تاریخ انتشار: سه شنبه 1400/05/26 - 15:48
کد خبر: 405111

آزمایش چاپگر سه‌بعدی ناسا برای چاپ در فضا

هنگامی که فضاپیمای باری Northrop Grumman Cygnus این هفته توسط ناسا به ایستگاه فضایی بین‌المللی رسید، یک قطعه تجهیزات بسیار ویژه را از زمین حمل کرد که شامل یک چاپگر سه‌بعدی است که قرار است از غبار ماه برای ساختن مواد جامد استفاده کند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از تسنیم؛ هنگامی که فضاپیمای باری "Northrop Grumman Cygnus" این هفته به ایستگاه فضایی بین‌المللی رسید، تعدادی تجهیزات بسیار ویژه را از زمین حمل کرد که شامل یک چاپگر سه‌بعدی است که قرار است از غبار ماه برای ساختن مواد جامد استفاده کند.

ناسا سیستم چاپ شرکت "Redwire " را برای استفاده در ماموریت‌های آینده خود در پروژه فضایی آرتمیس آزمایش می‌کند به این امید که از خاک غبار‌آلود ماه به عنوان مواد اولیه برای چاپ استفاده کند؛ ایده این موضوع آن است که به جای حمل بسیاری از تجهیزات سنگین در تمام راه از سطح زمین، از مواد موجود در ماه برای تهیه آنچه که مورد نیاز است استفاده کنند.

مهندسان و دانشمندان مدتی است نحوه چاپ سه‌بعدی با استفاده از سنگ ماه را بررسی می‌کنند و این فرایند را روی زمین نشان داده‌اند اما ارسال یک چاپگر سه‌بعدی به محیط میکروجاذبه ایستگاه فضایی بین‌المللی برای آزمایش، یک گام بزرگ جدید در آماده‌سازی این فناوری برای استفاده است و محققان می‌خواهند بدانند که آیا چاپ بدون گرانش کار می‌کند و قدرت مواد چاپی چقدر خواهد بود؟

این چاپگر با استفاده از شبیه‌ساز ماه یعنی ترکیبی ساخته شده از مواد شیمیایی مشابه سنگ‌‌های ماه توسط انسان کار می‌کند چراکه نمونه‌های واقعی از ماه بسیار گرانبها و کمیاب هستند اما شبیه‌ساز باید به اندازه کافی به مواد واقعی ماه نزدیک باشد تا بتوان از آن برای آزمایش سخت‌افزار چاپ سه‌بعدی استفاده کرد. ماده محرک به عنوان ماده اولیه مورد استفاده قرار گرفته، پردازش می‌شود و در چاپگر وارد می‌شود تا در قطعات و اشکال مفید چاپ شود.

شرکت "Redwire " می‌گوید که علاوه بر استفاده برای وسایل و اتصالات کوچک، این رویکرد در نهایت می‌تواند برای چاپ قسمت‌های بزرگتر و پیچیده‌تر مانند زیستگاه‌های ماه برای فضانوردان در داخل استفاده شود و اثرات آن نیز می‌تواند از جاذبه زمین فراتر رود.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
جزئیات بررسی طرح موسوم به «مهریه» در شورای نگهبان
حرم مطهر رضوی در سوگ «اُخت‌الرضا» غرق در ماتم است
نشانه‌ای از اقامت ۱۷ روزه حضرت معصومه(س) در طراحی گنبد حرم
حمله دشمن به بیش از ۲ هزار نقطه زیرساختی
نشست سازمان ملل فرصتی است برای بیان مظلومیت و اقتدار ایران
تست موفق سلاح جدید سپاه برای هدف قرار دادن ناو هواپیمابر آمریکا
محضر اِفاده و استفاده / رفتار متواضعانه و پدرانهٔ
رویترز: اروپا به شدت با کمبود سوخت جت روبرو است
حملات هوایی سنگین رژیم صهیونیستی به شهر غزه
تجاوز نظامی مجدد رژیم صهیونیستی به خاک سوریه
وداع با پیکر آیت‌الله شبیری زنجانی در قم +عکس
مراسم افتتاحیه بیستمین جشنواره بین‌المللی تئاتر مقاومت +عکس
یحیی سریع: ۹۱۷ تجاوز هوایی و موشکی دشمن سعودی، پاسخ خواهیم داد
واکسن آنفلوانزا در روزهای آینده وارد داروخانه‌ها می‌شود
سیروس ابراهیم‌زاده درگذشت
بحرینی: اقدامات آمریکا و اسرائیل مصداق «جنایت علیه بشریت» است
سازمان ملل خواستار ازسرگیری تعامل میان آمریکا و ایران شد!
حضور سه لژیونر در تمرین تیم ملی
تجلیل از پیشکسوتان صدا/ خانزادی هیچگاه صدافروش و هنربند نبود
اطلاعیه وزارت بهداشت درباره تأمین واکسن آنفلوانزا
آغاز بیستمین جشنواره تئاتر مقاومت
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top