی می‌خواهد؛ ما نمی‌گذاریم
بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه شریف پیرامون اتفاقات روز گذشته
هشدار کمیته انضباطی دانشگاه علم و صنعت به دانشجویان درباره هنجارشکنی
نتایج پذیرش بدون آزمون دانشگاه آزاد در دو مقطع تحصیلی منتشر شد
رشد آرام قیمت طلا و سکه در بازار تهران
دبیران کارگروه‌های تخصصی کمیسیون بررسی علمی اعتراضات منصوب شدند
جزئیات و شرایط شرکت در هجدهمین المپیاد علمی علوم پزشکی دانشگاه آزاد
برخورد با منتشرکنندگان فیلم‌های تحریف‌شده از دانش‌آموزان برخی مدارس
اگر اعتراضات دانشجویی به خشونت منجر شود، از دانشجو حمایت نمی‌کنیم
‌شهادت ۲۲ دانش‌آموز در اغتشاشات اخیر
جزئیات اسکان دانشجویان دکتری وزارت بهداشت تربیت مدرس در خوابگاه
آزادی ۴ دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی با پیگیری رئیس دانشگاه
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top